Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 24, 09:08)
Kas tas ponas K?
Dusia ,plaukai visada slenka ,kai mazai angliavandeniu.Avizos labai padeda tuo atveju.O dar patarimas ,turint galimybe visada rysekit naturaliu medziagu skareles,nevaiksciokit dabar plikom galvom.Atstayt plaukus padeda anciu kiausiniai ,juos reikia valgyt biggrin.gif Ir muka labas rytas ,kur tu?

Ponas K yra auditorius, nebuhalteriams jo mokymai tikrai neįdomūs . Man jo mokymai profesine prasme vieni geresnių. Pasikeitimų vėl daug , nors akcentus sudėliotų ax.gif
Kaip amžinatilsi ponas Burgis pasakytų - švelniausias mokymosi būdas Žmogus- Žmogui.
Dėkui už patarimus dėl plaukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 24, 09:31)
Dusia, aš taip pat nerami. Nekenčiu tos lakštingalos, galvą nusukčiau.
Nelabai, kosėju, snarglys ir temperatūra aukšta.

Pou neverta neapkęsti . Jis tik protingas ir telentingas dainius ... Už labai didelius pinigus !
Šiuo momentu labai nelaimingas ir piktas, nesitikėjo žydelis kad jam taip...
Lietuva tokių dainių gaila neturi . Indrutėms ir Andriukams po pernykščiais lapais slėptis mirksiukas.gif
Paguoda ta, kad sūnus balandžio mėnesį išvažiuoja stažuotei ar kaip ten vadinasi 2 mėn Prancuzijon . Gal ten saugiau ?

Sveikatos Tau 4u.gif 4u.gif

Atsakyti

Pou neverta neapkęsti . Jis tik protingas ir telentingas dainius ... Už labai didelius pinigus !
Šiuo momentu labai nelaimingas ir piktas, nesitikėjo žydelis kad jam taip...
Lietuva tokių dainių gaila neturi . Indrutėms ir Andriukams po pernykščiais lapais slėptis mirksiukas.gif
Paguoda ta, kad sūnus balandžio mėnesį išvažiuoja stažuotei ar kaip ten vadinasi 2 mėn Prancuzijon . Gal ten saugiau ?

Sveikatos Tau 4u.gif4u.gif

Vakar klausiau labai superinio karo psichologo paskaitą.

Dėl to dainiaus. Gali už pinigus parsiduoti, bet tik tau žinoti, ar galėsi su tuo gyventi,. Ar galima sąžinę konteineriuoti? Čia klausimas, į kuri gali atsakyti tik tas asmuo, kuris parsiduoda. Viskas turi savo kainą. 

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 24, 08:43)
Baik pou ,gi kaip kazkas mane ivertino,esu menko protelio samokslo teorijom apsesta bobele,su kuria ne valandos temoje neistvertu.As naudojuosiu durniaus teise.Ivan biezdomnyj iz sumashedshovo doma.Prasau priimti su atitinkamu nusiteikimu.
Nieks man nekanda ,darbo daug bus.Pasodnikai keliaus darzo link. biggrin.gif

Labos,
o kas karaliui tiesą pasako?
Aš irgi įvertinta, ko gero to paties asmens....... biggrin.gif
Atsakyti

Labos,

Apie ką jūs čia, jau susipainiojau 🥸

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 24, 09:56)

Paguoda ta, kad sūnus balandžio mėnesį išvažiuoja stažuotei ar kaip ten vadinasi 2 mėn Prancuzijon . Gal  ten saugiau ?

Tikrai saugiau. 4u.gif
Mažėlis,va 10 dienų išskrenda į Ameriką skaityti pranešimo konferencijoje.Prieš karantiną stabiliai konferencijos vykdavo kas tris mėnesiu,dabar kas pusę metų.Va kodėl noriu palepinti naminiu maistu.
Eklerai puikiai išsipūtė,ką reškia naminiai kiaušiniai,tik reikia žiūrėti,kad nebūtų užperėtas.Yra buvę. ax.gif Dabar kremą skanų pagaminti.Dar panakotos,kol kepė pagaminau.Mieste pamiršau uogienių,rūsyje pilna,gerai radau obuolienės,sumeistrausiu trupininį,kol oras sušils.Reiks eiti į miškelį beržų sulos pažiūrėti,gal jau bėga? mirksiukas.gif
Mano kažkodėl ankstyvi pomidorai kaip įkalti stovi vietoje nei auga nei miršta.Matyt laukia geresnių orų?
Atsakyti

Kas pas mus juokdarys? Karalius be juokdario kaip nuogas.... kaip supratau caras Rusijoje  juokdario neturėjo.  Niekas tiesos  nepasakė. 

Atsakyti

Labos,

Aš antro sakinio nesupratau, ne pirmo 😁

Atsakyti
Labos,
Poliklinikoje Muka kariavo dėl tyrimo gavimo. Laukiau dvi savaites šeiministė susirgo gavau žinute mol registruokis kitu laiku skambinu nieks nieko nežino o ir noro nėra. Tai kaip pasiutau nulėkiau ir viską susitvarkiau ir dar kardiogramą padarė matyt buvau iš pasiutimo perbalusi. rezultate kraujas priduotas žinoma už pinigą ale vistiek juk ačiū die 4u.gif O po piet stosiu gyvon eilėn pas ortopedą jo verdikto 4u.gif
Dusia neduoda man seminarų nauja valdžiau graibaliojuosi info ačiū už dalinimąsi ir tau ir Ate vis nusšviečia mane o dar sakiua prisišliesiu prie pačiolio pasiklausysiu nuotoliniu. Žodžiu taip sukuosi o profesionalui išlaikyti graibausi valandas iš nemokamų... jazau ot dagyvenau....
Prisipirkau miskantų užsimaniau nors tu ką... turiu kur dėsiu nežinau...

Atsakyti
Labas rytas,

si ryta koja baisiai skauda,padariau manksta,lyg geriau.
Del karo,tai ikaitus atmosfera,o ja vis dar kaitina kai kurie klapciukai,zinoma uz pinigus.Mane isvadino girta ar narkomane cia atejus kazkokia ponia is ateities,bet pasikartosiu,tai ju planas:karas ,chaosas.Viskas daug giliau.Nesaugu dabar nei amerikej,nei ukejuj,nei prancuzuose,nei LT,niekur nera saugu,nes nieko nezinai.
Obettaciau,gyvenam toliau,nes ir sventam raste parasyta,kad moterys gimdys,zmones dirbs yprastus darbus iki paskutines teismo valandos.Todel nusiramonam ir vaziuojam toliau.Jei nors viena is musu galetume pakeist ta situacija,but labai smagu,bet....
Man tik labai baisu atsirades pasauly dvilypumas.Kai usa naikino Sirija,visiems buvo pofik.Niekas nesibaisejo vaizdais ,niekas nesiunte pagalbos jokios,niekas netriubijo,kad vaikai dujom nuodijami,niekas neprieme pabegeliu isskestom rankom,nesidejo siru veliaveliu ant avatarku,visam pasauliui buvo pofik,mat jie kitos rases.O gi jie tokie pat zmones,kaip ir mes,jie taip pat dievo kuriniai.Tai kodel mes taip reaguojam i tai.Kad arti?Pajutom kazkokias bangas?Bet poziuris nepakito,sirai,tai sirai,atskira gentis,kuria naikinant net raumuo nesuvirpa,o vat ukrainieciai ta musu gentis,del jos skauda.Nu jo,
As nevarau ant jusu,as kalbu apie atmosfera zemej,apie poziuri pasaulio i ta pati dalyka skirtingai.As pries karus marus,jei ka ir visada smerkiu agresoriu.
Ko as cia uzsivedziau is pat ryto bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Oras grazus,nors tik 10 silumos kol kas.Rytas puikus.
Atsakyti

Luety, gyventum Lietuvoje  suprastum... 

Atsakyti

Ir gal yra skirtumas tarp beganciu nuo karo jaunu vyru ir moterų su mažais  vaikais? 

Atsakyti