QUOTE(Luety @ 2022 12 23, 12:19)
Jei nuvaziuot pas mus,tai ir kaledas ngali sulaukt besededamas priimamajame.
Nemanau , kad pas mus tokios eilės.
Eilės bus 26-27 gruodžio, virškinimo bėdos...
Netgi veterinarijos klinikos užsipildo po švenčių, bo žmonės gyvūnus prišeria savo maistu .
Bepiga man kalbėti , mano katės nepriversi jokio žmonių maisto valgyti . Lepūnė. Neišsimokiau mažos raw ... O dabar jau vėlu kankinti senutę. Nežinojau, o gal ir tingėjau , kai pirkom katę.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 23, 13:08)
Nemanau , kad pas mus tokios eilės.
Eilės bus 26-27 gruodžio, virškinimo bėdos...
Netgi veterinarijos klinikos užsipildo po švenčių, bo žmonės gyvūnus prišeria savo maistu .
Bepiga man kalbėti , mano katės nepriversi jokio žmonių maisto valgyti . Lepūnė. Neišsimokiau mažos raw ... O dabar jau vėlu kankinti senutę. Nežinojau, o gal ir tingėjau , kai pirkom katę.
Eilės bus 26-27 gruodžio, virškinimo bėdos...
Netgi veterinarijos klinikos užsipildo po švenčių, bo žmonės gyvūnus prišeria savo maistu .
Bepiga man kalbėti , mano katės nepriversi jokio žmonių maisto valgyti . Lepūnė. Neišsimokiau mažos raw ... O dabar jau vėlu kankinti senutę. Nežinojau, o gal ir tingėjau , kai pirkom katę.
Bus nes jos visad yra. O dabar daug traumų paslydus. Ir tiap - su kosuliu dar gali pasakyti, kad veltui jų laiką trukdai. Man yr taip pasakę su akmenuku inkste.
Ir veterinarijos klinikos pilnos nuolat, nereik nė švenčių. Ypač naktim.
O kuo šeri savo kiculę?
Aikit dyyyrbt nesigincije
Padariau karamelini tingini,nezinau,ar as pries ji atsilaikysiu?Na,bet Beata sake,kad jis simtui zmoniu ir atpjove gedingai maza gabaliuka,kiek priklauso vienam zmogui
Silke uzmerkta,einu baigt tvarkyt saltiena.
Padariau karamelini tingini,nezinau,ar as pries ji atsilaikysiu?Na,bet Beata sake,kad jis simtui zmoniu ir atpjove gedingai maza gabaliuka,kiek priklauso vienam zmogui
Silke uzmerkta,einu baigt tvarkyt saltiena.
Pou , o tu manai cia ta vieta ,kur gincisimes apie klinikiniais randomiz\uotais tyrimais yrodyta medicina
Na ne, aš tikrai nesiginčysiu.
Tu patikslinai, aš papildžiau taip pat, o kiekvienas atsirinks.
Luety atidirbau nuoširdžiai už pinigus ... Sunki diena buvo .
Dabar biški savaitėlę ramesnė bus , o po Naujų metų javapjūtė.
Maisto gaminimas ne darbas
Mano sesutė dirba vetarinarijos klinikoje , provincija, rajono centras... Tai visada guodžiasi , kad po švenčių bele kiek maistu apnuodytu gyvūnų .
Katę šeriu sausu Specific, ir ne pačiais geriausiais koncervais nes kitokių nevalgo . Gourmet paštetas su antiena. Arba su jautiena. Viskas. Žalia mėsa tik pažaidimui. Žalia žuvis irgi. Kartiais nulaižo jogurto dangtelį. Kartiais suvalgo baltos jūrinės žuvies jei ji virta. Arbatinį šaukštelį.
Nežinau , kaip ten priėmime yra. Buvau labai senai , dukrai apendiksas buvo. Pačiai neteko taip sulūžti .
Dabar biški savaitėlę ramesnė bus , o po Naujų metų javapjūtė.
Maisto gaminimas ne darbas
Mano sesutė dirba vetarinarijos klinikoje , provincija, rajono centras... Tai visada guodžiasi , kad po švenčių bele kiek maistu apnuodytu gyvūnų .
Katę šeriu sausu Specific, ir ne pačiais geriausiais koncervais nes kitokių nevalgo . Gourmet paštetas su antiena. Arba su jautiena. Viskas. Žalia mėsa tik pažaidimui. Žalia žuvis irgi. Kartiais nulaižo jogurto dangtelį. Kartiais suvalgo baltos jūrinės žuvies jei ji virta. Arbatinį šaukštelį.
Nežinau , kaip ten priėmime yra. Buvau labai senai , dukrai apendiksas buvo. Pačiai neteko taip sulūžti .
Ui kiek daug pasidariau.Bet negaliu istisai,kaip jauna dirbt virtuvej,tuoj ima smeigt tarp menciu,gal kiek zemiau,kur liemenukas panasiai uzsisega,turiu eit issitiest,pagulet,tada vel einu iki kol ima smeigt.Gal kokios ataugos,ar skoliozas siunta stovint,nes turiu toki malonuma is senai.Senatve gi,nieko nuostabaus.Sausi i gyma,butinai reikia,verkiant.Jei bepriims.O ir pabranges jauciu bus stipriai.Einu pasiziuret kainu.
Patarkit kaip suminkštint vištieną. Mamikė pasigyrė, kad mūsų atvykimui atšildė pačią didžiausią vištą. O tai reiškia, kad tai ~5 mėn kokių 5,5 kg sunkiai įkandamas broileris. Gi įsižeis, jei pasakysiu.. reiks kažką galvot, ką iš jos daryt.
QUOTE(saintlina @ 2022 12 23, 18:01)
Patarkit kaip suminkštint vištieną. Mamikė pasigyrė, kad mūsų atvykimui atšildė pačią didžiausią vištą. O tai reiškia, kad tai ~5 mėn kokių 5,5 kg sunkiai įkandamas broileris. Gi įsižeis, jei pasakysiu.. reiks kažką galvot, ką iš jos daryt.
Laba
Jei turi galimybę dėk sous vide, kokioms 24 valandoms.
QUOTE(saintlina @ 2022 12 23, 17:01)
Patarkit kaip suminkštint vištieną. Mamikė pasigyrė, kad mūsų atvykimui atšildė pačią didžiausią vištą. O tai reiškia, kad tai ~5 mėn sunkiai įkandamas broileris. Gi įsižeis, jei pasakysiu.. reiks kažką galvot, ką iš jos daryt.
Man padeda lėtas kepimas. Ne daugiau kaip 125 -130 laipsnių. Kokias 3-4 valandas orkaitėje .
Kitas receptas - kaip mama gamindavo . Supjausto , apkepina ir ilgai lėtai troškina vištą.
Trečias, toks bandymo būdu - kepti aluje , vyne . Gabaliukais susmulkinus. Kažkada kepdavau taip namines antis. Vienintelis pasiteisines receptas, nes jos kietokos ir mėsos ten nedaug.
Jei ciela - tai tik lėtas kepimas .
Apie tai kuo naudinga lėtai ruošta mėsa pasikaitykit truputi čia:
https://lsveikata.lt...o-ruosimas-2263
Aš 90 pr mėsos ruošiu lėtai . Tik parduotuvinės vištos ne.
Luety - sveikatai pinigų negali būti gaila.
Liga kainuos daugiau !
QUOTE(ate42 @ 2022 12 23, 17:10)
Nea, neturiu..
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 23, 17:15)
Neiškeps ji per 3-4 val ciela lėtu kepimu. Ji normaliu kepimu tris val kepa )) nebent supjaustyt.
O vyne troškinta mėsa man nepatinka.. aluje nepamenu ar bandžiau.
O jei pamarinuot kokiems kepsniukams ant grilio? Kaip šašlykui kokiam? Kad ir folgoj kokioj kept? Nors turbūt bloga mintis.