Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(ate42 @ 2022 03 23, 22:00)
Nusiramink, viską tu spėsi.
O paštetas atšildytas normalus būna, ar atvirti reikia?

Dabar galvoju... Kartą šaldėm. Nu kiek pamenu, neatvirėm atšildę. Va, šaltieną tai man reikia atvirti, o pašteto tai ne. Nors gal tau kitaip atrodys... unsure.gif
Atsakyti

Vištos kojos būdavo skanios troškintos duonkepėj  krosny kartu su visa višta britvone. Vienų virtų nevalgius, jos išsitroškinusios sultyse, pačios vištukės riebaluose.

Kava, jei rimtai, tai Dabar Omicronu serga skiepyti, kuris labai užkrečiamas. Neskiepyti sirgo anksčiau kitomis atmainomis ir jų daug natūraliai imunizavosi. Kad skiepas apsaugo nuo Omicrono neradau, kad būtų parašyta, kad apsaugo nuo komplikacijų - buvo rašoma. Bet kadangi šiuo metu pati sergu ir dar nežinau kokį bilietą ištraukiau, tikriausiai būtų kiek per įžūlu ginčytis, nes galiu su savo autoimuninėm ligom ir kojas pakratyt.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Šalpusniu pas mus dar nekvepia.Žolė dar nurudavųsi. ax.gif
Einu eklerų kepti,vaikas šiandien vakare atvažiuoja. mirksiukas.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Siaip tai tikejimas gerai iskiepijamas ugnimi ir kalaviju ,ups ,svirkstais ,palaikomas sventosios inkvizicijos,mylint toma torqeumada ,ups ,naudingu idiotu ,esamuoju laiku,i eto kak religija,verish ne vierish ,o obriady sobliudat nado biggrin.gif
Bet tai ne svarbiausia,siandien toks deception point ,kazi welikoje kniazestvo litowskoje prisides prie karo? Rimta situacija siaip.Pati rimciausia iki siol susiklosciusi.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 )
,kazi welikoje kniazestvo litowskoje prisides prie karo? Rimta situacija siaip.

O dar klausimas iškyla?
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 )

Kokio grožio arbata bigsmile.gif
Atsakyti
Nostradamas ,kad ir kas jis bebutu ,naudojo rozes pries mara biggrin.gif
Izvelgiu simbolizma biggrin.gif
Kad prisidarem bulviu koses,tai siryt kepu tokius kaip kotletus is bulviu koses,vistienos file ir prieskoniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida dėkui už gražius vaizdus 4u.gif
Šalpusniai pasirodys kai palis ir atsigaus žemė . Šiaip tai nepamenu tokio šilto ir saulėto kovo . Kai laikai blogi , tai bent gamta gelbėja nuo depersijos biggrin.gif
Kai azijatų ordos siaubia istorines LDK žemes man nesimiega ramiai ax.gif
Lakštingala kiekvieną laidą žiaurius grasinimus mėto tiek Pabaltijui tiek Lenkijai .
Mb vis tiek krutina mane , kad važiuojam iki Varšuvos pasižmonėti savaitgaliui biggrin.gif Odesoje buvau , daugiau neteks. O kas bus su Varšuva?

Pou kaip sveikatos šiandien ?
Man plaukai vis dar slenka, gal nuo sirgimo ? Ampules naudoju , mažai padeda. Gerai, kad nemažai aš jš turiu . Ir vieni kvepalai nebepatinka , net smirda. Nei uoslės nei skonio nebuvau praradusi .
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 kovo 2022 - 09:02

Labas rytas,

AA, kiekvienas mes turim savo įsitikinimus.

P.S. kokia musė įkando, kad nepilnose 4 pasisakymo eilutėse, pusę jo skirtingomis kalbomis rašai? Nori patikrinti mūsų išprusimo, teisingiau neišprusimo :), laipsnį?

Labai mėgstu bulvių košę, bet pietums bus plovas. Pusryčiams lašišos gabaliukas su citrina.

Atsakyti
Baik pou ,gi kaip kazkas mane ivertino,esu menko protelio samokslo teorijom apsesta bobele,su kuria ne valandos temoje neistvertu.As naudojuosiu durniaus teise.Ivan biezdomnyj iz sumashedshovo doma.Prasau priimti su atitinkamu nusiteikimu.
Nieks man nekanda ,darbo daug bus.Pasodnikai keliaus darzo link. biggrin.gif
Atsakyti
Muka , gal nori mokytis pas poną K ? O gal jau buvai ? Aš bandysiu eiti Kaune ....
Atsakyti
Kas tas ponas K?
Dusia ,plaukai visada slenka ,kai mazai angliavandeniu.Avizos labai padeda tuo atveju.O dar patarimas ,turint galimybe visada rysekit naturaliu medziagu skareles,nevaiksciokit dabar plikom galvom.Atstayt plaukus padeda anciu kiausiniai ,juos reikia valgyt biggrin.gif Ir muka labas rytas ,kur tu?
Atsakyti

Labas rytas,
Ingrida dėkui už gražius vaizdus 4u.gif
Šalpusniai pasirodys kai palis ir atsigaus žemė . Šiaip tai nepamenu tokio šilto ir saulėto kovo . Kai laikai blogi , tai bent gamta gelbėja nuo depersijos biggrin.gif
Kai azijatų ordos siaubia istorines LDK žemes man nesimiega ramiai ax.gif
Lakštingala kiekvieną laidą žiaurius grasinimus mėto tiek Pabaltijui tiek Lenkijai .
Mb vis tiek krutina mane , kad važiuojam iki Varšuvos pasižmonėti savaitgaliui biggrin.gifOdesoje buvau , daugiau neteks. O kas bus su Varšuva?

Pou kaip sveikatos šiandien ?
Man plaukai vis dar slenka, gal nuo sirgimo ? Ampules naudoju , mažai padeda. Gerai, kad nemažai aš jš turiu . Ir vieni kvepalai nebepatinka , net smirda. Nei uoslės nei skonio nebuvau praradusi .
Gražios dienos 4u.gif

Dusia, aš taip pat nerami. Nekenčiu tos lakštingalos, galvą nusukčiau.

Nelabai, kosėju, snarglys ir temperatūra aukšta.

Baik pou ,gi kaip kazkas mane ivertino,esu menko protelio samokslo teorijom apsesta bobele,su kuria ne valandos temoje neistvertu.As naudojuosiu durniaus teise.Ivan biezdomnyj iz sumashedshovo doma.Prasau priimti su atitinkamu nusiteikimu.
Nieks man nekanda ,darbo daug bus.Pasodnikai keliaus darzo link. biggrin.gif

Alta, tikrai tavęs niekas menku proteliu nekaltina.

Oi, jei nesirgčiau kaip per laukus bėgčiau, nuostabus oras už lango.

Atsakyti