O paštetas atšildytas normalus būna, ar atvirti reikia?
Dabar galvoju... Kartą šaldėm. Nu kiek pamenu, neatvirėm atšildę. Va, šaltieną tai man reikia atvirti, o pašteto tai ne. Nors gal tau kitaip atrodys...
Vištos kojos būdavo skanios troškintos duonkepėj krosny kartu su visa višta britvone. Vienų virtų nevalgius, jos išsitroškinusios sultyse, pačios vištukės riebaluose.
Kava, jei rimtai, tai Dabar Omicronu serga skiepyti, kuris labai užkrečiamas. Neskiepyti sirgo anksčiau kitomis atmainomis ir jų daug natūraliai imunizavosi. Kad skiepas apsaugo nuo Omicrono neradau, kad būtų parašyta, kad apsaugo nuo komplikacijų - buvo rašoma. Bet kadangi šiuo metu pati sergu ir dar nežinau kokį bilietą ištraukiau, tikriausiai būtų kiek per įžūlu ginčytis, nes galiu su savo autoimuninėm ligom ir kojas pakratyt.
Labas rytas,
AA, kiekvienas mes turim savo įsitikinimus.
P.S. kokia musė įkando, kad nepilnose 4 pasisakymo eilutėse, pusę jo skirtingomis kalbomis rašai? Nori patikrinti mūsų išprusimo, teisingiau neišprusimo , laipsnį?
Labai mėgstu bulvių košę, bet pietums bus plovas. Pusryčiams lašišos gabaliukas su citrina.
Labas rytas,
Ingrida dėkui už gražius vaizdus
Šalpusniai pasirodys kai palis ir atsigaus žemė . Šiaip tai nepamenu tokio šilto ir saulėto kovo . Kai laikai blogi , tai bent gamta gelbėja nuo depersijos
Kai azijatų ordos siaubia istorines LDK žemes man nesimiega ramiai
Lakštingala kiekvieną laidą žiaurius grasinimus mėto tiek Pabaltijui tiek Lenkijai .
Mb vis tiek krutina mane , kad važiuojam iki Varšuvos pasižmonėti savaitgaliui Odesoje buvau , daugiau neteks. O kas bus su Varšuva?
Pou kaip sveikatos šiandien ?
Man plaukai vis dar slenka, gal nuo sirgimo ? Ampules naudoju , mažai padeda. Gerai, kad nemažai aš jš turiu . Ir vieni kvepalai nebepatinka , net smirda. Nei uoslės nei skonio nebuvau praradusi .
Gražios dienos
Dusia, aš taip pat nerami. Nekenčiu tos lakštingalos, galvą nusukčiau.
Nelabai, kosėju, snarglys ir temperatūra aukšta.
Baik pou ,gi kaip kazkas mane ivertino,esu menko protelio samokslo teorijom apsesta bobele,su kuria ne valandos temoje neistvertu.As naudojuosiu durniaus teise.Ivan biezdomnyj iz sumashedshovo doma.Prasau priimti su atitinkamu nusiteikimu.
Nieks man nekanda ,darbo daug bus.Pasodnikai keliaus darzo link.
Alta, tikrai tavęs niekas menku proteliu nekaltina.
Oi, jei nesirgčiau kaip per laukus bėgčiau, nuostabus oras už lango.