Labas rytas.
Pamiegosi,čia mieste, 5 ryto kai po langais grando šaligatvį.
Paieškosiu ačiū už rekomendaciją
Vilniuj šian kaip pas jus vakar )) važiuot šimtąkart geriau nei eit. Šaligatviais eit neįmanoma, grynas ledas. O gatvėse visai neslidu. Gerai, kad miškelis prie namų, šunį vedžiot ant sniego irgi neslidu buvo 👍
Papildyta:
</p><p></p><p>Va ko negaliu žiūrėt - vienas namuose.</p>
A, šito ir aš nežiūriu
Papildyta:
Bet tai kaip jumis rūpinasi 😍 penktą ryto jau šaligatvius gramdo pas mus pagrindiniais šaligatviais kur prie gatvės jau pusę šešių irgi traktoriukai važinėja. Bet atokiau nieks nieko
Bet mes ir taip penktą keliamės
Labas rytas, kapsi...
Ingrida, reik miegamąjį į tylią pusę perkelt, jei įmanoma. Labai jautriai miegi.
Labas rytas, Lyja Kaune. Labai gražios spalvos pirštinės prie kavos. Žieminės. Mezgu pamažiukais masyvų šaliką. Žiema pabėgusi kažin ar prireiks? Nedaug ir laiko lieka, vakarai tik. Ir ankstyvi rytai. Muka, kaip Tavo sveikatos? Gerėja? MB lyg virusą pasigavo. Gerklę skauda. Tikiuosi į kosulį nepatrauks... nei čia man reikia ligonių ant švenčių. Gražios dienos!
Jautriai miegu,čia teisybė.Čia mūsų įžymioji pensininkė atsikelia,paskui turbūt eina miegoti?
MB miega kitoje pusėje,ten laukai,tik vasarą aplinkelis girdisi,langą atidarius.Mes gi pasiskirstę kambarius miegojimui,kad vienas kito knarkimo negirdėtume.
Dusiuk,gripai siautėja,mama pasiskiepijųsi ir tai pasigavo.Sakiau sau eisiu į parduotuves su kauke,pasimiršo,jau paskui vakare tik prisiminiau.
Dukra ps endokrinologą registravosi,nemkamas talonas kovo 29,mokamas vasario 4.Teko bent mokamą imti.
Jautriai miegu,čia teisybė.Čia mūsų įžymioji pensininkė atsikelia,paskui turbūt eina miegoti?
MB miega kitoje pusėje,ten laukai,tik vasarą aplinkelis girdisi,langą atidarius.Mes gi pasiskirstę kambarius miegojimui,kad vienas kito knarkimo negirdėtume.
Dusiuk,gripai siautėja,mama pasiskiepijųsi ir tai pasigavo.Sakiau sau eisiu į parduotuves su kauke,pasimiršo,jau paskui vakare tik prisiminiau.
Dukra ps endokrinologą registravosi,nemkamas talonas kovo 29,mokamas vasario 4.Teko bent mokamą imti.
Ingrida, gal tavo vyras ne toks jautrus garsui yra? Apsikeiskit kambariais.
Taip, gydytoja sakė, kad labai gripas dabar siaučia.
Tegu dukra vis dirstelna, gal atsilaisvins talonas, ypač dabar, kai tiek sergančių.
Aha,kas geria migdomuosius stipriausius?Jautrūs mes abu,aš iš jo išmokau matyt garsus girdėti?Jautrūs ir mūsų vaikai,jautruolių šeimynėlė. Sūnus irgi keliasi 5 ryto,kai pradeda miestas ošti,na nors eina miegoti 22.
Man pas psichiatrą taip atsilaisvino,paskambino,kad sausio 17 atsirado talonas,valio.Penktadienį pas psichologę.
Man jei miegama miegasi bele kur. Bet... jei nors kažkas blogo vyksta, pirmiausia kerta per miega. Nei tyla nei triukšmas nepadeda, nesimiega ir tiek . Tokia nervų sistema.
MB nei tempertaūros nei kitų gripo simptomų nėra , tik gerklė raudona ir skauda. Gal per daug šalto alaus įmonės baliuje pavartojo , arba kaime kasdamas sniegą sukaito - atšalo . Slabakas
Manęs neturėtų imti , aš dabar geroj formoj
Geria nuolatinai vaistus.
Labai gerai mano liga pastūmėjo,sesę išsitirti,dukra pasidarė visus tyrimus kraujo Antėjoje,rado H.pylori bakteriją.Gerai toks spyris į vieną vietą. Jaučiu nuo mb mes nešiojame tą bakteriją.MB išsigydė,pas mus dar gyvena?
Filmų rekomendacijas užsisaugojau, bet dabar nė kaip su žiūrėjimu:(
Man jau niežulys mažėja, vaistus mažinu nes negalima iškart nuraukti... gyvensiu
Va šiandiena šlebe tik išsitraukiau garbanas pakedenau ir darban o paskui bažnyčion šiandiena krikštynos tik spėk suktis, vakar silkes išsiknibinėjau, karką išsivyniojau šiandien vakare mažu susuksiu Brendradarbė atnešė rūkytų slyvų AA manau tiks prie morkyčių o jau kvapas eina sau
Naktis nemiegota kažkos nervas įkritęs...
Labos
Man jau niežulys mažėja, vaistus mažinu nes negalima iškart nuraukti... gyvensiu
Va šiandiena šlebe tik išsitraukiau garbanas pakedenau ir darban o paskui bažnyčion šiandiena krikštynos tik spėk suktis, vakar silkes išsiknibinėjau, karką išsivyniojau šiandien vakare mažu susuksiu Brendradarbė atnešė rūkytų slyvų AA manau tiks prie morkyčių o jau kvapas eina sau
Naktis nemiegota kažkos nervas įkritęs...
Muka, kur rūkytas pirko?
<div>
<p>Labos
Naktis nemiegota kažkos nervas įkritęs...</p>
</div>
</blockquote>
<p>Muka, kur rūkytas pirko?</p>
Aleksoto turguje