QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 18, 17:48)
Koks gražus futbolo finalas ...
Labas rytas,
baigiau si ryta vienos kojines apnara,dabar jau eisiu dirbt.MB atsikele jau.
Mes irgi futbolu grozejomes.Zinoma sirgom uz Fr solidariai su dukros seima.But gerai,kad but laimeje,bet drama buvo nuostabi,tokio fonalo seniai nebuvo,kaip koks spektaklis.Siaip as futbolo neziuriu,bet si syki ziurejau labai.Po to raminom zenta per telefona.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 19, 07:03)
Labas rytas,
Ingrida , kažkada ir man taip atrodė fudbolas
Luety , jei dar nekepei išbandytas receptas imbierinių sausainių :
100 gr sviesto
100 gr cukraus
150 gr medaus
1 kiaušinis
400 gr miltų
1 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. meduolių prieskonių (arba dėti prieskonius atskirai , imbieras, gvaizdikėlis, cinamonas - ar kita , ką mėgsti).
Sviestą su cukrumi išsukam, imušam kiaušinį. Supilam pašildytą medų . Kepimo miltelius ir prieskonius išmaišome su miltais ir minkome tešlą.
Gerai būtų , kad tešla bent valandą pastovėtų šaldytuve.
Galima prieš kepant aptepti kiaušinio plakiniu , tada blizgės sausainiai. Arba iškepusius aptepti glajumi . Man skaniausias - citrinos sultys ir cukraus pudra. Galima puošti pabarstukais , riešutų drožlėmis ir tt.
Ratais pavaikščiojęs mano senas receptas sugrįžo namo
Reikia įsiklijuoti į kantičką
Mano raudonos nykštukų kepeuraitės išsimaudė vakar, laukia švenčių.
Prie naujo palto reikia masyvaus šaliko . Pradėjau megzti - negi mokėsiu pinigus kai pilni namai siūlų ... Sunkiai mezgasi . O ir žiema rytoj baigsis
Užpavydėjau Ingridai mezgimo mašinos... Vakaras ir turi . Bet nėra vietos nei kur megzti nei kur laikyti
Muka, kaip gyva? Kaip jautiesi ?
Pou Tavo jaunuolis jau sveikas ?
Karkos vyniotinis vienintelis kurį bedarau namie . Man labai skanus, ir visai neriebus
Riebalai ne cukrus po skūra nelenda. Riebalas riebalu nevirsta, čia didžiausia amžiaus apgavystė įvykusi maisto pramonėje. 6 punktas...
Pagalvojau kokia aš jau sena, kiek visko per gyvenimą prigaminus
Gražios visiems dienos!
O aš puolu į darbus už pinigus , vakare sportas ...
Kada kepti , kada megzti?
Kaip visada, pamažu, be streso spėsim
Aciu uz recepta,viska pradedu kept siandiena,isbandysiu.
Klausimas kepejom,tai traskus kuciukai buna tesla su mielem ir sviestu?Visko turiu,tik man reikia ,kad but traskus.
Visa laika karka darau vyniotini kaledom,bet buna,turiu ir koju saltienai,o si karta koju neradau,tai liko tik karka,uz tai ir dilema tokia.Darysiu vyniotini,o saltiena is vistos atgaliu,turiu labai daug saldiklyje,vis ispjaustau budavo gerasias dalis,o kaklakrutinkauly,sparnelius sudedu atskirai sriubia,taip ir stovi jie,daug ju ten,sriuba valgau retai,tai nervina ,saldiklio stalciai nedideli,atsiras vietos daugiau.Tik ar sustengs be zalatinos?
QUOTE(Muka @ 2022 12 19, 08:30)
antukės mėsytė švelnesnė, bet bais noriu išbandyti kalakutą ... na matysiu
šiaip vyniotiniai bus trys, salotų bliūdas, gal kruasantus su kumpiu jeigu netingėsiu
ai burokėlių salotos su feta ir avinžirniais, dar gal aguonų pyragą iškepsiu bet čia bus matyti....
Muka,noriu recepto burokeliu salotu su feta ir avizirniais,kazkas naujo,as be fetos ir su pupelem vis darydavau.
Einu kojines maudyt,dukrai numezgiau su eglute ir kuciukus maisyt.