Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Aš dabar virtą šoninę su raugintu agurku kertu, kad net ausys lankstosi. Gal Covidas pabėgs.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 03 23, 19:11)
Lygiai kaip mano priperka )))))
Bet pas mane greit būtų surūšiuota - uodega ir kulninė šuniui, širdį pats pirkėjas verda.
Papildyta:
Programėlių yra, kur parveda iki mašinos smile.gif

Oi neeee gera mėsa kulninės ir uodegos niam kazane ar peciuje dievinu ale kur kisti blink.gif radau vesiu sodan ten saldiklis apytuštis ax.gif na ir kepa orkaitėje kotletai kepenėlių su sirdele tongue.gif kas planuota o va visa kita porcijavau ir vesiu ryt sodan tongue.gif yra tu programėlių ale aš bijau miške viena unsure.gif
AA šonkauliai irgi liuks troskiniams. O kainos pas jumi jaučio mėsa brangesne nei kiaulienos? Uodegų kainos dvigubai kilstelėjo blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 23, 19:22)
<p>Aš dabar virtą šoninę su raugintu agurku kertu, kad net ausys lankstosi. Gal Covidas pabėgs.</p>

O ir tau karūna ? Oi skanu ir šitas reikaliukus ax.gif
Atsakyti

Mhm, karūna.

Iš šoninės bus kopūstų sriuba, o šoninė su krienais ir kas su kuo. Vyras raugintų nevalgo, o man skanumynas.

Aš niekad nevalgiau uodegos. Bet kai žiūriu australų MKR laidą, tai ten kaip delikatesą rodo. O jūs valgydavot vištų kojytes? Vaikystėj  su sese labai mėgsdavom, visuomet močiutės prašydavom, kad ne šunims atoduotų, o mums ištroškintų krosny su visa višta.

Atsakyti
koncertas linkime pasveikti
https://www.youtube....h?v=9ao4FEaDGhQ
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 23, 19:34)
<p>Mhm, karūna.</p><p>Iš šoninės bus kopūstų sriuba, o šoninė su krienais ir kas su kuo. Vyras raugintų nevalgo, o man skanumynas.</p><p></p><p>Aš niekad nevalgiau uodegos. Bet kai žiūriu australų MKR laidą, tai ten kaip delikatesą rodo. O jūs valgydavot vištų kojytes? Vaikystėj  su sese labai mėgsdavom, visuomet močiutės prašydavom, kad ne šunims atoduotų, o mums ištroškintų krosny su visa višta.</p>

Ujuj eina sau kaip jaučiatės ? Kaip vaikas ar irgi?Nea nevalgiau bet girdėjau kad skanu ax.gif Uodega skanu gliukozaminas grynas tongue.gif
Ai česnakai pradėjo pindeti tai MB nulupo kas liko aš padrabnyjau ir į zyzykle paskui sumaliau mergai koks geras prieskonis o ir išgelbėtas derlius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 23 kovo 2022 - 18:45

koncertas linkime pasveikti
https://www.youtube....h?v=9ao4FEaDGhQ

Graži daina ir klipas gražus, gaila, kad nesuprantu kalbos.

Mūkut, na, lovoj aš, vyrui jau geriau. Vaks pas močiutę buvo, tai nepagavo jo karūna- man darbymetis buvo labai.

Vištų kojelės taip pat drebutiena. 

Aš perku džiovintą česnaką, man patinka.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 23, 19:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72947218" data-time="1648053296"><div><p>koncertas linkime pasveikti
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=9ao4FEaDGhQ'>https://www.youtube.com/watch?v=9ao4FEaDGhQ</a></p></div></blockquote><p>Graži daina ir klipas gražus, gaila, kad nesuprantu kalbos.</p><p></p><p>Mūkut, na, lovoj aš, vyrui jau geriau. Vaks pas močiutę buvo, tai nepagavo jo karūna- man darbymetis buvo labai.</p><p> Vištų kojelės taip pat drebutiena. </p><p></p><p>Aš perku džiovintą česnaką, man patinka.</p>
[right][snapback]72947235[/snapback][/right]

Na va pasilpes organizmas ….. bet aciu vaikis pas mociute…. Mano bendradarbe trečia kart ir sunkiai verysad.gif gaila moterytes pirma vaikas paskui ji ir taip kas 2-3 men verysad.gif ji serga autoimuninė tai …… na čiupk 4u.gif duok die lengvai kiek gali būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 23, 18:26)
Oi neeee gera mėsa kulninės ir uodegos niam

Tai aišku gera smile.gif bet aš pūkuotąjį gera ir šeriu )))
Papildyta:
QUOTE(Muka @ 2022 03 23, 18:43)
Ai česnakai pradėjo pindeti tai MB nulupo kas liko aš padrabnyjau ir į zyzykle paskui sumaliau mergai koks geras prieskonis o ir išgelbėtas derlius

O ką toliau darysi su tais sumaltais? Kaip laikysi?
Pas mane česnakų dar Maxės maišas. Tas didelis.
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 03 23, 18:34)
O jūs valgydavot vištų kojytes? Vaikystėj  su sese labai mėgsdavom, visuomet močiutės prašydavom, kad ne šunims atoduotų, o mums ištroškintų krosny su visa višta.</p>

Neee... bandžiau šuniui virt, tai manęs tas patiekalas nė kiek neviliojo )))
Sveik 🎈🎈🎈
Atsakyti
Va man tos vištų kojos nea... Visokias širdis, kepenis mielai, o tos kojos kažkaip nežavi rolleyes.gif
O šiaip tai pagalvojau, kad labai norėčiau šaltienos. Arba kepenų pašteto. Gaučiau naminės kiaulės atliekų – būtinai gaminčiau. Ir taukus jau baigiu – mielai išsilydyčiau vėl.
Dėl kovido. Serga skiepyti antrą, trečią kartą. Neskiepyti neserga ar vos vieną kartą sukrapštė. Aišku, yra ir atvirkščiai. Ar dėl to reikėjo skirstyti, priešinti žmones? Ar dėl to reikėjo neleisti dirbti, mokytis? Blogiausia, kad rudenį viskas sugrįš. Jei ne – apsidžiaugsiu, nors ir į aiškiareges neteks įsirašyti. Galit mane vadint, kaip tik norit – abejoti, nepasitikėti (net ir mokslu) dar niekam neuždrausta.

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 23, 21:18)
Va man tos vištų kojos nea... Visokias širdis, kepenis mielai, o tos kojos kažkaip nežavi rolleyes.gif
O šiaip tai pagalvojau, kad labai norėčiau šaltienos. Arba kepenų pašteto. Gaučiau naminės kiaulės atliekų – būtinai gaminčiau. Ir taukus jau baigiu – mielai išsilydyčiau vėl.
Dėl kovido. Serga skiepyti antrą, trečią kartą. Neskiepyti neserga ar vos vieną kartą sukrapštė. Aišku, yra ir atvirkščiai. Ar dėl to reikėjo skirstyti, priešinti žmones? Ar dėl to reikėjo neleisti dirbti, mokytis? Blogiausia, kad rudenį viskas sugrįš. Jei ne – apsidžiaugsiu, nors ir į aiškiareges neteks įsirašyti. Galit mane vadint, kaip tik norit – abejoti, nepasitikėti (net ir mokslu) dar niekam neuždrausta.

Kavute vakar priviriau pašteto. Neįkirsim. Kaip tau perduot? Atvaryk rytoj.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2022 03 23, 21:28)
Kavute  vakar priviriau pašteto. Neįkirsim. Kaip tau perduot? Atvaryk rytoj.

Ačiū, širdele, labai tau ačiū wub.gif
Kišk šaldiklin. Neatvarysiu. Man jau po truputį prasideda trizna. Dirbu, dirbu... Dar ne viskas gaunasi, nervai ima, nuotaika krenta... AČIŪ tau dar kartelį!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 23 kovo 2022 - 21:46
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 23, 21:41)
Ačiū, širdele, labai tau ačiū wub.gif
Kišk šaldiklin. Neatvarysiu. Man jau po truputį prasideda trizna. Dirbu, dirbu... Dar ne viskas gaunasi, nervai ima, nuotaika krenta... AČIŪ tau dar kartelį!

Nusiramink, viską tu spėsi.
O paštetas atšildytas normalus būna, ar atvirti reikia?
Atsakyti