Ingrida, baiga, nesuk galvos. Juk sava, o ir man pačiai gerai smegenis pajudinti kartais.
Tai kaip gali pasveikatint ,kad pamiegotu? Siaip jau ir kliniskai irodyta ,kad nemiga ar naktines pamainos labai itakoja tas ligas.
Creatininas rodo kad insktai veikia gerai,mukai kaz\kas su kraujodara,itariu neurubino pasalinis poveikis.
Taip, dėl inkstų veiklos visuomet ir daro kreatininą - jei prireiktų tyrimų metu kontrastą leist, anie kerta.
AA, patik žinai, kad labai sunku sutvarkyt nemigą, kai ilgus metus vartoti vaistai.
Melatoninas padeda užmigt, yra dabar stipresnių, registruotų jau ne kaip MP, o kaip vaistas, prailgintos formos, kurie pastoviai išskirdami veikliąją medžiagą atsibudimus sutvarko. Bet aš savo vaikui nesutvarkau šitos bėdos. Visos priemonės yra trumpalaikės.
Režimo reiktų, mėlynų ekranų bent valandą dvi prieš miegą nenaudot, per daug fizinio darbo neturėt prieš miegą.
Dėl CBD turiu savo atskirą nuomonę.
Mukai aš dar tikrai homocisteiną padaryčiau, kad sužiūrėt folatus, ar nėra deficito. Ir šiaip, pas hematologą reik. Nežinau, man dermatologija čia nekvepia. Bet galiu ir klysti. Priežasties reik ieškoti, o ne pastoviai pasekmes gydyt.
Vyras kažkada buvo atsinešęs iš darbo kolegės keptų grybukų, kuriems naudojo meduolinę tešlą. Išeidinėjo iš darbo, kolektyvą pavaišino. Vyras atnešė paragaut. Tokių skanių dar nevalgius. Minkšti, kvapūs, jokio riebalo poskonio. Labai labai.
Labai norėčiau tokių, mano svainis yra grybukų fanas, taip norėtųsi žmogų nudžiuginti.