QUOTE(IngridaB @ 2022 12 16, 06:41)
Mkute,čia improvizuosiu.Vietoje sultinio nuvirsiu liežuvius,supjauščius gabaliukais ir burokėliai.Nebe žinau ką sugalvoti.Juk šildyto maisto ,negaliu pasiūlyti.Pas mus jau taip įprasta
.Aš kaip stebiuosi,kai kaimynė priverda puodą balandėlių ir tris dienas valgo.Pas mus ni ni.
Mukute,gero,švaraus kelio.
Žiūriu prasideda įmonių vakarėliai.Dirbančios nedalyvaujate?
Labas rytas,
vaje,o as kaip stebiuosi,kad kasdien moterys laksto apie puodus,kad tik sviezia maista valgyt,vietoj to,kad isvirt dviem dienom(jei lieka kazkiek,tai ir trecia valgom),o sekancia diena skirt sau,pasilepint,pagulet,knyga paskaityt.
Jokios rugstys nuo pasildinto maisto nekyla,jos kyla nuo netinkamos mitybos,o netinkama mityba,kaip kazkas rase,kada saldumynai ant virsaus,kai riebalu su padazais daug.Ispestinai tu ta savo vyra,Dzievazi.
As bjauri,AA jau dave pastaba,bet ,jei man pasakytu,kad nuo sildyto jam rugstys kyla,darytusi sau kasdien pats.Su rankom su kojom yra,o internete mase receptu.Daug ka ir darosi pats,jau neburnoja,
Man pagal dietas mesa ar zuvis pietum,o jis nenori,tai ir darosi pats.
Bet yra ir geru dalyku,as nebevalgau pieno produktu,ir jis nebevalgo,sake nebekimsta gerkle,daug geriau jauciasi.
Maciau sojos grietineles nusipirkes,jam vis reikia padazu,o man ne.
Ingridel,mylek save kiek gali,rask laiko ir nusnaust ir atsikvept.
As tu sardiniu irgi nevalgyciau,man neskanu,geriau kokiu salotu su kiausiu ar vistiena.Juros dabar uzkrestos,daug plastiko susifermentavusio,daug metalu,nes naftos kiek isleista i juras marias per avarijas ir ne.Zodziu,as i zuvi ziuriu skeptiskai,o ypac i Norvegijos fermose auginta lasisa.