aha paklausia tai kas čia tau ya...
Ir man vaizdas nekažką bet taip įdomiai su tuo hemoglobinu aukštu jau pas mane labai senai... bet va kepenų fermentai susinormalizavo... et palauksiu verdikto...
aha paklausia tai kas čia tau ya...
Ir man vaizdas nekažką bet taip įdomiai su tuo hemoglobinu aukštu jau pas mane labai senai... bet va kepenų fermentai susinormalizavo... et palauksiu verdikto...
Kieno verdikto?
Ar pakankamai skysčių vartoji? Man tai kiti rodikliai įdomesni. Tik neaiški priežastis, reik tolimesnių tyrimų.
Labos,
Ingrida taip kepu steiką. Priklausomai nuo kepsnio storio, 2 ar 3 minutės vienai pusei. Stoviu šalia su telefonu, ne pagal naglazovą. Nedruskntą, nepipirintą. Taip kepa gerose kavinėse. Valgius ne tik Lietuvoje... nepyk, sardinėse ir burnotyje ar sveiko maisto nematau.
Sveikata nekainuoja daug. Daug kainuoja liga. Pinigų ir laiko.
Mano MB išrankus, pusfabrikačių į namus neįsileistų.
Visą gyvenimą MB gyvena PB. Kai dar niekas apie jį nekalbėjo. Intuityviai.
Man maisto gaminimas laiko neužima. Mano draugė jei verda sriubą, tai nieko daugiau daryti negali... aš darau dar kokius tris darbus . Ir tarpe pamakaluoju sriubą Yra patiekalų iimlių darbui, pvz cepelinai, lazanija, kibinai. Bet tokius patiekalus gaminu labai retai. Kartą metuose... nei tai sveika.
Šiandien gerai būtų pasibadauti, adventas vis tik.
Skauda kojas tokioj įdomioji vietoj nuo vakar jogos. Ir gerai ir juokinga... pakirkšniukai. Vadinasi išjudinau užkalkėjusias vietas. Joga tai vidiniai raumenai.
Gražios dienos
Man taip pat balandėliai antrą dieną skaniausi, pirmą dieną jie neįsigeria skonių. O ir maistą pasišildom - gal maistinė vertė sumažėja šildant, bet reik išties labai daug laiko turėt, jei į dieną kaskart naujus patiekalus gaminti, o svarbiausia - juos sugalvoti.
Labas rytas