Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ačiū Pou,įdėjau vaikams nagrinėti.Galvoju susirašyti AA patarimus,Tavo, eidama pas gydytoją. 4u.gif 4u.gif
Kaip ne išėjo kūčiukai,tas pats receptas.Gal padauginau miltų ir cukraus vos vos,nebe tokie skanūs. ax.gif Pamaišysiu,dar tikiuosi kepti. mirksiukas.gif
Saintlina,Tu čia tiek prisiklausei patarimų dėl Lesiaus,bet savo taksę tikrai vežiojau kvarcuoti kas antrą dieną,kai žaizda pūliavo. ax.gif
Pasimosikavau su šiupeliu,sunkokas šlapias sniegas,bet žandai įraudo,taip ir norisi sniego senį statyti.Na rytoj dyukriukė pabus,gal pastatysime? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pou pas mane dar ant lašinių dar medaus užtepdavo.Puikiai pūlius ištraukdavo . Ne ant žaizdų dėdavo , o ant visokių kitokių pūlinių . Vakare kompresas, ryte sveikas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 12 08, 13:35)
Dabar yra visokių hidrokoloidinių pleistrų vaistinėse opų gydymui, su sidabru ir t.t., kurie veikia antiseptiškai, tad eksperimentuot nereik. Tik kiek galima uždaryt žaizdą, kuri jau supūliavo, kitas klausimas

Kaip tik susirašinėju su veterinare, kuri pati turi kolį, tik ji Palangoj, nenuvažiuosi kada sugalvojęs. Tai ji kaip tik ir parašė, jog paskirtas gydymas geras, bet tokiai didelei žaizdai geriau rekomenduotų dėti koloidinius pleistrus arba koloidinį gelį. Žaizda šiuo metu jos nuomone atrodo sutvarkyta gerai. Tik kaip tą pleistrą pritvirtint ant kailio? Gal gelį bandyt? Ir anas vetas liepė plaut betadinu, o šita pasakė, kad betadinas degina naujus audinius, jo nenaudot ir aplamai prie koloido nieko daugiau nebereik
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 12 08, 14:31)
K Tik kaip tą pleistrą pritvirtint ant kailio?

Imk žirkles ir smarkiai nukirpk kailio aplink. Jau vis tiek su parodom bus ne kas .
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 08, 12:10)
Ačiū Pou,įdėjau vaikams nagrinėti.Galvoju susirašyti AA patarimus,Tavo, eidama pas gydytoją. 4u.gif  4u.gif
Kaip ne išėjo kūčiukai,tas pats receptas.Gal padauginau miltų ir cukraus vos vos,nebe tokie skanūs. ax.gif Pamaišysiu,dar tikiuosi kepti. mirksiukas.gif
Saintlina,Tu čia tiek prisiklausei patarimų dėl Lesiaus,bet savo taksę tikrai vežiojau kvarcuoti kas antrą dieną,kai žaizda pūliavo. ax.gif
Pasimosikavau su šiupeliu,sunkokas šlapias sniegas,bet žandai įraudo,taip ir norisi sniego senį statyti.Na rytoj dyukriukė pabus,gal pastatysime? mirksiukas.gif

Netikiu as jokiom tau nustatytom diagnozem.
Sveika,energinga motera,pilna jegu,energijos.Su tokiom diagnozem buna be energijos,paliege,nieko nenori daryt.Viskas bus gerai,as daryciau papildomai kur nors dar karta visus tyrimus.Gi buna daug nesamoniu su tais tyrimais.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 12 08, 15:56)
Netikiu as jokiom tau nustatytom diagnozem.
Sveika,energinga motera,pilna jegu,energijos.Su tokiom diagnozem buna be energijos,paliege,nieko nenori daryt.Viskas bus gerai,as daryciau papildomai kur nors dar karta visus tyrimus.Gi buna daug nesamoniu su tais tyrimais.

Leuty,prajuokinai. biggrin.gif Prėjau žinote kai vaikai parbėga iš kiemo,garuoja.Panašiai ir aš parėjau.
Ačiū bet simptomai kitką sako,nors po biopsijos viskas susitvarkė. ax.gif
MB juokiasi sakė vaikams pasakys,kad man ta liga iš sielvarto,kad nėra anūkų,bus anūkų ir pasveiksiu. mirksiukas.gif
Įdomu į pirtį man galima?Manau kol kas viskas galima.Dukra su mama atlėks vakare eisime į pirtį,gal po sniegą pabaraidyti po pirties?Stresas organizmui būtų. unsure.gif
Lesiui,kad blogiau nei man.Lesiuk-laikyk 4u.gif 4u.gif
Pas mane šanūkas atvažiuos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 08, 15:58)
Įdomu į pirtį man galima?Manau kol kas viskas galima.Dukra su mama atlėks vakare eisime į pirtį,gal po sniegą pabaraidyti po pirties?Stresas organizmui būtų. unsure.gif

Pas mane šanūkas atvažiuos. wub.gif

Žinau, kad negalima maudytis karštoj (turbūt ir šiltoj) vonioj, tik po dušu. Tai dėl pirties reiktų sužinot.

Lesiui tik odos gabalas, jo sugijimas ilgai neturėtų trukt. O tau rimtas išbandymas atiteko, tau daaug balionų reik 4u.gif

Na va, visa palaikymo komanda atvyks, tikrai prablaškys wub.gif
Atsakyti

Tau visai kitas reikalas dar - abraziją juk darė visai nesenai. Jokių pirčių. Man mėnesį, pamenu, buvo uždraudę vonias, pirtis, masažus ir t.t.

Atsakyti

Saintlina, tas hidrokoloidinis pleistras skirtas visokioms opoms. Diabetui esant, trofinės opos būna ir delno dydžio. Pleistras toks įdomus, gaunasi drebutis toks. Jis skatina visus gjimo procesus.

Pasiakaityk internete apoe hidrokoloidinius pleistrus su sidabru.

Atsakyti
Ingrida , dvi savaites nerekomenduojami krūviai. Baseinai ir vonios iki mėnesio. Dėl infekcijos. Sava pirtis , ko gi nepasipirtinus jei noras yra 4u.gif
Papuoliau ir aš šiandien į klinikas.
Nieko naujo nėr. Viskas man gerai.
Kitas aparatūros ir gydytojų lygis ...
Atsiliepimiai apie gydytoją buvo labai nemalonūs , bet mudvi puikiai susikalbėjom 4u.gif Jau taip stengėsi mane nuraminti, kad net exoskopo ekraną man atsuko ir pasakojo ką mato biggrin.gif
Nieko tokio , tik amžius smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 gruodžio 2022 - 18:23

Nea, dėl pirties yra kontraindikacijos.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 12 08, 17:00)
Pasiakaityk internete apoe hidrokoloidinius pleistrus su sidabru.</p>

Ką ten skaityt. Nuėjau ir nupirkau.
Atsakyti