Neišpasakyta sliduma pas mus.</p>
o jei išvirus riebalus nuo viršaus nuimti, vis tiek negerai?
Kolegė buvo išlindus laukan, sakė, ir pas mus ledukas dedasi ant šaligatvių. Mhmm, mums 7 km pareit reiks..
Aš taip pat esu prieš griežtas dietas tokiu atveju. Tik tiek, kad būtų mažiau valgio jam - tai yra cukrai, balti miltai - uždegimo faktorius. Na ir kad atsisakyt, kas skatina bujojimą.
Paprastos rekomendacijos, čia ir mano Mamai, Anytai taikytos. Anyta prieš 30 metų pirmą kartą, o prieš 10 metų pakartotinai, plius dar vienas papildomai prisikabino.
Man pavyzdžiui su ta tulžim dabar, tai tas badavimas jauč ir pridirbo, nes koks tai įspūdėlis, kad kažkur žarnokuose opą užsidirbau. Jei tulžis neturi ką veikt, tinka ir žarnokus pakiurdyt. Tai va, dabar sėdž ant *priverstinio valgymo grafiko, kas man sudėtinga, bet jaučiuos geriau. Na ir šlamščiu tą žuvį visokią. Kaip ir gerai, tik kad besotė beldžias , žuvis greit į uodega nueina, sotumo nėr.
Mano vyras blyninis, tik nieks jam tų blynų per daug nekepa, o pats nemoka, tik bulvinius. Aš jei kartą per mėnesį jam iškepu, tai gerai. Nes va aš tai tikrai ne blyninė. Kuo net pačiai sunku patikėt.
Ačiū Brangiosios.Jau nebe žinau ko klausyti ko ne?Brangusis susiskambino su mūsų gerą pažystama,gydosi jau 23 metus kiaušidžių draugą,dabar dar minkštųjų audinių prisikabino.Būčiau pensininkė,ar invalidumą turėčiau,suorganizuotu nemokamą gydymą Vokietijoje.Bet kai reiktų už viską mokėti,kaip dabar tai nežinau nežinau.Lauksime tomografo,matysime ką ras daugiau arba ne? Patarė irgi gyventi savo gyvenimą ir mesti rūpeščius už kitus. Viksas galvoje?
Gal neatsibodau labai?Atsiprašau.
Sėklų dar nesidairote?Tuoj gi paprikos prasidės sėja. Nors aš jų neauginu,bet susirūpinti reikia?
Ingrida, o kaip pas tave su draustumu? Nežinau net kiek metų pačiai.
Reik gyvent gyvenimą, jis nesibaigia. Ir nereik labai staigiai visko keist, nes anas gal ir susinepatogins, bet organizmas yra visuma, jam šoko sukelt taip pat nereik. Pradėk save mylėt, patogiai gyvenk, darbai nepabėgs, nesidraskyk, bet ir atsigulus į lovą nežiūrėk į lubas. Tiesiog nesiplėšyk.
Neauginu paprikų, mažai mes jų valgom, kiek reik, įsimetu pardėj arba pas ūkininkus, žiemai į šaldiklį supjaustau, troškiniams pagardinti.