Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida,tai dabar jau nera nuosprendis.
Kiek suprantu tai hormoninis.
Pieno produktu tai tikrai negalima,nes karves visa laika nescios,tavo varskyte ir ledai pats blogiausias maistas,deja.O vyrui irgi negalima.
Ir svarbiausia, manau reiks tau vaistu issirasyt pradz\iai- miegoti.Miegant organiz\mas remontuojamas,ypac pries 12.Paskui reiks iprast diena pamiegot,tai labai svarbu.
Bet manau ,kai cukraus nebegausi,gal kaip nors naturaliai pamiegosi .
Su tavo optimiz\mu yra daug sansu.Visos tave pades ir palaikys. biggrin.gif
Atsakyti
AA,net sugraudinai. ax.gif
Gėriau šiąnakt Amitriptiliną,rusiškai tiktai turime nuo įtampos ir melatonino turime.Nežinau kaip bus su miegu.Ačiū. 4u.gif
Atsakyti

Ingrida, nebijok nueiti pas gydytoją, šiuo atveju- psichiatrą, kad vaistus išrašytų ir prižiūrėtų, kai reali nemiga yra. Tegu paskiria ir terapiją, nepamaišys. Yra vaistai, kurie skirti nemigai gydyt. Pailsėt turi. Nes dabar geri vaistus, kurie migdo šalutiniu poveikiu. Taip nereik.

Visuomet rašyk, jei kas, čia daugiau galvų, gal ką sugalvosit, gal kuo galėsim padėt.

Nešioju tave savo mintyse ir maldose, tikiuosi, nesupyksi.

Taip, bulvės turi daug krakmolo. Dėl krūtinėlės Dusia gerai pasakė. Ten privaryta augimą skatinančių hormonų. Viskas, kas skatina vešėjimą, auginimą- brauk.

 

Paskaityk, susipažink

https://www.nvi.lt/maisto-papildai/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 04 gruodžio 2022 - 10:50
Apie krūtinėlę ir vyrus ...
Lietuvos vyrai turti kokį tai geną kas skatina prostatos išvešėjimą... Tyrimai yra atlikti .O jei šalia to geno dar ir vištos krūtinėlė - tai problemos garantuotos.

Atsakyti
Man krūtinėlė niekada ir nepatiko.Skaniau buvo šlaunelių mėsa. ax.gif Į puodą be jokių riebalų puikiai iškepdavo. mirksiukas.gif
Ačiū Pou. 4u.gif
Moliūgų trinta sriuba irgi krakmolas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 04 gruodžio 2022 - 11:20
Ingrida ,fb
Atsakyti
Neištylėsiu ,pasakysiu apie mėsą...
Mėsa iš tikro yra nuodas dėl netinkamo paruošimo.Yra du teisingi būdai -steikas : ty trumpai , karštai kepti. Arba lėtas kepimas ,lėtas virimas . Kepant temperatūra ne daugiau 130.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 12 04, 09:55)
Saintlina, Tavo šuo parodinis... Randai , kailis randų vietoje?

Ainu kepti kugelio ,sūnus atvažiuoti žadėjo .


Įkandimo vietoj kailis turbūt neaugs. Ant nuskustos vietos užtruks turbūt iki metų kol ataugs. Bet jei nereiks skusti gerokai didesnio ploto, tai šitą vietą dengs kailis iš viršaus. Aš kol kas neleidau daug skusti, tik kiek būtinai reik. Segu segtukais kailį šonuose, kad nelįstų į žaizdą.
Vešiuos nuo rytdienos į darbą, negaliu vieno tokio palikt.


Oi, kugelis blink.gif gi kepiau užvakar ir pamiršau orkaitėj per tuos rūpesčius. Gerai, kad parašei apie jį )))
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 )
Saintlina- 4u.gif  4u.gif O siūti reikėjo plėšines žaizdas?Bute kildindavau vonioje,prie gyvatuko.

Luety,tešla paprasta,bet pagerinta,šiaip riebalams deda aliejų aš su sviestu.Jokių gramų.Sviesto pokelį išlydau,mieles užpylu šiek tiek cukraus,kad pradėtų dirbti.Pašildau pieną pusė,visą stiklinę,2 kiaušiniai,aguonas nuplikau,druskos,miltai sumaišome ir kildiname. mirksiukas.gif Skanaus.Kepsiu dar ne kartą turbūt iki švenčių? ax.gif Čia labai gera orkitė,bute labai prastai kepa.


Ne, nesiuvo. Net tvarsčio jokio nededa. Sakė, negalima, nes supūliuos iš vidaus. Turi valytis.

Čia kūčiukų tešlą taip darai? Niekad nebandžiau su sviestu. Reiks pabandyt. Prisipirkau šiandien sviesto, man turi būt šaldytuve jo atsargų.
Mano orkaitė namie irgi puiki. Ir tešla ten kyla tikrai daug geriau nei prie gyvatuko smile.gif pabandyk kai bute būsi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 gruodžio 2022 - 12:19
Man sviestas visur duoda gerą skonį.Dabar įsigudrinau aliejų dėti į obuolių pyragą.Tik kad pigiau. mirksiukas.gif Pas mane irgi visada pilna sviesto ateičiai. mirksiukas.gif
Širdį paglostė,pusžentis vakar užsisakė ,dukra atsiliepimą parašė,Milane obuolių pyragą,sakė mano skanesnis. biggrin.gif Kas pakels uodegą jei ne pati? biggrin.gif
Atsakyti
Tešlą ir aš mėgstu kildinti orkaitėjė. Laikas tauposi.
Jei maistui kūčiukai tinka su kiaušiniais ir sviestu . Jei tikroms kūčioms ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 04 gruodžio 2022 - 12:48
Laba.
Ojei, kokios čia temoj nuotaikos liūdnos verysad.gif
Ingrida, nežinau kas tau, nepastebėjau, praleidau kažką matyt iš anksčiau, bet pagal skaitytus mergų "receptus", tai tik nujausti galiu. Labai labai sunku skaityt..
Šiuo metu aš tavo mieste, užsukau į centrinį turgų, galvoju, gal Ingridą pamatysiu, bet gi nepažįstu. Didelis turgus, prekyba nuo šaukšto iki karvės..

Saintlina, dėl lesiaus tai labai pikta ant tokių bobų. Nu liurbės, ne kitaip. Mano nuomone, ką mažiausiai iš jų reiktų išpešti, tai šuns gydymo išlaidas. Gal tada susimąstys, kad jos agresyviam šuniui antsnukis kainuoja pigiau, nei vet paslaugų kainos.
Atsakyti

Mes taip pat Kūčioms nei sviesto, nei kiaušinių - na tokios tikros.

Lašišos tuoj tiek atsivalgysiu, kad žiūrėt negalėsiu.  Ir gerai, kad su nuolaida, nes brongi, rupūžė.

Absoliučiai tobulai tinkantis man maistas. Kepenys visiškai nepyksta jos gavusios.

Atsakyti