Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 03 22, 11:02)
<p>Dusia, kartais ir blogus genus paveldim verysad.gif</p><p></p><p></p><p>Savo ranką gelbėju  bruknuolės Gaultheria frangrantissima eteriniu aliejumi. Na kaip atleidžia stebuklingai.</p>

Pou 4u.gif tikrai pritariu 100%
Dusia yra išimčių visose taisyklėse ....
Atsakyti
Muka visaip būna dėl genų ...
Tik už jų nereikia slėptis . Svarbu neišprovokuoti ...
O čia nusišypsom :

vartotojo įkelta nuotrauka

Iš keto gupės FB pavogiau . Tinka man 100 pr smile.gif kai imu inkšti , kas aš į babą biggrin.gif
Atsakyti
Kas mėgsta tokius dalykus - paklausom:
https://www.youtube....lexeyArestovych

Labai gerai galima pritaikyti svorio metimui tą pamoką ....
Atsakyti
Labas rytas,

nu as tada genetika,nes nieko is tos foto nevalgau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Alta,gal zinai kokiu zoliu gydyt ta uzdegima kraujo vamzdziu?Mankstos gerai,bet blogai,kai jas reikia daryti biggrin.gif biggrin.gif
Su koja visa diena neblogai,o nakti lyg butu neramiu koju sindromas,kur dedi ten netinka,varciausi kilnojau,sukiojau iki 5 ryto,miego nera,bet diena nenoriu kol kas.Kita nakti zinau miegosiu kaip kudikis.
Siandien zygis sodan.
Bijau as tu vaistu nuo spaudimo,kuo toliau tuo labiau,ir nesakau,kad tai geris,bet ka daryt,kad jau organizmas iprato prie ju,tik nutraukiu,kyla virs 180.Tada jau jauciu,verzima,spaudima,net bloga matyma.Mielai pereiciau ant zoliu.Krapus bandziau,nieko,tam kartui arba turi istisai gert.Giminej-is mamos puses senelis 70 m.infarktas mociute 72 insultas,bet isgyveno iki 84 su juo ir neduok Die,kaip sunku buvo artimiesiems.Is tevelio puses tokiu ligu nerasta.Ju neturi ir mano vyresnis brolis,o mudu su jauneliu paveldejom ir storuma ir spaudima.As skaitau,kad man genetika kalta.Sunus irgi turi apkunuma,jis krepsi zaidzia,gyma lanko,sportuoja daug o pilvelis nemazeja,Nera alaus megejas.Genetika.Dukra kol kas kaip liekna,jau 50 netoli,gal tokia isliks,vazineja masina i darba,vaiksto tik miskely prie namu ir tai ne kokiu tempu,retai kada nueina i gyma,kai laiko turi,kodel ji nestoreja?O prancuziska virtuve gana soti.
Sunku ir pasakyt,kas cia darosi.Kas trigerina,kad tokie pataptumem.
Atsakyti
Yra apie 8 pr žmonių kurie gali valgyti daugiau negu nori ir nestorėja .
Visi kiti valgo jei tik valgo kiek nori, arba net nevalgo kiek nori - storėja...
Visi atmetus tuos 8 pr nestorėjančių yra arba yra nevalgūs , arba žiūri ką valgo . Mano šeimos vyrai pvz , gali pamiršti pavalgyti ... Jei daug darbo . Kelionės, komandiruotės ir tt - 3 dienos minus 5 kg . Dukra turi "vilko sindromą " , nuo mažu dienu ... visada kažką plieka lėkštėje , nes nebenori . Pas mane nebuvo taisyklės kas įdėta - ta suvalgyti . Ir ji lėtai valgo - aš pavalgau , dar įsidedu ir lėkštes išplaunu ir bliudus, o ji dar valgo biggrin.gif

Ex dieta tobula 4u.gif

Vakar sportuodama pajaučiau kaip gerai gamykliniai paramentai ax.gif Savaitė tempimo pratimų 2-3 kartus dienoj , po pono Š masažo ir raumuo jau ima veikti.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 21, 23:10)
O ką ten perki? Aš tai vaisių nemėgėja, gal užtai nerandu, ką pirkti unsure.gif. Jaučiu, avokadai tai geri.
Išgėriau vyno. Nu nes norėjau. Pasimatavau spaudimą. 109/70. Nusprendžiau - gersiu nuolatos biggrin.gif

Avokadai puikūs thumbup.gif mangai irgi smile.gif ananasų ir granatų dar prigriebiau.

Na va, koks geras vaistas )) alkoholis plečia kraujagysles, užtat spaudimas ir krenta )

Apie vaistus išvis neturiu ką pasakyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 kovo 2022 - 13:15
Padirbejau graziai sode,oras pasaka 14 silumos,vejelis vos vos.Pomidorai paauge,paprikos dar neatsigauna po persodinimo streso.Palieta viskas,silltnamyje burokai dygsta,salotos sudyge,lauke ridikai auga,bet jei bus taip silta,tai ko gero neteks valgyt.Pas mus cia su jais,kaip su vaikais,truputi per velai,ir neturi ka valgyt,arba per anksti,vel,nedygsta.Pernai buvo saltas pavasaris,velyvas,tai net siltnamyje turejau.
Dar savaite kita ir svoguno laisku galesim valgyt sociai,dabar tik zieminiai jau paauge kaip reik.Pasmaguriavom meskiniais cesnaku lapais,vitaminas liuks.
Issigrebsciau gelynus is po ziemos,tulpes labai grazios,nu bet ziedai trumpi,gerai,kad dar islindo is lapijos.Viskas srogsta,visi vaiskrumiai,siemet avietes labai anksti,jau ugliai kokia 30 cm.
Kaip smagu lauke,isbuvom 4 val.
Esu skaudi,visos kojos issikabino,kaulai skauda,bet vistiek judejau,krutejau su pasisedejimais,dar ir viena lysve svogunu belendancias zoles nupesiau.
Ryt but gerai braskes aptvarkyt,senus lapus nupjaut,ankstyvus pomidorus pasodint i siltnami,dar pabandymui keleta ir is tu ispikuotuju,paziuret,kaip augs.Sparagines reik pasodint i vazoniukus,o gal tiesiai i lysve pabandyt,bet bijau,kad dar atsals ir nusals gal.Agurkus reik pasodint siltnaminius.Darbo daug.
Kieme kalija vazone zydi jau 3 ziedai,o sode dar tik is zemes lenda ugliai.Isivaizduojat koks skirtumas silumos sode ir prie namu.
Oi,kaip gera buvo lauke.MB pavesine stato,nes musu sklypas visa diena saulej,buna nesmagu lyst i nameli,pailset atsigaut,tai padarys pavesine.Kad tik but sveikatos ir pasaulio tvarka nesudurniuotu,neisigaletu fashizmas/komunizmas,simbioze abieju,galima gyvent graziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 kovo 2022 - 17:33
https://www.facebook.../?sfnsn=scwspmo

kazin ar sulauksiu
Atsakyti
LabVakar.

Jau net paskaityt nebeturiu laiko. Jei ir skaitau, tai niekas galvoj nelieka. Ir diena kažkaip per greit dingsta. Ryte kavos išgėriau, žiūriu, ogi jau vakaras. Tai kur nusimuilino mano pietūs?
Ir aplamai paskutiniu metu pamirštu pavalgyt, nuo ryto vis lekiu kai eržilas, skubu aplėkt smulkmenas, dieną dirbu kaip arklys, vakare jau kai senas kuinas pasijaučiu ir tik žiūriu kaip nenugriuvus vidur kambario iki lovos laimingai daeit..
Nu, kažkaip dabaigt, damušt man sodo genėjimą, šakas susirinkt, išvežt ir leisiu sau bonifacijaus atostogas. Manau jos bus darže ir šiltnamyje. Žodž, priviet lunatikam..
Atsakyti
Labas rytas.Vis dar siaubingas vejas.Vis zada siluma ,vis rytoj. biggrin.gif
Vakar jau su sunim tik upelio slaitais prisidengdami vaiksciojom biggrin.gif
Luety ,man atrodo ,kad tu turi geriatrines motinystes sindroma kazkoki su tuo savo sodu.Labai persistengi.As kai nuo vaikystes darzininkauju tai man toks uolumas juokingas atrodo.
Atsakyti
Labas rytas.
Ex,kaip viskas pažystama.Mes irgi su mb kaip kuinai pareiname vakare namo. ax.gif
Vakar pasodinau dar žirnių,paskaičiavau 6 suaugę žmonės(trys vaikai ir jų antros pusės),tai pažiūrėjau kaip ir mažokai bus.Dar pasodinau. mirksiukas.gif
Vakar mb pagamino inkilą,sakė šiandien dar vieną pagamins,švilpauja jau dvi poros medžiuose.Gal labai nenules braškes?Strazdai man baisesni. bigsmile.gif
Pomidorai kaip įkalti stovi vietoje.Pernešiau į pirties namuką,vitrininiai langai,nes sename name temperatūra svyruoja,šviesos trūksta.Tai ne bute,kai balkone viskas puikiai augo.Į balkoną bute ištempiau oleandrus,didžiuliai vazonai,jau tikrai nesušals.Kinrožė numetė lapus,galvojau myriop,dabar kaip dėjo lapotis,gražus medis.O mažosios kinrožės(viena geltonais žiedais),žiedus krauna,vadinasi irgi gyvens. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
AA man tokiso scenos daugiau prie Galilejos ežero wub.gif bet šiaip koks įstabus menininkas net arklys su išraišką wub.gif
Vakar valio valio valio pabėriau sėklas pomikų yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif bis.gif flirt.gif uf prisiverčiau per negaliu tongue.gif liko dabar pikiavimas nes kai kurie daigai prašosi bet čia jau kitas darbas kol prisiruošiu ax.gif
Šiandiena be pasmerkimo damos grikiai su kepintais svogūnais ir kiaušiu užsikasiu agurkais raugintais... niu tep užsimaniau 4u.gif
Ex o tu kartais neperdegsi jazau vienai motyeriškei tiek blink.gif
AA mūsų Luety perfekt megėja wub.gif
Atsakyti