Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 03 03, 15:16)
šiai minutei visai
bet manau 80% maistas o 20% judėjimas ir plius kortizolio kiekis kraujyje.

Kartizolio kiekis - kai nuo 68 nori numesti iki 62 ...
Nuo didelio svorio krenta lengvai .
Išmani apyrankė kainuoja nedaug ax.gif Gal sumotyvuotu pajudėti ...

MUka , jei sunaudoji 2500 kalorijų per dieną , o suvalgai 1000 pirmą mėnesį byrės kaip uoga. Paskui organizmas ims stresuoti ir taupyti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 03 kovo 2022 - 15:30
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 03, 16:28)
Kartizolio kiekis - kai nuo 68 nori numesti iki  62 ...
Nuo didelio svorio krenta lengvai .
Išmani apyrankė  kainuoja nedaug ax.gif Gal sumotyvuotu pajudėti ...

MUka , jei sunaudoji 2500 kalorijų per dieną , o suvalgai 1000 pirmą mėnesį byrės kaip uoga. Paskui organizmas ims stresuoti ir taupyti ...

Ui ne ... žinai man juokingai atrodo tos apyrankės kaip apynasris ... bet čia tik mano nuomonė ax.gif tuomet mano organizmas jau strese ...
Atsakyti
Kadangi temoj madinga tikėti ir netikėti įvairiais dalykais, tai pabūsiu madinga biggrin.gif. Tai va - nu niekaip netikiu, kad Altos maistas nesukelia insulino rolleyes.gif
Užsimaniau būti ketozėje... unsure.gif. Nu toks geras jausmas... Papult tai lengva, tik žinau, kad ilgai neišbūsiu, tai gal neverta... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 03 03, 15:38)
Ui ne ... žinai man juokingai atrodo tos apyrankės kaip apynasris ... bet čia tik mano nuomonė  ax.gif tuomet mano organizmas jau strese ...

Kaip paprastas laikrodis
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 03, 15:42)
Kadangi temoj madinga tikėti ir netikėti įvairiais dalykais, tai pabūsiu madinga biggrin.gif. Tai va - nu niekaip netikiu, kad Altos maistas nesukelia insulino rolleyes.gif
Užsimaniau būti ketozėje... unsure.gif. Nu toks geras jausmas... Papult tai lengva, tik žinau, kad ilgai neišbūsiu, tai gal neverta... unsure.gif

Taigi sakau ,degraduoti angliavandeniai. Cia jau antras lygis.O zmogiskai tariant ,ne visiems tas insulino lygis labai sokineja.Ir taip ,as labai daug judu lauke,nevalgau sokolado ,dabar ir alko labai retai ,bo kazkodel mane mete,o angliavandeniai mano yra ilgojo isisavinimo.
Azoto oksidas ,labai svarbus https://www.sveikasz...lt/Top_101-1539
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 03 kovo 2022 - 16:27
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 03, 16:25)
Taigi sakau ,degraduoti angliavandeniai. Cia jau antras lygis.O zmogiskai tariant  ,ne visiems tas insulino lygis labai sokineja.Ir taip ,as labai daug judu lauke,nevalgau sokolado ,dabar ir alko labai retai ,bo kazkodel mane mete,o angliavandeniai mano yra ilgojo isisavinimo.
Azoto oksidas ,labai svarbus https://www.sveikasz...lt/Top_101-1539

Ir vis tiek aš tikiu, kad baltymai ir belekokie angliavandeniai insuliną sukelia rolleyes.gif
Atsakyti
Glikeminis indeksas ,insulino kiekis yra tai kiek kasa ismeta insulino cukrui pasisavint ir davest iki 5% izotoninio kraujo lygio.Tas kas virs tu procentu eina i kepenis ir i atsargas.Na nemoku jau paprasciau paaiskint.Baltymu isisavinimas vyksta be insulino suoliu,nes is baltymu davest iki kraujo yra ilgas darbas,Todel jauciames sotus.Beje riebalai siek tiek blokuoja insulina, todel sviestiniai tortai yra geriau nei morengai ar macaroonsai.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 03, 16:35)
Glikeminis indeksas ,insulino kiekis yra tai kiek kasa ismeta insulino cukrui pasisavint ir davest iki 5% izotoninio kraujo lygio.Tas kas virs tu procentu eina i kepenis ir i atsargas.Na nemoku jau paprasciau paaiskint.Baltymu isisavinimas vyksta be insulino suoliu,nes is baltymu davest iki kraujo yra ilgas darbas,Todel jauciames sotus.Beje riebalai siek tiek blokuoja insulina, todel sviestiniai tortai yra geriau nei morengai ar macaroonsai.

Alta, kadangi dabar kalbėjau tik tikėjimo / netikėjimo lygmenyje, tai tuo ir baigsiu, nes nu tiki ir viskas biggrin.gif. Arba netiki. Na, o jei jau diskutuoti rimčiau - žinių ir informacijos lygmenyje, reikia ir rimčiau pasiruošti, šaltinių pasieškoti, o dar tu jais, aišku, netikėsi biggrin.gif. Žodžiu, kas buvo nerimtai - baigiau, o rimtai diskusijai nepasiruošus smile.gif
Atsakyti
Sakai reikia koliokviumui rimciau pasiruost biggrin.gif
Chilax,cia gan lengva ir net paskaiciuojama.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Kokia graži kava , ir puodukas su katinu wub.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Kvepia savaitgaliu ax.gif Lyg sniego vėl žada? Į kaimą tikrai važiuosiu! Reikia biški tyro oro .
Muka , jei tai nepatinka išmaniosios apyrankės, tai tu visai nesi kontroliuotoja biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Va aš esu tikroji kontrolės manijakė - viską turiu žinoti , kiek kalorijų , kaip miegojau , kiek žingsnių nuėjau , koks pulsas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuo nesąmonių pradžios pulsas pakilo 67-69 , buvo 60-62... Paslėptas nerimas .
Man AA dieta kažkiek panaši Vaidos dietas... Tik ten reikia valgyti 5 kartus per dieną ax.gif Jos nemokamų seminarų laikas nuo laiko paklausau . Protinga moteris ... Turi savo sistemą kuri puikiai veikia. Tik reikia jos laikytis.
O dietų esmė kai nori numesti svorio - artmetika ... Trečios klasės.
Šiuo gyvenimo momentu man ne kg esmė - o savijauta ...
O didžiausia stresą man kelia ne dietos ar laikrodžiai, o mano negalėjimas . Puikiai suvokiu - kol galiu tol NeSenatvė , kad ir ką pasas rodytų .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Murr ačiū už kavą mudvi su kice jau skanukų gavome ax.gif
Į ketozę vien su maistu man nepavyko iššokti bet su miltukias zaprastą. Šiaip jausmas įdomus tik paskui pabuvus ilgą laiką mane tris mėn. non stop herpes vargino ir plaukų kiekis sumažėjo kartu su 25 kg ax.gif na pastarieji su plaukais atsistatė ir su kaupu per 6 metus. Et...
Dusia nepatinka man tos gumos ant rankų aš esu ta iškasena kur vertinu mechanika ir auksą biggrin.gif bet ačiū už patarimus mažu kada nors susipančiosiu su gadžetais, bet kol galiu tol .... ne visad pavyksta tiesa kartais priverstinai....
Žinu bet kokiu atveju neribojant nieko nebus, bet kaip tą mygtuką atjungti taupymo režimo biggrin.gif
Uždegėm pastatui mėlyną/geltonas spalvas naktį nemiegojau o jeigu kaimynai skūsis ... durnė juk yra viršesnių o aš va ir čia kišu nosį....
Šiandiena planuose sodan noras nusipukšti medžiu bet kad tik neliktų norais....
Ingrida vaikis gal jau ant lietuvos?
Ex atvaryk kava tokia murkiška tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 09:23)
Labas rytas,
Kokia graži kava , ir puodukas su katinu  wub.gif Dėkui Ingrida 4u.gif
Kvepia savaitgaliu ax.gif  Lyg sniego vėl žada? Į kaimą tikrai važiuosiu! Reikia biški tyro oro .
Muka , jei tai nepatinka išmaniosios apyrankės, tai tu visai nesi kontroliuotoja  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Va aš esu tikroji kontrolės manijakė - viską turiu žinoti , kiek kalorijų , kaip miegojau , kiek žingsnių nuėjau , koks pulsas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nuo nesąmonių pradžios pulsas pakilo 67-69 , buvo 60-62... Paslėptas nerimas .
Man AA dieta kažkiek panaši Vaidos dietas... Tik ten reikia valgyti 5 kartus per dieną  ax.gif  Jos nemokamų seminarų laikas nuo laiko paklausau . Protinga moteris ... Turi savo sistemą kuri puikiai veikia. Tik reikia jos laikytis.
O dietų esmė kai nori numesti svorio - artmetika ... Trečios klasės.
Šiuo gyvenimo momentu man ne kg esmė - o savijauta ...
O didžiausia stresą man kelia ne dietos ar laikrodžiai, o mano negalėjimas . Puikiai suvokiu - kol galiu tol NeSenatvė , kad ir ką pasas rodytų .
Gražios dienos 4u.gif

Aš mėgstu kontroliuoti kitus o ne save ax.gif
Atsakyti