Labos
Murr ačiū už kavą mudvi su kice jau skanukų gavome
Į ketozę vien su maistu man nepavyko iššokti bet su miltukias zaprastą. Šiaip jausmas įdomus tik paskui pabuvus ilgą laiką mane tris mėn. non stop herpes vargino ir plaukų kiekis sumažėjo kartu su 25 kg
na pastarieji su plaukais atsistatė ir su kaupu per 6 metus. Et...
Dusia nepatinka man tos gumos ant rankų aš esu ta iškasena kur vertinu mechanika ir auksą
bet ačiū už patarimus mažu kada nors susipančiosiu su gadžetais, bet kol galiu tol .... ne visad pavyksta tiesa kartais priverstinai....
Žinu bet kokiu atveju neribojant nieko nebus, bet kaip tą mygtuką atjungti taupymo režimo
Uždegėm pastatui mėlyną/geltonas spalvas naktį nemiegojau o jeigu kaimynai skūsis ... durnė juk yra viršesnių o aš va ir čia kišu nosį....
Šiandiena planuose sodan noras nusipukšti medžiu bet kad tik neliktų norais....
Ingrida vaikis gal jau ant lietuvos?
Ex atvaryk kava tokia murkiška
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 04, 09:23)
Labas rytas,
Kokia graži kava , ir puodukas su katinu
Dėkui Ingrida
Kvepia savaitgaliu
Lyg sniego vėl žada? Į kaimą tikrai važiuosiu! Reikia biški tyro oro .
Muka , jei tai nepatinka išmaniosios apyrankės, tai tu visai nesi kontroliuotoja
Va aš esu tikroji kontrolės manijakė - viską turiu žinoti , kiek kalorijų , kaip miegojau , kiek žingsnių nuėjau , koks pulsas
Nuo nesąmonių pradžios pulsas pakilo 67-69 , buvo 60-62... Paslėptas nerimas .
Man AA dieta kažkiek panaši Vaidos dietas... Tik ten reikia valgyti 5 kartus per dieną
Jos nemokamų seminarų laikas nuo laiko paklausau . Protinga moteris ... Turi savo sistemą kuri puikiai veikia. Tik reikia jos laikytis.
O dietų esmė kai nori numesti svorio - artmetika ... Trečios klasės.
Šiuo gyvenimo momentu man ne kg esmė - o savijauta ...
O didžiausia stresą man kelia ne dietos ar laikrodžiai, o mano negalėjimas . Puikiai suvokiu - kol galiu tol NeSenatvė , kad ir ką pasas rodytų .
Gražios dienos
Aš mėgstu kontroliuoti kitus o ne save