QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 29, 07:38)
O aš keliuosi ir planuoju dieną ... Šventas reikalas ramus rytinis pasisėdėjimas su kava. Čia man likę iš tų laikų kai namai pilni buvo , o aš daug dirbau ... Pirma atsikeliu, pasibūnu su savimi , sudelioju mintis ir darbus ir pirmyn.
Dabar pamezgam su kate iki kokių 8, kol kompą jungiu. Jau tiek darbūūūū kampuose nepcypia
Dabar pamezgam su kate iki kokių 8, kol kompą jungiu. Jau tiek darbūūūū kampuose nepcypia
As jokiu planu is vakaro niekada nekuriu,su mintim,kad rytas uz vakara protingesnis.
Ryte valanda su savimi man kazkas tokio saldaus,malonaus.Kartais dar priimui kava arba arbata i kompanija bet jos moka but su manimi.O tada pasiplanuoju ka ir kaip daryt.Bet mano planai priklauso nuo vairuotojo kai kuriuose momentuose,todel grynai 100% negaliu suplanuot tiksliai.bet ka galiu tas puiku.Ryte nemezgu,retai kada.Siaip iki pietu mazai kada pamezgu,nebent nera jokiu darbu planuose.Siaip po pasibuvimo su savim,pusryciai,kavugeris,rytiniu planu igyvendinimas,kas priklauso tik nuo manes.
Sunus jau dirba,is seimynyksciu tik mazoji dukra kiek negaluoja,o siaip kol kas visi sveiki ir aciu auksciausiajam.
Muka,uzjauciu del to lekimo,visus uzjauciu,kurie dar dirba lyg ikinkyti kuinai.Is tiesu tai baisu.Gyvenimas toks trumpas,o tas lekimas tai man gryna vergija.