Ačiū, Merginos 😘😘😘❤️
Papildyta:
Nea, laiko nebeturiu ) savo reikmėms iškepu kartais, bet su apdaila tiek nebežaidžiu.
Labas rytas.
Panašu šiandien kad gal bus galima sukišti tulpes?
Vakar šiltnamyje pažiūrėjau visai nesušalųsi žemė,mano dar nebaigta susikasti.Morkas šiltnamyje daugiau apipyliau žemėmis,kaip šviežios.
Labas rytas,
Kavą su pienu palieku kitoms. Man reikia rytais tvirtos. Dėkui Ingrida
Su tomis kepurėmis kalėdinėmis dovanoms subalamutinai ir mane... kokia gera idėja . Kur laiko paimti? Darbas, mini remontas, sportas... kaip ten sako, jei darbas maišo gyvenimui reikia mesti darbą .
Saintlina jei ne paslaptis kokioje srityje dirbi? Ciekava pasidarė... neprivalai atsakyti.
Gražaus šeštadienio
Dabar galva sopa,ką giminei padovanoti.Galvoju padaryti tokias mini dovanėles,vynas,medus,reikia papuošti stiklainius su desertų stiklainiukais(rojaus obuoiukai,sedula,avietės),reikia susirasti maišinę medžiagą,susikarpyti ant dangtelių,dar gal iškepsiu meduolių,kūčiukų.Gi pas mane padidėjo giminė,antrų pusių tėvai.
Vakar prispirkau puansetijų po 0.14 centų,pats žydėjimas,papuošiu namuką.Na pastovės savaitę ir tai gerai.Paskui sudėsiu laiptinėn,kitais metais vėl sužydės gal?
pasimankstinau,geriu arbata ,tikrinu ka paraset.
Mano sunus turbut susirgo kovidu,bet simptomai idomus.Visa savaite kosti,temperos nera,nekreipia demesio,vakar neliko skonio ir kvapo.Keistas jausmas sake.
Puansetijos sunkiai prazysta kita met,joms reikia tamsos,kad prazydetu.Kiek esu bandziusi,niekada nepavykdavo.
pasimankstinau,geriu arbata ,tikrinu ka paraset.
Mano sunus turbut susirgo kovidu,bet simptomai idomus.Visa savaite kosti,temperos nera,nekreipia demesio,vakar neliko skonio ir kvapo.Keistas jausmas sake.
Puansetijos sunkiai prazysta kita met,joms reikia tamsos,kad prazydetu.Kiek esu bandziusi,niekada nepavykdavo.
Luety,gal tik virusas?Dukra visą savaitę prasirgo.Temperatūra laikėsi 37 su trupučiu. Sloga didelė.
Puansetijos išmesto į laiptinę,pats tas,prietema,vėsu.Tikiu,kad viena pražys.Nežinau kaip kita,matysime dar laiko yra.
Na bet baika, svarbu galiu toliau pyragėlius šlamšti )))
Labas rytas
Luety, taigi virusų visokių yra, nebūtinai kovidas... man nebuvo kvapas dingęs ir su kovidu.
Aš mąstau kad reikėtų numegzti trijų spalvų kepurių: žalių, raudonų, baltų... kam kokia patiks. Pramogai.
Pou kaip šiandien diena? Gal nors kiek gerėja? Gal padeda šeimistės paskirtas gydymas?
Luety, pavyko mėginukas? Megzi tą baltą, gražų, sudėtingą megztuką?
O sloga yra? Prie stiprios slogos irgi šie pojūčiai kartais prapuola.
Papildyta:
Labai fainos tokios dovanėlės aš draugėms dar baravykų džiovintų ir marinuotų padovanoju, labai patinka
Papildyta:
Neįdomioj su popieriais tortai hobis buvo
O sloga yra? Prie stiprios slogos irgi šie pojūčiai kartais prapuola.
Papildyta:
Labai fainos tokios dovanėlės aš draugėms dar baravykų džiovintų ir marinuotų padovanoju, labai patinka
Papildyta:
Neįdomioj su popieriais tortai hobis buvo
Visos valgomos ir geriamos dovanos yra gėris
Saintlina, 17 000 žingsnių leidžia tau valgyti pyragėlius. Prisėstumei ant sofos, tyrimai iš karto suprastėtų . Čia tokia mano nuomonė
Turėti hobį yra gėris... žinoma jei hobių ne per daug . Ir saikas yra... aš matyt prie p*** eilėje stovėjau kai dievas saiko jausmą dalino. Bičių daugėja, siūlų daugėja, pomidorų sėklų namie virš 60 veislių ir hibridų... apie kitus hobius ir bandymus patylėsiu