Luety mano patirtis su siuntiniais į UK tokia - kai paskutinį kartą siunčiau raktus tai pašte pakišo pildyti tokį lapą , kur reikėjo surašyti tų raktų vertes ir tt. Surašiau , kad vertė lygi nuliui ir dar bele ką . Siunčiau kaip laišką , vokas paminkštintas, jame įdėtas 1 raktas. Nebe Tavo gal bėdos , gal mutinė pati pasikambins Sodrai ir praleis? Gal UK pašte nedeklaravo , kad vertė 0, todėl pakibo ? Palauk, nesinervink ...
Ingrida man visą gyvenima MM su strėnų laužimu pareina ... Toks vaikščiojimas
Pou , gal ir išsigelbėjimas būtų priimamasis ... Kai vaikai maži būdavo , mokėdavau net greitają išsikviesti ... Uždarau MB kambaryje . Kai pats nuvažiuoji , tai stumdytis reikia, kai su greitają nuveža , tai labai operatyviai . Apsimetu žiople
Visos ale buhalterės moka meluoti valdiškoms institucijoms .
Apie kopūstus parašysiu kaip darom mudu su brangiausiu ... išmokau iš vienos Ch. temos narės,supermamose:
Raugiu tik nedidelį kiekį - ty du trilitrinius stiklainius. Kopūstai ,morkos, kmynai ir druska . Trilitriniui stiklainiui apie du šaukštai druskos . MB sučeškavoja tokia maža mugėje pirkta medine tarka , aš sumaišau bliude ir kemšu į stiklainius . Kemšant paspaudžiu , nuo druskos ima rastis sultys , mušti nereikia kaip bačkoje. Užraugus paimu plasmasinį dangtelį, jį perenkus kišu į stiklainį virš kopūstų - taip rūgdami pasipaudžia kopūstai . Laikau šiltai ant palangės virtuvėje apie savaitę , vandenį kuris lipa vis nusemiu ir pasidedu šaldytuve. Kai jau pasibaigia smarkus rūgimas, kišu į šaldytuvą . Baigus rūgti paprastai pamažėja vandens , tai tą surinktą sunką tenka pilti atgal . Kai suvalgom - raugiam vėl . Ir tai kokis 3-4 kartus per žiemą . Mums tokie skaniausi , neperrūgę . Cukraus kopūstuose nebijau , bet nededu ... O kam ? Greičiau perrūgs su cukrumi ... Nes rūgimo bakterijos juo maitinasi .
Muka, dėkui už patarimą, bet gal dar išsikapstysiu .Aš stipri moteriškė.
Ingrida - Mano VMI prie dokumentų yra protokolas. Visada sukelia. Aš šiemet kelių erelis buvau , mokėjau už technikinę 15 EUR ir du kartus užgreitį- 6 ir 12 EUR . Žasliu kaime pastatė kamera... O aš pralekiu kokiais 62