Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Norite anekdoto?Skambina man svečias iš namuko.Kiek mūms reikės kūrenti židinį,jau į pirtį nebe įmanoma įeiti.Tai sakau jūs praverkite pirties duris,šils ir namukas.Jei per karšta,duris lauko atidarykite.Tai jei kiek bus malkų tiek kūrensime? biggrin.gif Blogiausiu variantu koncionierių junk ir vėsinkis.Bet kam tiek kūrenti??????Žmonės gal kūrenimo nėra gyvenime turėję?
Dusiuk,bet nesakyk,faina sėdėti prie pečiaus,kai sniegas už lango? mirksiukas.gif
Mezgimo mašinos dar nejudinu,dar ne tas ūpas.Kojine prie filmo varau ir tiek. mirksiukas.gif
Vakar maišą siūlų išmečiau,dievas rankas nutrauks?A.A.teta kažkada padovanojo nėrimui plonų siūliukų ,ji visą gyvenimą nėrė servetėles,staltieses,na viską vašeliu.Tokio plonumo siūlai kamuoliukais.Pagalvojau,na kiek jie užims vietą?Sau net kostiumėlį po mirties apvilkti nusinėrė,o nepagalvojo,kad myrųsį žmogų apvilkti reikia,kad nugara būtų prakirpta.Marti įdėjo visą kostiumėlį į karstą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 18 lapkričio 2022 - 19:50
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 11 18, 16:12)
Saintlina,as gal sutrauktai parašiau. Su cysta ilgai buvo skausmuose,guledavo ir dejuodavo,pas gyd.buvo sunku prisibelst,eiles iki menesio,kol galiausiai truko,tai is skausmo vos nemire,sake kazkas baisaus.

Buvom sode.Paliejau siltnamy kopustus,rukolas,salotas.Pasiskyniau salotu,rukolu,petrazoliu,issiroviau morku ,buroku,smagu,o krapu kiek pridyge lauke,prisiskyniau pilna sauja.


Man yra trūkusi cista, užtat puikiai žinau kas tai yra. Užtat ir sakau, kad grindų po to dar labai ilgai nešveisi ) Man atrodytų, kad ten tiesiog nelaimingai sutapo eilė susirgimų ir tiek. Pas visus visko atsitinka, o anuo atveju tiesiog nesėkmingai sukrito į krūvą.

Bet tai atrodo lyg filmą kokį žiūrėčiau - kai čia už lango sniegas, tu sau šviežias salotytes skini thumbup.gif faina thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 11 18, 16:14)
Iei Santlina,pas jus tikra žiema atėjo?Pas mus tik pabarstyta sniegelio. bigsmile.gif


Tiap, pasnigo pas mus smile.gif kokių dviejų centimetrų pusnys ))) tik kad takai apledėję, atsargiai eit reik.
Šiaip nusipirkau vakar batus beveik kokių norėjau - ilgiems žygiams ir labai patogius pėdoms, parsivežiau iš kaimo striukę lengvutę ir šiltą, dabar jau super lauke vaikščiot 👍 reik tik kojinių gerokai ilgesnių nei turiu, nes batų viršus kur kas aukštesnis nei kedų ir kietokas. Tai kai nebešalta ir kojoms patogu, man jau kaip ir Lesiui oras puikus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 11 19, )
Labas rytas.


Kava kalėdinė wub.gif man tie meduoliukai Kalėdom kvepia.
Vakar ir degalinėj kalėdinės dainos grojo, ir eglė prie Akropolio papuošta. Sakau - žiauriai per anksti dar, o MB sako - tu pagalvok, kiek jau čia liko. Net nepastebėsi kaip ateis.
Atsakyti

Labos. Mano kaime gal daugiau sniego. Kokių 4 cm. pusnys. Ir dabar lengvai sningnoja. Uždarysiu sezoną iki kokio kovo nebevažiuosiu su nakvyne. 

Šiandiena susirinksim daiktus ir namo. 

Ingrida, visiški miestiečiai Tavo svečiai  :D 

Gražaus šeštadienio  :4u:​ 

Atsakyti
Yra yra jau pensininku pilnai daugiabuciuose isaugusiu.Kurenimas ir sildymas buna nauja patirtis. biggrin.gif
Siaip tai katalikybe irgi kargo kultas,tiek kad esamuoju laiku yra absoliutus nugaletojas.
Aisku z\mones daz\niausiai tiki raganom ir velniais ,bet magnetiniu audru,geopatogeniniu z\onu,radiacijos irgi nieks dar nepaneige
Atsakyti
Bijojome eiti ir į pirtį,taip anksti svečiai išvažiavo.Galvojome išsilydė jau viskas.Jau kažkas buvo perkaitinę pirtį,pasilydė platikinis langas,termometras.Bet nieko.Dar patiko mano pakabintos tapkės megztos.Reikls padėti nusipirkimui.Mano megztos prieš kelis metus iš siūlų galiūkų,bet žiūriu svečiai nešioja. ax.gif Ir vaikai namie nešioja visi. bigsmile.gif
Jau ir paukštukai puotauja,mūsų pakabintu maistu,vadinasi jau reikia. ax.gif Dar geniai neatskrenda? ax.gif
Atsakyti
O žmogaus vidinių galimybių irgi niekas dar neištyrinėjo ...
Indėnai nuspręsdavo numirti ir numidavo biggrin.gif Arba žynys liepdavo ... Tikėjimas gali daug .
Šaip tai krikščioniškose šalyse atsirado internetas, mobilūs ir tt.... ne Rusijos kaimuose pas bobules. Nebegrįžkim prie stabų garbinimo . Baigiau tą tema . Kiekvieno teisė rinktis ... Man patogiau gyventi su krikščioniška pasaulėžiūra, bet nesmerkiu nei vieno .
wub.gif wub.gif wub.gif

Ingrida kaime paukštuku nešeriu , nes retai būnu . O šerti retai negalima.
Yra kita nuomonė, kad nelabai gerai juo šerti ax.gif Ps jų kas metai vis daugėja. Gal kad visokių krūmų prisodinom ? Ir eglių ? Genys ar melta atskrenda? Pas mane meleta.
Atsakyti
Meleta pas mus pavasariop atsiranda.Va genių porelė tai gyvena.Tai me kasdien maitiname,žinau jei jau pradėjai.....o ir svečiams per langą atrakcija. mirksiukas.gif Turėtume šieno ir ėdžias pastatytume,mačiau per tv,faina visai.Atleiščiau ir iškadas.Mano jau vienos obelaitės viršūtines šakas apkramtė,visa apsukta tinklu buvo,bet šakos išlindę. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip tai luety kaz\ka francijoje minejo, o ne sentikiu ar amishu kaimus biggrin.gif
O tos bobules ,dristu priminti tai jau mes biggrin.gif
Tai kulturinis dalykas niekaip su tikejimu nesusijes.Lengviau tiketi kaz\kieno burtais ,nei magnetinem audrom,hormonais ir antibiotikais maiste ,cukraus z\ala ir panasiai.
Galiu pasigirt ,kad pas mus paskutines vasaros dienos,koks +25C ,teko kardigana nusivilkt ir ant saulutes pasedet isejus pasivaiksciot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 19 lapkričio 2022 - 12:18
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 19, 09:36)
O žmogaus vidinių galimybių irgi niekas dar neištyrinėjo ...
Indėnai nuspręsdavo numirti ir numidavo  biggrin.gif  Arba žynys liepdavo ... Tikėjimas gali daug .
Šaip tai krikščioniškose šalyse atsirado internetas, mobilūs  ir tt.... ne Rusijos kaimuose pas bobules. Nebegrįžkim prie stabų garbinimo . Baigiau tą tema .  Kiekvieno teisė rinktis ... Man patogiau gyventi  su krikščioniška pasaulėžiūra, bet nesmerkiu nei vieno . 
wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ingrida kaime paukštuku nešeriu , nes retai būnu . O šerti retai negalima.
Yra kita nuomonė, kad nelabai gerai juo šerti  ax.gif  Ps jų kas metai vis daugėja.  Gal kad visokių krūmų prisodinom ? Ir eglių ? Genys ar melta atskrenda? Pas mane meleta.

Labas rytas,
apniukes dangus,bet nelyja 7 silumos.
Krikscionybe didele tema.Zegnojimosi zenklas ,nupieskit ant saves,gausis atvirkscias kryzius,kai suzinojau,zegnodamasi nuleidziu ranka daug zemiau,nei krutines sritis.Biblija perrasyta elitu n kartu,pritaikant lengvesniam masiu valdymui per religija.Baznycioj atliekamas kanibalistinis ritualas,valgom kuna,geriam krauja.Labai gili tema.reikia tiket be religiniu ritualu absoliutu,sutvereju,pagaliau savo asmeniu,savo giliuoju as.Dievas mumyse.Dievo statulos,prikaltos ant kryziaus,tai irgi neigiama energija.pradzioj buvo nuogas kryzius ,o dar daug daug kitu dalyku.Pasakyk visa tai senam zmogui,kuris simta metu atlieka tuos ritualus,gausi ausu ir vys tave kelis kilometrus kaimo keliais. unsure.gif O ar cia taip,ar ne,tiksliai sakyt negaliu,tai tik dalis,ka perskaiciau apie religijos kurima.Religijos,ne tikejimo.Tikejimas yra sirdyje ir ji puikiai gali turet be tu ritualu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 lapkričio 2022 - 12:19
Kas tas senas z\mogus? Tu ? Tai jau pasiekem kondicija vytis begdami biggrin.gif Saunu vienok biggrin.gif
Ei ponios,laikas suvokti ,kad mes ir esam tos bobutes,ne kaz\kas kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 11 19, 10:14)
Siaip tai luety kaz\ka francijoje minejo, o ne sentikiu ar amishu kaimus  biggrin.gif
O tos bobules ,dristu priminti tai jau mes biggrin.gif
Tai kulturinis dalykas niekaip su tikejimu nesusijes.Lengviau tiketi kaz\kieno burtais ,nei magnetinem audrom,hormonais ir antibiotikais maiste ,cukraus z\ala ir panasiai.
Galiu pasigirt ,kad pas mus paskutines vasaros dienos,koks +25C ,teko kardigana nusivilkt ir ant saulutes pasedet isejus pasivaiksciot

Alta,Prancuzijoj tarp ukrainieciu,gyvenanciu ten ilgiau nei dabar ivyko tas virsmas.
Juodoji magija egzistuoja,vudu taip pat.Viskas yra energija neigiama,teigiama,o ritualai ja pakreipia ta linkme,kuria ritualo atlikejas nori.Tikrai tai kulturinis dalykas.\kiek filmuose jie dedikuoja tai,rodydami,kaip mergos eina pas babka,kad gaut zoleliu ir suviliot berna ir kt,klausimais.
Cia reik paziuret kokia desetka jos video,kaip jai viskas prasidejo,kad suprast,Remontus dare jau praejus cistom,po ilgo laiko,kai jai jau leido dirbt,bet tada prasidejo kovidai ir kt.ligos non stop.Sakau,reikia paziuret.Bet kiekvieno valia,tiket ar netiket,bet ne tai svarbiausia.
Pavydziu saules,silumos.Baltai,zinoma. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 11 19, 10:25)
Kas tas senas z\mogus? Tu ? Tai jau pasiekem kondicija vytis begdami biggrin.gif Saunu vienok biggrin.gif
Ei ponios,laikas suvokti ,kad mes ir esam tos bobutes,ne kaz\kas kitas biggrin.gif

Esu as bobute,turiu 5 anukus,bet nesu fanatine religinga bobute.Esu tikinti sutvereju,Dievu,Aukstybe,Didybe,savo sirdies dievu,uris yra manyje,bet ne religija,ritualais.
Atsakyti