Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Muka @ 2022 11 18, 10:20)
aš turkuose perku vaistinėje ale tokį želiuką tai visai nebogai padeda, bet tas kūno niežėjimas tai nesvietiškas verysad.gif


Vienas iš kepenų neveikimo požymių niežulys ? Ar Tau tik nuo šalčio ? Turiu kremą nuo šalčio - tai pasitepu blauzdas eidama laukan , nepadeda.
Kai gėriau atibiotikus - vaje kokia jautri oda buvo. Nepaglostysi biggrin.gif bigsmile.gif Pirtyje nepasibūsi .
Sesei kai kerta autoimuninė per kepenis - vienas iš požymių - neižti visą kūna .
Atsakyti

Sveikos,

 

alavijas daugiau drėkinimui ir regeneracijai, čia jau gal ir pamaitint reiktų.

Aš tai vėlyvo rudens nemėgstu, šlapdribos, murzino dangaus ir visos aplinkos. Balta žiema man patinka, šviesiau, na tik speigo kad nebūtų.

 

Man kepenai špygą parodė :( Kaip ir įtariau, kažkas išties negerai. Kaži, ar neprireiks operacijos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 18 lapkričio 2022 - 10:30
Dusia,aciu,viskas gerai,siandien sauleta,ir man gana.
Turiu ta alijosiaus zele,reiks ir man pasitepliot,man labai krutine niezti vakarais ,o kai imu kasytis,tai jau tada visa kuna,bet nesikasai ir nereikia.Tai vakarais vonioj dabar su asutiniu sepeciu issiridineju,tai oda parausta ir smagu.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 18, 08:20)
Pasnigo Kaune.  Ko gero džiaugiasi žiema tik Lesius biggrin.gif .


Pasnigo ir Vilniuj ) Lesius tai į sniegą išvis nesureagavo, bet kad šalta, tai jam super smile.gif užtat man ne - nei batų, nei striukės, nei mašinos. Žiema atėjo netikėtai biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, prisiminki Roko patarimus dėl prausimosi ...
Visos skaitėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 18, 10:28)
Man kepenai špygą parodė verysad.gif Kaip ir įtariau, kažkas išties negerai. Kaži, ar neprireiks operacijos.


Kokios? Kas nutiko? unsure.gif
Atsakyti

Kokios? Kas nutiko? unsure.gif

Nežinau, pradėjo vėl skaudėt pašonę, lakstau į tualetą po valgio ir tyrimai viršija normas dešimtis kartų. Antradienį echoskopija paskirta, po dviejų savaičių aptarimas ir išrašys siuntimą gastro po visko. Tu tarpu, jei negerai bus, į priimamąjį sakė kreiptis. Tai va ir galvoju, kad pas gastro turbūt tik kitais metais pateksiu. Priežasčių gali būt ne viena, bet realiausiai, kad bus kažkas su tulžies latakais. Kad tik iki kasos nenukeliautų. Taip jau viskas atsibodo.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 18, 10:43)
Nežinau, pradėjo vėl skaudėt pašonę


O kas toj pašonėj? Tulžies pūslė? Bet tau lyg operuota, jei nieko nepainioju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 lapkričio 2022 - 10:47
Jo jaučiu kepenai nors echo parodė suriebijimą,akmenų nikeur nerado,bet rodikliai pakitę ....
Pou širdukę vaje verysad.gif
dušo žele jau senai nenaudoju, tik muilas iš turkų ... na tas naminis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 18, 08:35)
Mergaitės, prisiminki Roko patarimus dėl prausimosi ...
Visos skaitėm  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Neskaiciau,kas tas Rokas?Sorry,atitrukus toli. ax.gif ax.gif

QUOTE(Pou @ 2022 11 18, 08:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="73014975" data-time="1668760545"><div><p>Kokios? Kas nutiko? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nežinau, pradėjo vėl skaudėt pašonę, lakstau į tualetą po valgio ir tyrimai viršija normas dešimtis kartų. Antradienį echoskopija paskirta, po dviejų savaičių aptarimas ir išrašys siuntimą gastro po visko. Tu tarpu, jei negerai bus, į priimamąjį sakė kreiptis. Tai va ir galvoju, kad pas gastro turbūt tik kitais metais pateksiu. Priežasčių gali būt ne viena, bet realiausiai, kad bus kažkas su tulžies latakais. Kad tik iki kasos nenukeliautų. Taip jau viskas atsibodo.</p>


Pou,viskas bus gerai.neuzsiciklink ant neigiamu minciu,jos materializuojasi.Stenkis galvot apie teigiamus,gerus aspektus.Pati zinai,ka gali musu mintys.
Mano teveliui po tulzies pusles operacijos,kai jam buvo 45m,diagnozuotas kepenu nepakankamumas,gavo antra grupe,ir su sia diagnoze isgyveno iki 95m.Zinoma,esenciali leisdavau jaunystej jam i vena sumaisyta tik su jo krauju kas pora menesiu po 10 ampuliu.Ju nebuvo galima gaut,per blatus,pazystamus tik.Po to musmire gere pats,kaip ismane ir nebejaute kepenu jokiu skausmu po to.Svarbu noret pasveikt.Laikykis sirdele,viskas bus gerai.
Neseniai ziurejau viena ukrainiete,istekejusia uz prancuzo ir jos bedas.Per auku rinkima pabegeliams,jai ,jos bute buvo padeti juodosios magijos zenklai.Kad tai yra ji nezinojo.Eme sirgt ji,ligu mase,kiausides,ant ju cystos,systos pacios sprogsta,atsiranda kitos,mama isveze i ligonine,parkinsonai kovidai,susirgo visa seima kovidu,vyras sirgo visa menesi,eme dantys trupet jau,nu zodziu beda ant bedos.Empatija viskam.Eme kabintis i gyvenima,nutare su esamom jegom pasidaryt remonta.Ir ka jus manot,nutare parduot odine sofa,pasikeist nauja,ir nutare ja isvalyt ir atsegus sofos uznugari,rado sukryziuotas adatas ,apvytas ivairiu spalvu plaukais.Nusistebejo,bet paeme rankom ir ismete lauk.pasidalino savi video,kas ivyko,gavo daug patarimu,kad tai jai kenkia kazkas,Ji atliko viska ka jai patare moterys,patyrusios panasaus kazka.Beplaudama viska su druska,atrado dar toki pat koridoriuje uz spinteles,viska pasalino,issivale pagal patarimus,mama atsikele is ligos patalo,pati nuejo i WC,o jau reikejo vezt,kelt.Pagerejo jos sveikata,eme viskas sektis.Jai buvo pasakyta,kad tas,kas tai padare,vel ieskos jos.Ji pasapnavo moteri,kuria ji zinojo.Po paros ta moteris pasitiko ja prie vaiko mokyklos ir eme siulytis i namus,atsieit nori ,kad ji issiustu labdaros dar i Ukr.Bet gavo neigiama atsakyma,buvo labai nusiminus.Moterys raso,kad ta juododiod magijos atstove dar pasirodys,versis pas ja i buta,nes ,kai atrandmas uztaisas,kas padejo,labai blogai jauciasi ir noredani atsigaut,turi vel padet,padaryt kazka.Nu zodziu pasaka cia gryna.Pradzioj netikejau,bet paskui tikrai isitikinau,kad tai ne blefas.
https://www.youtube....h?v=xkb6R7yFac4 cia yra jos video,tik reiktu susirast ta istorija nuo pradziu,tikrai labai idomu.Nepykit,kad tersiu eteri,bet,kai zmogui ima taip nesisekt,kyla minciu,ar tikrai nera kokiu juodosios magijos burtu.
Atsakyti
Pradėjau ir aš gydytojų lankymą. ax.gif
Pirmadienį darys gimdos abraziją,tai nustebau,šiandien kraujo tyrimas,su nustatymu grupės,krešumas,kardiograma.Sesutės klausiu kam kardiograma?Sako narkozę matyt gausite????? bigsmile.gif
Man vienas spuogas nepraeina ant kojos,pusę metų niežti.Reiktų apsilankyti pas odos gydytoją?
Pou,mažute,čia visai rimta.Kol neskauda,nesilankai,atrodo ir sveikas esi? bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nieko, kažkaip susitvarkys. Matyt, kažkas su tulžies nutekėjimu yra. Tikiuosi, echoskopija parodys ir nereiks vėl į priimamąjį šiaušt, ten visą dieną sėdėt.

Ingrida, abraziją daro su narkoze. O visi kraujo rodikliai reikalingi, nes visuomet yra kraujavimo tikimybė.

Pas dermatologą ir psichiatrą siuntimų nereik, jei ką.

Atsakyti