Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 11 15, 10:42)
<p>Ingrida, kaip kepi kalėdinį pyragą? Aš gal norėčiau pabandyt taip pat šįmet.</p>

Puo įmesk į goglą kalėdinis brandintas pyaragas,primes receptų.Nieko stebuklingo pagrindas riešutai,džiovinti vaisiai,sviestas,kiaušiniai.Tradiniciniui 2 kiaušiniai,sviesto pokelis.PERNAI DVIGUBĄ DARIAU IR ŠIEMET DVIGUBĄ KEPSIU.Pernai gabalą išlaikiau iki velykų.Nes labai sotus būna.Šiemet kepsiu savo didelėje keramikinėje formoje,joje tik kalėdinį kepu ir bandysiu keksiukų prikepti.Paskui susuku ir laikydavau balkone spintoje,čia laikysiu vėsiai antrame namo gale. ax.gif Retkariais palaistau arba brendžiu arba sirupu kokiu nors.Giminė neįsivaizduoja kalėdų be jo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 15, 09:13)
va su tuo galėjimu vyresniame amžiuje, kartais būna ir perspaudžiama. Galėjimas mažėja, bet norai ne, o vėliau artimieji gauna stružkių, kad padėt galėtų daugiau...

abi su Dusia esat teisios )) tėvas kai nieko nedaro jau n metų, tai tik vaistai ir daktarai, atnešk paduok nuvesk. O mamikė pirmiau traukinio lekia, tai sirgt nėr kada. Bet taip - antroj pusėj vasaros jau apsukos mažėja, pradeda ką nors skaudėt, o planų milijonai - ir tada aišku pretenzijos prasideda, kad visi per mažai padeda smile.gif
Atsakyti

Bedieviškai skanus man tas pyragas. Todėl ir nebekepu :D . O jei rimtai prastai su pyragais mano šeimoje, mėgėjų nėbėra. Mudu su MB pasenom , mažai bevalgom. Dukra nėra mėgėja. Sūnus prisižiūri maistą, bo jautrų virškinimą ir manęs paveldėjo... be to botanikas, chemikas ir tt, išmano truputi.Kūdas kaip dviratis ir dar sportuoja,  atrodo valgytų viską  :unsure: .

Atlėkėm iki kaimo, gal baigsiu tvarkytis ir paskelbsiu sezono uždarymą. 

Atsakyti
Laba ryta,
Dusia ir pas mus niuruma,lietus ir lis iki penktadienio.Tuo paciu ir nuotaika.Mezgu sau kepure.
Saintlina,sveik,nepasiduok. 4u.gif 4u.gif
Judejimas sveikata.Per pernai ziema nejudejau,tai pavasari buvo baisu,sonais slinkau.Noru daug,o visi slankai sustinge,bet vis judinaus,dirbau,po truputi ejau,ir iki siol jau galiu sakyt visai neblogai.Anksciau net per miesta nepereidavau,kiek ten pas mus to miesto centro,kaip Laisves aleja Kaune.Nueidavau trecdali,o gryzt jau vos vos.Siandien nueinu iki galo ir gryztu.Taip,kad siemet tokios klaidos nebedarysiu,taip ir apsamanyt galima. bigsmile.gif
Atsakyti

Saintlina, kaip jautiesi?

Aš tai namuose prasitampau, esu susidarius pratimų kompleksą ir pasisportinu. Jaučiu, kur silpnesnė vieta, kaip kas. Daug individualių užsiėmimų su kineziterapeutais turėjus, kurie išmokė pažinti savo kūną. Tik tiek, kad namuose kartais sunkiau priversti. Bet turiu ir kamuolius, gumas, svarmenukus. Treneris išmokė daryt pratimus, įveiklinant savo kūno svorį kaip prietaisą. Tai ir pajudu. Vasarą judėjimo pakanka, rudeniop traukiu savo kilimuką kasdien. Jei labai jau nesinori, tai bent 10  min mažą sesiją pasidarau.

Šiandien man iškrovos diena. Vanduo ir medetkų arbata.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 15, 08:50)
Saintlina kaip sveikatos?

jau kvėpuoju - t.y., sloga apmažėjo )) tai turbūt jau gerai smile.gif Tik galva dar vis prisvaigus, bet manyčiau, tai praeis kartu su sloga.

Atsakyti

jau kvėpuoju - t.y., sloga apmažėjo )) tai turbūt jau gerai smile.gifTik galva dar vis prisvaigus, bet manyčiau, tai praeis kartu su sloga.

Pieno produktų nevarto kol snarglinies. Jei labai jau varo ta sloga ir vargina, sutraukiančių pavartok. 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 11 15, 10:35)
Saintlina,sveik,nepasiduok. 4u.gif  4u.gif

Judejimas sveikata.Per pernai ziema nejudejau,tai pavasari buvo baisu,sonais slinkau.Noru daug,o visi slankai sustinge,bet vis judinaus,dirbau,po truputi ejau,ir iki siol jau galiu sakyt visai neblogai.

tai aš ne toks ir ligonis smile.gif nei temperatūros, nei gerklės ar kokio ten skausmo. Labiausiai nervina svaigulys ir silpnumas, bet šunį išvest galiu - ir valio smile.gif

O tu tai nereali šaunuolė wub.gif Šitaip užsibrėžto tikslo laikaisi, tikras pavyzdys, kaip galima susiimt ir nenukrypt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 11 15, 10:54)
Pieno produktų nevarto kol snarglinies. Jei labai jau varo ta sloga ir vargina, sutraukiančių pavartok. </p>

nevartoju smile.gif
ne, jau tas etapas, kai pati susitraukė ir kažkur taip jaukiai įsitaisė, kad nei kvėpuot, nei atsikratyt )
Taip nutariau, kad čia troleibusas kalčiausias. Abo kažkur kitur virusų aš nelabai pasigaunu. O dabar mašina remonte, teko kelis kartus viešuoju transportu į/iš darbo pavažiuot.
Atsakyti

Morkų apie aštuoniasdešimt metų būnant gal nebenorėsiu auginti, būsiu atsiauginusi :D . Bet po kalnus pasivaikščioti labai norėsiu...

Iš savo patirties galiu pasakyti tiek: metai sporto klube su treneriu ir vieno aro daržas su kastuvėliu sukasamas net nesušylant. Kiekvieno pasirinkimas.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 15, 11:12)
<p>Morkų apie aštuoniasdešimt metų būnant gal nebenorėsiu auginti, būsiu atsiauginusi biggrin.gif . Bet po kalnus pasivaikščioti labai norėsiu...</p><p>Iš savo patirties galiu pasakyti tiek: metai sporto klube su treneriu ir vieno aro daržas su kastuvėliu sukasamas net nesušylant. Kiekvieno pasirinkimas.</p>

na gal kokį metrą morkų dar auginsi? )) kitaip nebus kam tą aro daržą sukasinėt ))
Atsakyti
Dusiuk,per šventes būna pilni namai žmonių.Vieni valgo pyragus,kiti dietinasi,Bet kai suvažiuoja 4 sūnėnai kaip mūrai,gražu žiūrėti. wub.gif O dar vaikų antros pusės.Būna namai pilni jaunimo.
Atjaunėjame ir mes gal? ax.gif
Drėgna lauke.Vasarą už kelis centus nusipirkau plukių svogūnėlių ,ai galvojau bus kaip bus,tai viena dar žiedą išleido. blink.gif
Išleidau mb buto remontuoti eisiu šiltnamių kasti,kol žemelė neįšąlo. ax.gif Sutems ,tvarkysiu kardelius,vakar vieną dėžę sutvarkiau,dar dvi laukia. ax.gif
Atsakyti

Saintlina senatvėje noriu kemperio,  vasara Suomija, žiema Italija, Ispanija, Graikija... kur šilta :D . Sutartis su sūnumi sudaryta. Bet jam vaikui stringa doktararūra, yra niuasai versle ją darant...  tai gali būti bėdų su kemperiu.  Čia žinoma juokauju :D  :D  :D 

Ingrida smagios Tavo šventės :4u: . Pasiilgstu tokių. Kažkada ir mes pas sesę rinkdavomės , 15 ar 17 galvų su vaikais.

Mukute kur dingai?

Atsakyti