Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tiap, mas mane daržas - durpė. Be problemų viskas auga.

Pou, man atrodo aš tavo virusą perėmiau.. bet bandau nepasiduot smile.gif
Atsakyti

Tiap, mas mane daržas - durpė. Be problemų viskas auga.

Pou, man atrodo aš tavo virusą perėmiau.. bet bandau nepasiduot smile.gif

Neimk tu tos zarazos, vyk šalin.

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 11 14, 13:58)
Kam ten morkų trūksta? Pas mus gal.aštuoni maišai bulviniai, jei ne daugiau ))  niekuo nedengtos, niekuo nepiltos. Nežinau kiek mama jų pasėjus buvo - gal tris pakelius? Nes o jei neužaugs? O užaugo kaip visada - didžiulės ir daug. Dabar vištoms racioną gerina ))

Buožė wub.gif wub.gif wub.gif
Saintlina, kiek tavo mamukui metų ? Ir nepavargsta ir viską gali ....
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 14, 15:09)
Buožė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Saintlina, kiek tavo mamukui metų ? Ir nepavargsta ir viską gali ....

79 smile.gif

Išlaikyt tas morkas sunku. Vysta rūsy. Kažkiek šiltnamy užkasėm, kažkiek tarkuotų šaldikly, bet pagrindas tai vis tiek rūsy. Ir kas tiek suvalgys?

Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 11 14, )
Neimk tu tos zarazos, vyk šalin.</p>

Stengiuosi smile.gif bet vis tiek krimstelėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 14 lapkričio 2022 - 16:10

79 smile.gif

Papildyta:

Stengiuosi smile.gifbet vis tiek krimstelėjo.

Testavaisi?

Jau sirgus, tai turbūt viską žinai, kaip ką daryt.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 14, 16:09)
Testavaisi?

Nea. Man lyg atrodytų, kad ne tas virusas. Tai tikiuosi, kad netrukus išgyvendinsiu.
Atsakyti

Nea. Man lyg atrodytų, kad ne tas virusas. Tai tikiuosi, kad netrukus išgyvendinsiu.

Pagerk kokių antivirusinių arbatų vis tiek. Kad greičiau ta paškūstva pabėgtų.

Aš nesu tikra, kad man buvo tas virusas, bet va toks begalinis silpnumas buvo tik prie to viruso. O ir šįkart silpnumas buvo nesusvietnas. Dabar jau kaip bėris laigau, namus kuopiu.

Sveikatos!

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,  Saintlina kaip sveikatos? Tavo mamukas šaunuolis :4u: . Mokytis ir mokytis galėjimo. Nuo sėdėjimo ant kelmelio sveikata nesigamina.  Tokia mano nuomonė ir tokia patirtis.  Lietus, niuruma ir kamščiai Kaune.  Dėkui Ingrida už kavą  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 15 lapkričio 2022 - 08:51

Labas rytas,

va su tuo galėjimu vyresniame amžiuje, kartais būna ir perspaudžiama. Galėjimas mažėja, bet norai ne, o vėliau artimieji gauna stružkių, kad padėt galėtų daugiau... Mano močiutė sunkiai susitaikė su mažtančiu galėjimu.

Ačiū D, anyta nėra tokia užsispyrus ir pati mato, kad mažėja jėgų palaipsniui, tad mažina visko po trupinį. Akivaizdžiai po operacijos jėgų mažiau, va metai kaip silpnesnė, energijos mažiau (74 metai), prieš tai, tai pilnu tempu varė. Ir dabar ji visko nori, visur, kur tik pakviečiam važiuoja.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 15, 10:13)
. Ir dabar ji visko nori, visur, kur tik pakviečiam važiuoja.</p>

Va va kaip mano mama.Dar šį pavasarį su mano dukra laipiojo po Graikijos kalnus(82 metai).Ruošiasi dar po Lenkijos kalnus laipioti,dukra prižadėjo. ax.gif Kur tik pavadiname ar sesuo visur važiuoja. mirksiukas.gif
Vakar visą dieną šonas praskaudėjo,galvojau gal jau kažkas atsakė,įsitikinau čiužinys netiko sename name,nes į vakarą buvo praėję,po nakties vėl sopa. rolleyes.gif Baigsim remontus bute,reiks gerą čiužinį persivežti į sodybą. ax.gif
Viskas vaisiai,riešutai užpilti brendžiu,rytoj reiks kepti kalėdinį.Kai kur rašo laikyti 2-3 paras.Manau užteks gal ir paros? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 15 lapkričio 2022 - 09:28

Ingrida, kaip kepi kalėdinį pyragą? Aš gal norėčiau pabandyt taip pat šįmet.

Atsakyti