Reikia kokio tai žolėdžio ieškoti .
Čia žmogus ieško kas skanaiu ir geriau - lervoms genetika veikia . Taip galvoju ...
Reikia kokio tai žolėdžio ieškoti .
Čia žmogus ieško kas skanaiu ir geriau - lervoms genetika veikia . Taip galvoju ...
Gal ne tas, bet jau labai panasus Storio but kaip tas tavo idetas zalias,bet spalva tokia,kaip as idejau.
Labas rytas.
kokie indai,kokios konfiguracijos,nu grazu,ir kava atrodo kitaip kvepia.Aciu,Ingrida. Atsikeliau,ner kas veikt,MB miega,visas miestas miega,tyla uz lango,o pabudino miesto tvarkytojai,jie nuo 6:30 uz langu ima tratet,po to kavinukes ima savo staliukus vilkt lauk,kedes,taip ir issibudini zmogus.O po to stoja tyla iki 9-10,sekmadieni viskas paskesta laukime.Laukime,kokia bus diena,ka ji atnes,laukime klientu,kiek ju bus ir tt...
O as lauksiu jusu ateinant ir saulytes,nes dabar rukas ir tik 12 silumos.
Labas rytas,
Sekmadienis Kaune , lėtas ir neskubus. Pasiilgsti per vasarą tokių savaitgalių.
Luety nebereikia nieko laukti mūsų metuose. Reikia būti čia ir dabar.
Ateina šalčiai kitą savaitę ... visai nesmagu.
Gražaus sekmadienio
Vakar įleidome svečius su dideliu šunimi,žinote kur kalnuose gelbetoju dirba.O plaukų plaukų per parą,kol surinkau. Na bet kaip Lesius graži panelė. Šeimininkas sako nebijote,tik išleido iš mašinos puoliau glostyti.Prisibijau tik rotveilerių,turėjau nemalonų susitikimą.Gal dar kovinių bijočiau,neteko susitikti.
Iš geltonų slyvukų gavosi sidras,dar tegul noksta,atnešė mb paragauti,visai nieko sidras.Sakau nebe nešk ragauti,man kepenys neatlaikys.
Turguje prisipirkau dar džiovintų visokių vaisių šilkmedžio,bandžiau pati džiovinti,vyšnių,goji uogų,figų.Dar kiek norfoje prisipirkau,kitą savaitę trūks plyš kalėdinį pyragą reikia išsikepti.
Vakar įleidome svečius su dideliu šunimi,žinote kur kalnuose gelbetoju dirba.O plaukų plaukų per parą,kol surinkau.
Oras tikrai pasaka turbūt paskutinė.. dar prieš porą dienų prognozės rodė šiltą dar visą mėnesį, o šiandien žvilgterėjau - viskas pasikeitę, minusas jau atkeliaus. Reiks važiuot ieškot pirkt batų ir striukės šiltesnės.
Po Lesiaus nerastum nė vieno plaukelio visur kur apsistojam labai tuo stebisi
Labas rytas.
Labas rytas,
rūkas, ūkas... atsargiai kelyje, kas važiuotos. Keista naktį buvo: labai stiprus rūkas, tačiau pažeme, o dangus giedras, giedras, be galo daug žvaigždžių ir mėnulis.
Gražios dienos visoms!
Jau gal į pabaigą rudeniniai darbai, liko rožes uždengti bet čia jau kaip pašals... nenoriu dirbti jau visai sode, atėjo serialų metas... kokį rekomenduotumėte Gėles pas mamuką nuvežėme, tik 4 vazonai o kažkada būdavo 12-14, tep sakant su laiku į protą ateinu burokus nuroviau o juokas ima už sėklą daugiau sumokėjau nebus net kilo bet morkos šį kart džiugina jau didesnės ale anų bus nurovus kokie 2 kilai va toks mano sodininkavimas... dar liko salierai, porai ir keli pastarnokai ar dar ropukės pasėtos rugpjūti... žodžiu dar šis derlius raunamas...
Geros dienos
Dėkui Ingrida už kavą
Kava matau stipri , tik aplinka vaikiška, bet viskas labai " į mostį", suderinta.
Mukute , kaip sveikata po savaitgalio ?
Pou jau sveika ?
Vakar truputi pailsėjom nuo lėkimo ... Kiek galima? Pietus pagaminti ir namus patvarkyti man ne darbas
Ateinančios žiemos , ty minusinės temperatūros visai visai nelaukiu . Man nepatinka šaltis. Šaltis yra tolygu blogiui, nešvarai, netvarkai .
Kailinius turiu , nu bet kur juos benešioti šiais laikais ?
Taip ir kabo spintoje , vietą užima ...
Mezgiau vakar tvarias kojines Iš visokių senų vos ne mergautinių ir tt siūlų likučių. Storos gavosi , kad net šuo neperkastų Spalvas pavyko suderinti , kad ner MB pasakė gražios, matyt vyriškai akiai gražios . Reikia bent po vieną porą per mėnesį numegzti , gal siūlai pamažės Saugokim gamtą . O kaimuke į kroksus viskas sueina ... Gal vaikai pasiims po triobą šliaužoti , nes tapkių mes nemėgstam .
Gražios ir darbingos dienos
Dusia, jau sveika, ačiū!
Aš taip pat tapkių nemėgstu, mėtosi visur, jei išsitraukiu. Vėliau ganau po kambarius, kur palikau.
Muka, kai tokia byranti sveikata, apskaičiuok, ką apsimoka auginti. Nedera burokėliai, neaugink, rudenį jie tikrai nebrangūs, kaip kad ir morkos. Normalesnių morkų sėklų pakelis virš euro kainuoja, o užaugintų morkų kg apie 35 cnt. Jei sveikatos būtų prūdai, sakyčiau augink, nes žinosi, ką į burną dedi, bet jei jos nėr, tai nesiplėšyk...
Mano burokėliai buvo peipenos, bet vėliau atkuto. Ir pati daug sukišau į stiklainius sau dviems metams, ir Tėčiui padariau, ir vyro dukrai, ir Sesei priroviau.
Bet sode šakniavaisiams reik mėšliuko, kad jie būtų neblogi, o anas labai jau nepigus...
Kitais metais, jei dar auginsiu, tai morkų pusvagę šviežiam valgymui, nes neužauga, reik tręšt, o ar pas mane tręštos bus, ar ūkininkų - koks skirtumas tuomet. Planuoju agurkus, pomidorus, svogūnus ir žalumynus augint, na gal dar morkų paberti kiek ir viskas. Agurkų taip pat mažiau auginsiu. Pomidorus vienam šiltnamyje tik. Ir tai žiūrėsiu, jei nebus sveikatos - nebus ir daržų. Dėl pomidoro nesisuksiu į ragą.