Pas mane į balkoną buvo įsisukę baltasparniai. Ištrenkiau lauk gėlių kompozicijas, liko tik keletas pelargonijų, stovėjusių didelėse puodynėse atokiau. Jei neužmatysiu ant jų baltasparnių, gal bandysiu bent vieną išsaugot. Pernai pas mane žydėjo, jei neklystu, iki vasario balkone, paskui jau pavasariop numirė, nes šaltis pakando. Bet ten jau vyras pasidarbavo - eidavo rūkyt ir palikdavo balkono langą atplėštą.
aš vešiu mamukui pas juos laiptinė didelė niekma nemaišo o ir vazonų tik 5 kitus dariau kompozicijas su smilgom anos dra gražiai atrodo
Labas rytas,
Lietuvoj niuruma,pas mus prasviesejimas.Siaip tai tik musu regione grazus oras,o ziurejau met.prognoze ,tai visa vakaru pakrante ir Skotijos siaures vakarai skendi niurumoj,lietaus labai daug iskris ir vejas ,vejas.Pas mus jis nedidelis.
Siandien i soda,bet vel ,lauke dar 12-13,kartais nukrinta iki 6 nakti,nu dar man anksti ir svogunam ir cesnakam sodint,reik,kad kiek atsaltu.Gal bent pelargonijas nupjaustysiu ir bandysiu isaknydint,bet neturiu vermiculito,bandysiun i komposta.Tam video,kur idejau,jei norit,kad pelargonija pailsetu ir isaugtu kt.met grazi,reikia ja apgenet sauniai.Per ziema ji sutvirteja,prileidzia nauju atzalu ir tada zydi visa vasara.
Lietuvoj niuruma,pas mus prasviesejimas.Siaip tai tik musu regione grazus oras,o ziurejau met.prognoze ,tai visa vakaru pakrante ir Skotijos siaures vakarai skendi niurumoj,lietaus labai daug iskris ir vejas ,vejas.Pas mus jis nedidelis.
Siandien i soda,bet vel ,lauke dar 12-13,kartais nukrinta iki 6 nakti,nu dar man anksti ir svogunam ir cesnakam sodint,reik,kad kiek atsaltu.Gal bent pelargonijas nupjaustysiu ir bandysiu isaknydint,bet neturiu vermiculito,bandysiun i komposta.Tam video,kur idejau,jei norit,kad pelargonija pailsetu ir isaugtu kt.met grazi,reikia ja apgenet sauniai.Per ziema ji sutvirteja,prileidzia nauju atzalu ir tada zydi visa vasara.
Nieko nebegalima kaime lauke nuveikti, 4 jau tamsu... durniai su tuo laiko sukinėjimu.
Labas rytas.
Labas rytas ,
Žinau, kad kava skani tokiame inde virta. Dėkui Ingrida .
Tamsu, niūru, tik kad nėra labai šalta. Ne mano metų laikas.
Apie kates tai nesupratau
Luety nežadi grįžti į sporto klubą?
Man iki pietų rankų diena vietiniame sporto klube, ty daržo kasimas
Būtinai reikia pradėti kokį didesnį mezginį, nes kojinės jau išsisėmė, pabodo ir tt.
Gražaus šeštadienio
Labas rytas.
Taip, Dusia, niūruma, užtat kad ruduo. Bet gražu, nešalta, net avietės dar noksta lauke ir pomidorų vienas krūmas šiltnamyje, lėtai, bet rausta. Išrausiu kai pasnigs. Vakar suradau laiko ir bulves nusikasiau. Ruduo geras, ilgas, tuoj ir pavasaris..
Nepataikau į ritmą su jumis. Perskaičiau kiek galėjau.
Mano naujienų jokių, nuobodybė. Veiklos užtenka, pasireguliuoju kad nenulūžčiau ir kad turėčiau laiko į sieną paspoksot.
Iki. Užeisiu vėl 🙂☘
Taip, Dusia, niūruma, užtat kad ruduo. Bet gražu, nešalta, net avietės dar noksta lauke ir pomidorų vienas krūmas šiltnamyje, lėtai, bet rausta. Išrausiu kai pasnigs. Vakar suradau laiko ir bulves nusikasiau. Ruduo geras, ilgas, tuoj ir pavasaris..
Mano naujienų jokių, nuobodybė. Veiklos užtenka, pasireguliuoju kad nenulūžčiau ir kad turėčiau laiko į sieną paspoksot.
Iki. Užeisiu vėl 🙂☘
https://www.lrt.lt/n...obox=1668238846
Čia kas netingi skaityti...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 12, 06:37)
<p>Labas rytas , </p><p>Žinau, kad kava skani tokiame inde virta. Dėkui Ingrida .
</p><p>Tamsu, niūru, tik kad nėra labai šalta. Ne mano metų laikas. </p><p>Apie kates tai nesupratau </p><p>Luety nežadi grįžti į sporto klubą? </p><p>Man iki pietų rankų diena vietiniame sporto klube, ty daržo kasimas </p><p>Būtinai reikia pradėti kokį didesnį mezginį, nes kojinės jau išsisėmė, pabodo ir tt. </p><p>Gražaus šeštadienio </p>
</p><p>Tamsu, niūru, tik kad nėra labai šalta. Ne mano metų laikas. </p><p>Apie kates tai nesupratau </p><p>Luety nežadi grįžti į sporto klubą? </p><p>Man iki pietų rankų diena vietiniame sporto klube, ty daržo kasimas </p><p>Būtinai reikia pradėti kokį didesnį mezginį, nes kojinės jau išsisėmė, pabodo ir tt. </p><p>Gražaus šeštadienio </p>
Pas mus aciu die bent nelyja,bet dangus...o die,o die...Pilkas,cepelininis,juodai pilkas.Vejas bando issklaidyt,gal jam pasiseks.
Vakar nuroviau savo pomidorus ,buciau dar laikius ,bet kazkas iseda visa minkstima is issirpusiu pomidoru,kur tik rausvas,ten like tik odele.Esu macius baisu raudona kirmina edant,o gal peles,nebezinau.Manau,kad peles nesugebetu isest minkstima,ju dantys astrus,jos estu visa.Kai neliko rausvu,pragrauzti tokie gelsvi,bet matyt neskanus,tai palikti gal 10 tokiu.Negaliu atrast kas tiksliai vagia mano turta.
Todel isroviau visus,ir dabar lauksiu kur isisuks,nes dar yra kopustu,kaliaropiu,rukolos salotu.
Pelargonijas tik sunesiau i siltnami ir viskas,neskabiau,nebuvau dar tam pasiruosus.
Ridikus visus nusiroviau,jurginus nupjoviau ir viskas.Siandien vaziuosim dar,liko dar darbu,bet dar nesodinsiu turbut svogunu ir cesnaku,nu vakar buvo 18 diena.Isdygsta jie,paskui ateina salciau,tai jei pasala,paskui tik i ziedus varo visa augimo laika,o tada jau svogunu neturi.Lauksiu kol atsals,kad nespetu sudygt iki atsalant.
Dusia,dar minus 10kg ir tada eisiu i kluba.Dabar dar negaliu,dar reikia kudet.
Per kovida nukrito daug,bet tuoj gryzo,o ju krapstymas tu gryzusiu,uztruko menesi.Dabar jau einu zemyn.
Kava prabangi,pyragus palieku EX su kate.
QUOTE(Ex @ 2022 11 12, 06:41)
Labas rytas.
Iki. Užeisiu vėl 🙂☘
Iki. Užeisiu vėl 🙂☘
Butinai uzeik,nespoksok i ta siena,geriau papliurpk cia.
Kaip kelione i UK,kokie ispudziai,ko nerasai,manau oras pasitaike geras ten tau.
Man ruduo geras,jei nelyja,saulute kiek pasviecia,grozis gamtos tai neapsakomas ,tik i liudnaja puse.Zinai,kad eina ilgam miegot.Tie du menesiai man tai visa amzinybe.
Apie kate nieko nesupratau,kazkokia intervencija.pasiklydo moteriske.
QUOTE(Luety @ 2022 11 12, 11:18)
.Esu macius baisu raudona kirmina edant,o gal peles,nebezinau.Manau,kad peles nesugebetu isest minkstima,ju dantys astrus,jos estu visa.
Manyčiau kokie tai kirminai valgo . Aš pas save vis randu rudeniop pagraužtų, tai nuskynus pomidorą numetu ant mulčio - tegul toliau doroja ir kitų neliečia . Buvau jau ir išsiaiškinusi kokio ten drugio lerva Sfinkso lyg. Tenka dalintis, gamta ...
https://m.facebook.c...24190027626034/
Dėl kg ir sporto , tau geriau žinoti . Aš iš tų kur jei darau tai dabar ...
PS kažkada sportavau ryte, tai papuoliau po senjorų mankštos . Rūbinėj sutikau. 80 metų babytės ale nepavysi dar jų. Nuklausiau , kad vienai 78 kitai 80. Norėčiau , kad mano senatvė tokia aktyvi būtų .
Įtariu moteriškė iš tos užrakintos temos papuolė apsižioplinus
Telefone matau , kad yra užrakinta tema. Matyt kamasutros, kad užrakinta
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 12, 12:52)
Manyčiau kokie tai kirminai valgo . Aš pas save vis randu rudeniop pagraužtų, tai nuskynus pomidorą numetu ant mulčio - tegul toliau doroja ir kitų neliečia . Buvau jau ir išsiaiškinusi kokio ten drugio lerva Sfinkso lyg. Tenka dalintis, gamta ...
PS kažkada sportavau ryte, tai papuoliau po senjorų mankštos . Rūbinėj sutikau. 80 metų babytės ale nepavysi dar jų. Nuklausiau , kad vienai 78 kitai 80. Norėčiau , kad mano senatvė tokia aktyvi būtų .
https://www.facebook...7...000.&type=3
Va pas ta pati Cepuli radau ir savo kirmina,koki maciau edant mano pomidorus.O kad jis gyvena medienoj,nieko nuostabaus,nes pas mus ji sodus veza medzio chipsus is viso miesto,is visu parku nugenetus ir susmulkintus medzius,o mes atsinesam i siltnamius pilam takus,taip ir uzsikreciam.Nuo pernai auginam tik zolyneli,jokiu medziu chipsu ir jau pernai pastebejau,kad labai apmazejo tu vedareliu vabalu.Braskese beveik neteko ju matyt.O budavo tuntais,esdavo braskes.
Buvom sode,MB veze meslo i siltnami,as ravejau tarplysvius,nugenejau roze,apravejau gelyna,nes jau ir dilgeles buvo isdyge ten.Dar liko valandai darbo,bet as jau nebenorejau pervargt ir pasilikau kitam kartui.Liks sutvarkyt pelargonijas,nugenet,ischerenkuot ir pasodint svogunus,chesnakus.
Cekava panele pateko i spastus.
Del sporto,kol svoris dar didelis nenoriu kankint savo sanariu,man dabar geriau tinka pasivaiksciojimai,bet jauciu pavasari,jei svoris taip kris,tada jau eisiu i kluba.Pasiilgau.