Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

su bitkrėsle reik atsargiai, galima stipriai prisižaist. Ir apskritai, su stipriai veikiančiomis (nuodongomis, toksiškomis) vaistažolėmis namų sąlygom geriau neeksperimentuočiau. Yra vaistai nuo kirmėliukų, aiškus dozavimas - kam tampyt likimą už ūsų. Paskui skundžiasi žmonės, kad skauda inkstus, kepenys prastai veikia, kad nieko nedarė, tik žoleles gėrė...

Diena niūroka, prie žemės traukia. Pusę nakties prablakinėjau, o dabar pamiegočiau dar, bet yr reikalų.

Atsakyti
Aš neseniai tik sužinojau,kad britkrėslė nuo kirminų,Kaimynę vežiau grybauti,sako mūms vaikystėje dudavo tėvai. bigsmile.gif Labai gražiai sudžiūna puokštėms britkrėslė. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida FB mačiau žolinikės daro " bombikes" nuo kirminų - bitkrėslė, pelynas ( malti žiedynai ) ir tt. Apie arbatą nežinau kaip naudoja, nesidomėjau ... Nuodas vis tik , atsargiai reiktų .
Vaikystėje nemačius , kad kepenėles piene mirkytų ... Gal mūsų krašte nežinojo ?
Lyja ...
Gerai , auglaus , medžius ir tt prieš žiemą pagirdys .
Luety vakar , susikaupiau ir išardžiau tas sukliurkintas kojines iki kliurkos vietos . Ne toks velnias baisus kaip atrodo smile.gif Dėkui už palaikymą 4u.gif
O treniruotė kokia sunki buvo . Visai be gailesčio vakar trenerė . Klausėm už ką - sakė iš meilės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man visi pratimai kur su diržais (TRX) ir kur iš lentos sunku . Žinau , kad tai kas sunku reikalinga ax.gif
Muka kaip šaltiena gavosi ? Kaip norėčiau , labai myliu ...

Gražios dienos, nesušlapkit 4u.gif
Atsakyti

Aš neseniai tik sužinojau,kad britkrėslė nuo kirminų,Kaimynę vežiau grybauti,sako mūms vaikystėje dudavo tėvai. bigsmile.gifLabai gražiai sudžiūna puokštėms britkrėslė. wub.gif

Tai ji ne tik nuo kirminų.

Man ji taip pat labai, labai graži ir dekoratyvi - vienas gražesnių Lietuvoje augančių augalų. Beje, kas vasarą neatsiginat namuose musių, tai reik bitkrėslę pakabint.

Dusia, taip, mirko kepenėles piene, ištraukia aitrumą ir pakeptos, patroškintos jos tampa švelnios, tokios kremiškos. Mano Mama labai skaniai jas gamina. Kaip Tėtis sako, kad Mama jį pavergė kepenėlių troškiniu ir pupelių sriuba.

Aš kai pagaminu kepenėles, Vyras valgo atbulais dantimis :) Na ryškiai ne kepenėlėmis suviliojau :)

Uf, kaip norėčiau šaltienos, aš jau kelintą savaitę dairaus į didelį puodą, nes jei jau gamint, tai daug. Vėliau užšaldau ir ilgam užtenka. Močiutės mylimiausias patiekalas, jai nebūdavo baliaus, jei nebūdavo šaltienos. Su krienais, raugintais agurkais - skanumėlis.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 10, 06:45)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>su bitkrėsle reik atsargiai, galima stipriai prisižaist. Ir apskritai, su stipriai veikiančiomis (nuodongomis, toksiškomis) vaistažolėmis namų sąlygom geriau neeksperimentuočiau. Yra vaistai nuo kirmėliukų, aiškus dozavimas - kam tampyt likimą už ūsų. Paskui skundžiasi žmonės, kad skauda inkstus, kepenys prastai veikia, kad nieko nedarė, tik žoleles gėrė...</p><p>Diena niūroka, prie žemės traukia. Pusę nakties prablakinėjau, o dabar pamiegočiau dar, bet yr reikalų.</p><p></p><p></p>

Labas rytas,

pas mus apsiniauke,bet nelyja,gal saule islys,bet tik 12 silumos.

Pou,niekada nesutiksiu,kad tablete prarijai ir geriau tai nei zolytes.
Anksciau visi gydytojai ir farmacija trimitavo visais kanalais,kad kas ta homeopatija,kada ji suveiks,kai zoliu reikia isgert kibirais,kad pasiekt toki efekta,kaip tableciu kursas.Bla-bla-bla.Grynai komercija farmecijos pramones ir propaganda.Zoliu negeri kibirais,plikaisi maza ziupsneli ar sauksteli,lauki kol prisigers,geri puodeli.Nelaki dideliais kiekiais.Kazkaip nesutikau nei vieno apsinuodijusio zoleliu arbata,o va nuo farmacijos pramones daug zmoniu mire ir yra susargdinti.Todel tikrai ,geriant saikingai,o zmones taip ir daro,ir kirminus isvalysi ir sveikas busi.O i ta antihelmintine tablete ka pramone sudejo,niekas nezino.

Kepenys avinelio nera toksiskos,bet as vistiek is vakaro pamerkiu i vandni.Kiaules kepenis visada mirkindavo mama piene,nezinau kodel.Bet ka kiaule eda,o ka avinelis?Toks ir kepenu sveikumas.
Dusia,saunuole,be ardymo,be kanciu nera rezultato.As su savo tom kojinem irgi kankinuosi.Neatrodo kol kas rezultatas vertas mano kanciu. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jau noriu pašteto ... Ir šaltienos smile.gif
Čia su jumis nesukūsiu niekada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Luety , paprastos bet įdomios kojinės, margiems siūlams gal būtų gražu? O gal jau mezgusi ? Kažin nesisuka ant kojos ?
Jei neatsidarys nusiųsiu į MS.
https://www.facebook...691433137579394

Apie žoles ir kt nesu išmanytoja . Tai neturiu ką pasakyti . Aš su jomis elgiuosi pakankamai atsargiai .
Mokiausi biški kiniečių medicinos, tai ta teorinė dalis įdomi smile.gif
Visu kitu tegul užsiima profesionalai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 lapkričio 2022 - 10:51
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 10, 08:51)
Jau noriu pašteto ... Ir šaltienos smile.gif 
Čia su jumis  nesukūsiu niekada  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Luety ,  paprastos bet įdomios kojinės, margiems siūlams gal būtų gražu?  O gal jau mezgusi ? Kažin nesisuka ant kojos ?
Jei neatsidarys nusiųsiu į MS.
https://www.facebook...691433137579394

Apie žoles ir kt nesu išmanytoja . Tai neturiu ką pasakyti . Aš su jomis elgiuosi pakankamai atsargiai .
Mokiausi  biški kiniečių medicinos, tai ta teorinė dalis įdomi smile.gif
Visu kitu tegul  užsiima profesionalai .

Nesu mezgus tokiu,bet vis pasiziurineju,turiu du matkelius sekcijiniu siulu,kada nors pabandysiu.Suktis nesisuks,taigi issitemps ant kojos tos skersines druzes,be to gi kulnas yra,kuris laiko kojine,kad nesisuktu.
Grazu,labai grazu sekcijiniais siulais jos.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 11 10, 11:05)
Nesu mezgus tokiu,bet vis pasiziurineju,turiu du matkelius sekcijiniu siulu,kada nors pabandysiu.Suktis nesisuks,taigi issitemps ant kojos tos skersines druzes,be to gi kulnas yra,kuris laiko kojine,kad nesisuktu.
Grazu,labai grazu sekcijiniais siulais jos.

Turiu nemažai sekcijinių siūlų , bandysiu !
Atsakyti
o man šaltiena ot tiap. Pirmą dieną gabaliuką galiu suvalgyt, bet toliau stovės šaldytuve, kol vyras arba šuo suvalgys. Arba vištos )) Bet užtat labai mėgstu greitpuody virtas kiaulienos kojas karštam pavidale )
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 11 10, 11:25)
o man šaltiena ot tiap. Pirmą dieną gabaliuką galiu suvalgyt, bet toliau stovės šaldytuve, kol vyras arba šuo suvalgys. Arba vištos )) Bet užtat labai mėgstu greitpuody virtas kiaulienos kojas karštam pavidale )

Kiaulės kojas verdu kaime, ant krosnies ... Irgi labai mėgstu . Skonis geresnis ant natūralios ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 10, 11:36)
Kiaulės kojas verdu kaime, ant krosnies ... Irgi labai mėgstu .  Skonis geresnis ant natūralios ugnies.

ai, man ir ant dujinės išvirtos patinka smile.gif nors gal ant pečiaus virtos išties skaniau, kai pagalvoju. Bet pečius toli, o dujinė po ranka smile.gif
Būčiau namie, tai jau kaisčiau puodą ))) bet po darbo kol grįšiu, gal praeis noras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 10 lapkričio 2022 - 11:55
QUOTE(saintlina @ 2022 11 10, 11:53)
ai, man ir ant dujinės išvirtos patinka smile.gif nors gal ant pečiaus virtos išties skaniau, kai pagalvoju. Bet pečius toli, o dujinė po ranka smile.gif
Būčiau namie, tai jau kaisčiau puodą ))) bet po darbo kol grįšiu, gal praeis noras.

Dujų neturiu smile.gif Tik elektra ... greitpuodžio neturiu irgi .
Lieka kaimas, kad namų neprismardinti smile.gif
O jau Lesiaus kailinai , kaip tikra moteris užpavydėjau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 10 lapkričio 2022 - 12:10