Labas rytas,
Dėkui Ingrida už prabangią kavą
Luety aš iš pirktinio sviesto verdu . Kur aš gausiu naminio ? Be to esu kaimietė, turiu žmogų pažinoti , kad pirkti pieno produktus ... Man turi būti tvarkinga moteriškė. Pirktas tai pasterizuoto pieno . Pas mus dabar yra kelių rušių pirkti ghi . Bet jis visas turi " senatvės " kvapą . Man neskanus, nebet kepimui naudoti . 82 pr. sveisto yra kelių rušių. Verdu iš 1 kg +-.
Ingrida, man tos žemuoginės neskanu ... Auginau kelis metus , išdalindavau ir vaikai gerai valgydavo
Na tos kur parduotuvinių tortų papuošimui naudoja. Turi žalio pomidoro poskonį. Galiu suvalgyti max 5 ne daugiau. Ir MB nemėgsta. Jų yra daug rūšių , pas mane labai aukštos būdavo , augindavau lauke .
Susimakalvau su kojinėmis , reikia kelias eiles išardyti . Dar to nebuvę
Siūlai ploni abi kartu mezgamos . Numečiau ir pradėjau kitas . O gerai būtų iki šeštadienio pabaigti . Kažin ar prisiversiu išradyti ...
Muka , kaip tavo nugara- šonas ? Ar nors kiek pagerėjo ?
Vakar susipirkau paskutinius papildus
Nuo šiandien pradėsiu kursą ... pagal kiekį papildų tai net maisto nereiks
Bet žinojau kur einu , savo noru , ne per prievartą... Sveikata kainuoja.
PS visiškai nevartoti alkoholio - yra blogai
Provokuoja senatvinę silpnaprotystę. Kaip ir per daug vartoti . Čia Skurvydas FB kelia daug mokslinės info FB . Aš aišku matau tai kas man aktualu
Ir sūrio neažadu gyvenime atsisakyti . Tik pertraukas padaryti .
PS mano MB metė valgyti varškę prieš kokius metus ar pusantrų . O taip mėgdavo varškės apkepą . Taip kad kiekvienas jaučiam , kas mums tinka , kas ne ... Senėjims duoda žinoti . Kaip MB sako mums bereikia maisto labai mažai , trečdalis jaunystės valgymo ir gana...
Pou kaip Tavo sveikata? Tikiuosi kas diena vis geriau ? Mažais mažais žingsneliais ir atsigausi
Gražios dienos