Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Sveikos,

Aš tai dabar ant granatų ir raugintų agurkų dietos. Nieko kito nesinori.

Atsakyti
Luety - pelyna jei geri nuo kirminų, tai turit gerti abu . O kitiap tik teniso kamuoliukių šokinėjimas...
Mudu su MB intesyviau gyvenam , su arbatėlėmis sudėtinga žaistis - kapsulės patogiau vežiotis.
Ir kiek žinau juodo riešuto spektras platesnis .
Luety jei baltas šlapimas blogai . Baltymų per daug .
Jei šviesus - gerai gal biggrin.gif NeDaktrė. Tiek žinau iš keto .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 08, 08:57)
Luety - pelyna jei geri nuo kirminų, tai turit gerti abu . O kitiap tik teniso kamuoliukių šokinėjimas...
Mudu su MB intesyviau gyvenam , su arbatėlėmis sudėtinga žaistis - kapsulės patogiau  vežiotis.
Ir kiek žinau juodo riešuto spektras platesnis .
Luety jei baltas šlapimas blogai . Baltymų per daug .
Jei šviesus - gerai gal  biggrin.gif NeDaktrė. Tiek žinau iš keto .

Va to tai nezinojau,aciu
Pelyna mudu geriam abu.Kasmet kursa,po to jo man nesinori ilgam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 08 lapkričio 2022 - 11:01
Darau eksperimentą pasodinau kelis kerus braškių į šiltnamį su uogomis ir žiedais.Bus kaip bus.Susodinau vieną pusę,jaučiu ko gero sodinsiu visą šiltnamį,jei jau joms taip patinka pas mane augti? mirksiukas.gif Ko gero kitais metais pasisės dumplūnių savaime,dar pilna uogų,gaila net rauti,tai sėjasi visas šiltnamis. ax.gif
Gerai vakar ne taip šlapia buvo,4 maišus priroviau jurginų,tegul pasiunta kiti,nekasiu kaip pernai 12 maišų.Vietoje jurginų ,jei dievas duos sveikatos,lanksvas,sedulą,erškėtrožes vietoje jų sodinti,kad nereiktų tiek iškasinėti. ax.gif
Malkas svečiams perkame iš Depo maišais,labai patogu,padedi ir šašlykams ir židiniui,nereikia sukti galvos.Pabrango tai pabrango nuo 3 eurų iki 4.59 maišas,pakėlėme ir mes kainą šiek tiek. ax.gif Sau 4 autobusus prisivežėme padėklų,už dyką,susipjauti tik reikėjo,labai gerai dega,sausi,užsidega.Turime dar malkų,anglių,kai jau bus labai šalta.O čia pjauname ateičiai. mirksiukas.gif
Vat kas neauga pas mane tai agurkai,arba aš nemoku. ax.gif
Atsakyti
Ingrida , kaip keista dėl agurkų... Nebent kokios tokios veislės nederlingos ?
Labai nereiklus augalas. Jei užtenka šilumos ir vandens . Žemė pas Tave derlinga.
Dumplainiai man neskanu . Tai nebeauginu .
Jurginai man labai gražu , bet neturiu kur laikyti per žiemą. Tai nereikia man jų.
Pou 4u.gif
Šiandien pasirūpinau savimi ir MB : išviriau ghi sveistą, nes praėjusią savaitę pabaigiau ir sultiniui kaulus nupirkau. Kaisiu naktį, elektra pigesnė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 lapkričio 2022 - 16:13
Dusiuk,kuri dumplūnė tau neskani?Paprastoji,kur giminiška su pomidorais tai jo ji tinka tik marinuoti,uogienei.Va žemuoginė dumplūnė ,kai sunoksta labai skani. wub.gif Ji žema,driekiasi pagal žemę. ax.gif
Įvykdžiau visą suplanuotą dieną,net kpūstus su mb paraugėme 10 litrų puodą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 08, 14:11)
Ingrida , kaip keista dėl agurkų... Nebent kokios tokios veislės nederlingos ?
Labai nereiklus augalas. Jei užtenka šilumos  ir vandens . Žemė  pas Tave derlinga.
Dumplainiai man neskanu . Tai nebeauginu .
Jurginai man labai gražu , bet neturiu kur laikyti per žiemą. Tai nereikia man jų.
Pou  4u.gif 
Šiandien pasirūpinau savimi ir MB : išviriau ghi sveistą, nes praėjusią savaitę pabaigiau ir sultiniui kaulus nupirkau. Kaisiu naktį, elektra pigesnė .

Tu is naminio sviesto darai GHi?
As jau kokie 3-4 metai,kaip issiverdu,bet is parduotuvinio sviesto.Vis dar randu 82% riebumo,bet jau tik viena rusis,kiti po80%.Verdu iskart is 4 gabalu,tai mudviem uztenka ilgam.As ir i kava isidedu,MB,kai kepa savo sausainius,tai ghi deda.Pykstu as,ale ka dabar.Visumoj man jo skonis labai labai,kaip riesutukai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už prabangią kavą 4u.gif
Luety aš iš pirktinio sviesto verdu . Kur aš gausiu naminio ? Be to esu kaimietė, turiu žmogų pažinoti , kad pirkti pieno produktus ... Man turi būti tvarkinga moteriškė. Pirktas tai pasterizuoto pieno . Pas mus dabar yra kelių rušių pirkti ghi . Bet jis visas turi " senatvės " kvapą . Man neskanus, nebet kepimui naudoti . 82 pr. sveisto yra kelių rušių. Verdu iš 1 kg +-.

Ingrida, man tos žemuoginės neskanu ... Auginau kelis metus , išdalindavau ir vaikai gerai valgydavo biggrin.gif Na tos kur parduotuvinių tortų papuošimui naudoja. Turi žalio pomidoro poskonį. Galiu suvalgyti max 5 ne daugiau. Ir MB nemėgsta. Jų yra daug rūšių , pas mane labai aukštos būdavo , augindavau lauke .
Susimakalvau su kojinėmis , reikia kelias eiles išardyti . Dar to nebuvę smile.gif Siūlai ploni abi kartu mezgamos . Numečiau ir pradėjau kitas . O gerai būtų iki šeštadienio pabaigti . Kažin ar prisiversiu išradyti ...
Muka , kaip tavo nugara- šonas ? Ar nors kiek pagerėjo ?
Vakar susipirkau paskutinius papildus ax.gif Nuo šiandien pradėsiu kursą ... pagal kiekį papildų tai net maisto nereiks biggrin.gif Bet žinojau kur einu , savo noru , ne per prievartą... Sveikata kainuoja.
PS visiškai nevartoti alkoholio - yra blogai biggrin.gif Provokuoja senatvinę silpnaprotystę. Kaip ir per daug vartoti . Čia Skurvydas FB kelia daug mokslinės info FB . Aš aišku matau tai kas man aktualu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir sūrio neažadu gyvenime atsisakyti . Tik pertraukas padaryti .
PS mano MB metė valgyti varškę prieš kokius metus ar pusantrų . O taip mėgdavo varškės apkepą . Taip kad kiekvienas jaučiam , kas mums tinka , kas ne ... Senėjims duoda žinoti . Kaip MB sako mums bereikia maisto labai mažai , trečdalis jaunystės valgymo ir gana...
Pou kaip Tavo sveikata? Tikiuosi kas diena vis geriau ? Mažais mažais žingsneliais ir atsigausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia tu taip visko užsidegusiai griebiesi nuo mezgimo iki virimo ghi sviesto .. džiugu biggrin.gif
O aš tuom kart MB palikau virti šaltienos iš kojytės ir vištytės smile.gif
Ingrida man irgi agurkai neauga, niekad kibirais netempiu, gal šiemet daugiau.
Dusia o tu nepasirinkai namie elktros tiekėjo? nes man pasirinkus tarifas paliko toks pat...
O sveikata gerėja, jau galiu nsuičiaudėti neaiktelėjusi smile.gif Vakare vis daugiau duoda žinoti...
Bučkas ir jamu kavos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 09 lapkričio 2022 - 09:41

Labas rytas,

Dusia, jau geriau, ačiū. Turbūt visų linkėjimai suveikė.

Aš taip pat varškės negaliu, man ji siaubingai GERL provokuoja. Kam valgyt, jei paskui toną vaistų susiverst turiu, tai ir nevalgau.

Gražios dienos visoms.

Atsakyti
Mukute ghi sviestą verdu senai , gal 10 metų ? Sultinius irgi ...
Tik bėda dabar su manimi darosi - ateina "sulervėjimas" , nes vaikų nebėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Pusfabrikačiu neperku , bo MB alkanas sėdėtų . Seniau sviestas būtų išvirtas prieš laiką , kai pamatau kas senasis baigiasi biggrin.gif Su sultiniu tas pats mirksiukas.gif O einamu laikotarpiu ir maistas gaminamas kuo paprasčiau ... Vaikai parvažiuoja tada pasistengiu smile.gif
Va pakalbėjau su gydytoja , tai net gėda dėl savo "sulervėjimo" pasidarė biggrin.gif
PS man ir kalio trūkumas organizme dėl mano energingumo ... adrenalinas sudegina. MB pagalvoja aš jau padariusi.
Kas be energijos - pasibandykit bičių duonelę ar žiedadulkes gerti. Dar patarimą davė įsidėti riebalo , ty kokoso , kas nemėgsta ghi sviesto . Nes duonelė ar žiedadulkės rūgština organizmą, nors aš apie tą rūgštinimą nelabai tikiu. Bet einamu momentu klausau daktarės. Vitamino B šaltinis ( nervams ) ir daug kito gėrio . Matysit , iki vakaro energijos nepritrūks 4u.gif
Atsakyti