Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou-laikykis Brangioji,sveik. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Kokia prabangi kava , dėkui Ingrida 4u.gif
Pou , širdele sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Muka , kiek ilgai dar gyvensi sode ? Kada Kaunan?
Luety , rudeniai neklabadieniai ?
Mes moterys turim pasakyti 21 000 žodžius per dieną biggrin.gif Vyrams užtenka 7 000...
Nepasakyti žodžiai gali susargdinti tongue.gif biggrin.gif
Užsisakiau papildų , sveikatinsimės. Pirmiausia nuo kiriminų savaitę pagersim . Per vasara kaime normalu , kad prisigaudau. Ir dar katė namie ...
Ingrida gavai siūlus ? Aš vis murkdaus su kojinėmis ... Kad tik galvoti nereiktų biggrin.gif
Gražios dienos 4u.gif
Būkit sveikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 08 lapkričio 2022 - 08:58
Labos smile.gif

Užsidyyyyrrrbau vakar, šiandien ne ką kitaip verysad.gif žodžiu .... nieko naujo.
Į soda tik savaitgaliais po turkų viskas negaliu .. nei važinėti tamsu išvažiuoji ir atvažiuoji o tūnot tem... na neee aš ne skautė ax.gif Savaitgalį važiuojam nes darbų likę, kurie taip sparčiai nejuda, kaip norėčiau.
Nežinau kaip bet mano bobiška nuojauta aš tuo maistu ir sudirbau jo kasą, sultiniai, šaltiena, jaučio uodegos nuo to pakilo holestreolis, kepenų fermentai pakito... Duok die ne taip....čia tik mano ne mediko pastebėjimai....
Džiugu, kad randi kas tinka 4u.gif
Pou užčiupo čia tave:( imk 4u.gif
Jamu kavos 4u.gif

Atsakyti
Kasa isvargina daz\nas valgymas ir produktai su aukstu GI indeksu.Nei mesa nei buljonai to nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 11 08, 11:23)
Kasa isvargina daz\nas valgymas ir produktai su aukstu GI indeksu.Nei mesa nei buljonai to nedaro.

kviečių nevalgo, bulvės retkarčiais, alaus negeria... faktas nuo kažko išvarginta....stebuklų nėra...
Atsakyti
Dusiuk,nebe užsisakiau siūlų.Nebuvo tuo metu ir nebe reikia.Reikia sumegzti kiek babinų stovi visą vasarą sukrauta.Aš irgi varau kojines,nes vakare apie nieką nenoriu begalvoti.Dar apie kilogramą šuns vinos turiu,reikia mb sau nusimegzti pagaliau. ax.gif
Planuose buvo pjauti malkas,tik kažin ar oras leis? ax.gif Jei ne varysiu į šiltnamį,vakar pradėjau kasti šiltnamį braškėms,išleidau iš bačkos vandenį,supyliau į šiltnamius.Verdu dar obuolių sūrius,nėra kada kopūstus paraugti. ax.gif Vietoje mankštos paskaldau kasdien malkas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Muka 4u.gif
Taigi negamini tų jaučio uodegų kas diena...
Neprisiimk nuopelnų sau mirksiukas.gif Ne viską gyvenime gali kontroliuoti . Suaugęs žmogus pas supranta pagal savijauta , kas jam tinka kas ne valgyti ... Tavo MB daug metų bėdos su virškinimu . O visi daktarai gydo gabalais , vienas skrandį , kitas kepenis . O žmogus visuma. Ir gaunasi kaip sniego kamuolys - neveikiantys virškinimo organai sargdina kitus.

Prisiminiau istorija iš Paleo temos - moteriškė metus vyrui gamino paleo maistą, o jo rodikliai nei kiek negerėjo smile.gif Pasirodo jis kas dieną eidamas į darbą dar šalia paleo maisto nusipirkdavo bulkučių kalną ... Mes žinom ką valgom patys .

Tik nesupykit ...
Kokios mintys kai gaminat ? Su dėkingumu? Kad turit kam ? ar su kančia ir aukos vaidmenyje... Jei kančioj , tai maistas nuodyja . Ypač tai jaučia vaikai .

Čia tom kas tiki ir kitais dalykais ne vien nuogais faktais .
Ingrida 4u.gif Malkas smagu skaldyti ... Mano MB mėgstamas darbas biggrin.gif Jis skaldo , jis krauna, ir dar turiu pasiklausti iš kurios malkinės atsinešti... Bo malkos turi būti pasak jo labai sausos , 3 metus stovėjusios , kitiap gadina pečius biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

aga ,Dusia,man lapkritis ,gruodis patys depresyviskiausi menesiai.Istisai lyja,diena nakti,vejas baisus,nei iskist nosies kur,nei prasvinta diena,elektra reik zibint ir tas mane dusina.Pradedu megzt viena,metu,imu kita,zodziu bezabrazija sieloj ir galvoj.Bet nuo ketvirtadienio jau rodo be lietaus,gal pagaliau bus issilije.Tada pabaigsiu soda,iseisiu prie juros,atsigausiu.O dabar yra,kaip yra.
Visiems ligoniukams daug daug sveikatos.Stiprybes mums visiems.
Dusia,vietoj antihelmintiniu pagerk pelyno geriau. biggrin.gif
Papildyta:
Muka,kiek skaitau,tai labai padeda zmonems ,kuriems jau neaisku kokiu ligu ir neturi,tai holistine medicina.Kaune tu centru daug.Gal issirinkt viena,tinkamiausia ir pabandyt.Juk del savo sveikatos.Tiesiog pasiciekavint is anksto,kas kur kaip,paciam dometis,zinoma ir itiket,kad ne tik vaistai gydo.Buciau LT ir su tokiom puokstem ligu tokiame jauname amziuje,tikrai bandyciau. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 11 08, 10:04)
Labas rytas,

Dusia,vietoj antihelmintiniu pagerk pelyno geriau. biggrin.gif

Man vakar gydytoja parinko tinkančius.
Kas buvę pas osteopatą žino kaip jie dirba ... Tikrai ne visiems tinka.
Gersiu juoda riešutą nuo kirminų . Jau užsisakiau . Abu su MB . Pirma katė paskui mes . Nes jei gersiu viena pati - tas pats kas negerti .
PS sakė juodas riešutas ir šiap labai gerai žarnynui. Pasak jos. Dar nevalgysim pieno produktų , ir žinoma jokio jokio vyno biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar kažko su laipsniais .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 08, 08:16)
Man vakar gydytoja parinko tinkančius.
Kas buvę pas osteopatą žino kaip jie dirba ...  Tikrai ne visiems tinka.
Gersiu juoda riešutą nuo kirminų .  Jau užsisakiau . Abu su MB . Pirma katė paskui mes . Nes jei gersiu viena pati - tas pats kas negerti .
PS sakė juodas riešutas ir šiap labai gerai žarnynui.  Pasak jos.  Dar nevalgysim pieno produktų , ir žinoma jokio jokio vyno  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ar kažko su laipsniais .

Siaip tai tas juodas riesutas gerai,bet sako geriausia veikia tos salies,kur gyveni,augalai.Nu bet cia is serijos VBS.

Pelyno kursa geriu,pieno produktu nevalgau nuo geguzes menesio,apsieinu ir nieko.Alko taip pat negeriu.Bet ar esu sveika?Na palyginus taip.Bet tai ir nuo genu priklauso,nuo gyvenimo budo,ne vien nuo maisto.Tarp kitko,po puses metu be pieno produktu ir visokio sudmaiscio,mano sysiukas vos ne baltas,o jau buvo beveik,kaip kava.
Atsakyti
Ir dar nuo vandens ,oro ,ugnies ir z\emes.
Siaip tai man geriausiai veikia tolimuju rytu ir kitu rytu augalai ir preaparatai.
Reiks ir mums su saturnu isgert nuo kirminu ,daug buciavo jis mus biggrin.gif
Ir vakar isejau viena su sunimis,tai jau sunku truputi,gal 20 kilometru mane nutempe ,tik spek begt is paskos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 08 lapkričio 2022 - 10:37
Luety pritariu dėl augalų augančių šalia ...
Ypač dėl maisto . Pas mane 90 pr taip ir yra.

Juodą riešutą gėrėm pernais . Efektas buvo sugėrus kursą - jokio noro saldaus ar užkandžiauti ...
Be to aš jei darau - tai darau ką paskyrė. Be eksperimentų ... Arba neinu pas gydytojus, arba jei nueinu tai ir padarau .
Atsakyti