Ate,jūms lenkai netoli?Va čia tai atrkacija-akcija.
Nedeginu lapų ir pykstu ant kaimynų.Kaip pradeda dūminti aplinkui,gerai jei vėjas nuo mūsų.Kodėl aš turiu sėdėti dūmuose?Ir manau šiaip deginti negalima?Pykstu ant mamaos auklėju auklėju,kad negalima deginti lapų sode. Gal ir blogai sugrėbiu aplink medžius,gal į šiltnamius prinešiu,kai rankos atsilaisvins?
Ate,jūms lenkai netoli?Va čia tai atrkacija-akcija.
Nedeginu lapų ir pykstu ant kaimynų.Kaip pradeda dūminti aplinkui,gerai jei vėjas nuo mūsų.Kodėl aš turiu sėdėti dūmuose?Ir manau šiaip deginti negalima?Pykstu ant mamaos auklėju auklėju,kad negalima deginti lapų sode. Gal ir blogai sugrėbiu aplink medžius,gal į šiltnamius prinešiu,kai rankos atsilaisvins?
Pas mus irgi negalima degint lapu,kitokiu siuksliu,arti gyvenamas kvartalas.Bauda £2000.
Muka,normalusn tie pietus,tik kopustus raugem po daug daug metu patys sau.Gana skanus isejo,tik gal mazai 4-5 dienos raugint kambario temperaturoj,nes skysciu liko mazai,nors,kai pastaciau rugt,tai buvo daug.
Muka,normalusn tie pietus,tik kopustus raugem po daug daug metu patys sau.Gana skanus isejo,tik gal mazai 4-5 dienos raugint kambario temperaturoj,nes skysciu liko mazai,nors,kai pastaciau rugt,tai buvo daug.
Na ką vualia ir rauginimas pameni svajone dziaukiuosi ir šaunuolė esi
Labas rytas.
Kavute,grynesnis oras būtų,jei nedegintų visokio šlamšto.Yapč bulvienojus ,kai uždega iš viso........ Ir gerai,kad anglai uždraudė ir kaminus Londone.O tai grįžti į butą,šalia nuosavų namų kvartalas,atidarai langą,kaip kaminas visus dūmus sutraukia į kambarį.Gerai jei degina malkas,o jei kokį šlamštą?
Mes dar šaltalankio nesuskynėme,lijo lietus.Gal šį savaitgalį išeis?Vakar baigė burbuliuoti vynuogių vynas,atidarė pravėdinti.Kaip kvepia ir skonis geras,vynuogė Agdamas,pamenate tokį vyną?Skonis man iš karto primena vynuogę.
Prieš gal kokius 8 metus gavau iš draugės atžalą,sakė Agdamo veislė.Pasodinta labai geroje vietoje,jokia miltligė nepuola,ne kaip sodyboje,o uogų kasmet be proto.
Pas mus šiemet vynuoges kažkokia.liga užpuolė: uogos kaip užpultos vapsvų.
Beje, taip tik žaliosios dvejose vietose, o mėlynoms, nors persipynusios buvo su žaliosioms- nieko o nieko, puikiai derėjo.
Labos. Pou kaip sveikatos šiandien?
Kopūstus mudu su MB visada patys raugiam. Kelis kartus per žiemą. Suvalgom ir vėl . Visada į trijų litrų stiklainį. Vienas raugimas du stiklainiai. Nemėgstam perrūgusių.
Greitas darbas kai dviese. Tarką turim gerą.
Vynuoges jau reiktų genėti... šiemet leisiu MB. Bo burbėjo ant manęs, kad ne taip geniu.
Lapus man gaila būtų deginti , gera trąša.
Šaltas vėjas šiandien. Brr
Kad baisiai jau daug tu lapu buna is penkiu suaugusiu riesutmedz\iu,o darbas laipsniskas nes krenta ne visi is karto.
Vynuoges purskiu kartu su pomidorais anksti ,kai dar jauni lapai bet pas mane nelabai jos serga,nes senos ,paveldines ,veisle NOID,nes kiekvienas zinovas nustate skirtinga
Yra vienos ,baisiai nederlingos bet auga kaip piktz\oles ,plinta,nieks ju nepuola.
Sveikos,
Žinai, kai lapai nuo obelų - sutinku, bet pas mane, matei kokie ąžuolai vakarinėj pusėj. Didmaišis po vieno grėbimo. Dabar žoliapjovė smulkina ir pilam išnešę po jais.
Grynų obelų lapų praktiškai nebūna. Mišinys.....
Dusia, na kaip, silpnumas juodai kerta. Plaukus džiovinausi sėdėdama ant žemės per du kartus, o plaukų tai nedaug ir trumpiukai. Nei kojos laiko, nei rankų iškėlus galiu laikyt, dreba viskas. Kaip mėnesį gulėjus lovoj, bet aš gi vis pašliaužioju. Širdaplakis. O šiaip, ačiū, geriau.
Ate, bet ąžuolai bent porą metų turi būt kompostuojami, nebent padėt jiems. Kas turi savy daug taninų, tai nelabai kompostavimui tinka, ilgai groja.