Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Riešutmedžių ir ąžuolų lapai netinka daržui ... netgi negalima dėti .
Mano sodyba ant kalno , vėjuota dažnai būna - sodo lapus labai gražiai vėjas išpusto po pievas . Jei tik laiku nesugrėbi ...
Luety , parašysiu jei nepasirodys . Gal šiaip nekalbadieniai ?
Atsakyti
Labos,
Dyyyyyrbu kaip kumelė subinės nepakaledama, kad šitaip sena boba pasikabinčiau blink.gif
Luety tiek meilės įdėta jazau ir kvietkėlių pasodinta.
Dusia pončiakos nuostabios 4u.gif
Pou čiupk 4u.gif mano keli neigiami nors doktorša tvirtina, kad covidas buvo... ai nesuprasi...
Vis dar kosėjam iš nugaros skausmas perėjo į kairį šoną, sukosėji tai nors myšš...lk į kelnes verysad.gif žodžiu ...
ačiū visoms už rūpestėlį wub.gif gyva Muka 4u.gif

Atsakyti

Na va, po trupinį visos iš darbų išlindo. Dar tik Atė kaip jaunas mėnulis, o Kava gal tikrai prie savo džiovyklių stovi ir kopūstus siečkavoja.

Aš nei tai gerai, nei blogai. Snūdas apima, užmiegu, pabudina galvos skausmas - temperatūra užkyla aukštoka. Silpna, gerklė, bezbožna sloga ir tokia nekokia.

Vakar plaukus džiovinausi, nepastovėjau, nepasėdėjau - klestelėjau ant žemės, kad neparvirsčiau. Šian dar ir herpes išlindo.

Testas neigiamas.

Bet tas toks specifinis gerklės skausmas, galvaskaudis ir silpnumas man sufleruoja kovidą. Bet gali būt ir kitas bužis. Kraujas rodo virusą.

Gydytoja liepė gulėt ir tausot save, nes dažnam į širdies raumenį nučiuožia.

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 11 04, 09:53)
Labos,
Dyyyyyrbu kaip kumelė subinės nepakaledama, kad šitaip sena boba pasikabinčiau  blink.gif
Luety tiek meilės įdėta jazau ir kvietkėlių pasodinta.
Dusia pončiakos nuostabios  4u.gif
Pou čiupk  4u.gif mano keli neigiami nors doktorša tvirtina, kad covidas buvo... ai nesuprasi...
Vis dar kosėjam iš nugaros skausmas perėjo į kairį šoną, sukosėji tai nors myšš...lk į kelnes verysad.gif žodžiu ...
ačiū visoms už rūpestėlį  wub.gif gyva Muka  4u.gif

Muka,MB labai padejo nuo kosulio papleksnojimai,tokie pabaladojimai plauciu srityje,apeinant sirdies plota ir ypac kvepavimo pratimai.Bandykit ieskot,pilna youtube tu pratimu.

QUOTE(Pou @ 2022 11 04, 10:14)
<p>Na va, po trupinį visos iš darbų išlindo. Dar tik Atė kaip jaunas mėnulis, o Kava gal tikrai prie savo džiovyklių stovi ir kopūstus siečkavoja.</p><p></p><p>Aš nei tai gerai, nei blogai. Snūdas apima, užmiegu, pabudina galvos skausmas - temperatūra užkyla aukštoka. Silpna, gerklė, bezbožna sloga ir tokia nekokia.</p><p>Vakar plaukus džiovinausi, nepastovėjau, nepasėdėjau - klestelėjau ant žemės, kad neparvirsčiau. Šian dar ir herpes išlindo.</p><p>Testas neigiamas.</p><p>Bet tas toks specifinis gerklės skausmas, galvaskaudis ir silpnumas man sufleruoja kovidą. Bet gali būt ir kitas bužis. Kraujas rodo virusą.</p><p>Gydytoja liepė gulėt ir tausot save, nes dažnam į širdies raumenį nučiuožia.</p>

Pou,kovidai ivairus,vien man ir Mb skirtingi pozymiai buvo.Man galvos nezmoniskas skausmas para laiko ir nedidele tempera,MB tempera apie 38,badymai kaulu,raumenu lauzymai,kosulys.Abiem be slogos ir gerkles skausmo.
Bet abiem prasidejo nuo nedidelio herpio,kas rode,jos imunitetas paslabo.
Atsakyti
Ačiū, kas domitės, kas pasigedot. Viskas su manimi gerai. Esu sveika, drūta. Dukra grįžus iš užsienių kažkokią importinę zaraza parsivežė, tai kai apsivirusavo grįžus, tai trečia savaitė... Lyg buvo pasveikus, bet ir vėl gerklė ir t.t. O aš ką - neturiu laiko sirgt, tai ko nedariau, kokių priemonių nesiėmiau... Lyg sloga bandė kabintis, bet neprisikabino, tik gerklę porą dienų paskaudėjo. Nu ir vėl kaip nauja. Vyras tai dar vis ežere maudosi, tai vaidina, kad užsigrūdinęs ir jokios zarazos prie jo nekimba biggrin.gif. O darbų daug, bet jau ne moliūgai ir ne kopūstai pagrindas, o kalėdinės dovanos. Ir dar tos edukacijos įsibėgėjo. Tai yra kas veikt.
Na, o nerašau, nes kažkaip nebesinori... Gal kada, bet kol kas ne.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 11 04, 10:34)
Ačiū, kas domitės, kas pasigedot. Viskas su manimi gerai. Esu sveika, drūta. Dukra grįžus iš užsienių kažkokią importinę zaraza parsivežė, tai kai apsivirusavo grįžus, tai trečia savaitė... Lyg buvo pasveikus, bet ir vėl gerklė ir t.t. O aš ką - neturiu laiko sirgt, tai ko nedariau, kokių priemonių nesiėmiau... Lyg sloga bandė kabintis, bet neprisikabino, tik gerklę porą dienų paskaudėjo. Nu ir vėl kaip nauja. Vyras tai dar vis ežere maudosi, tai vaidina, kad užsigrūdinęs ir jokios zarazos prie jo nekimba biggrin.gif. O darbų daug, bet jau ne moliūgai ir ne kopūstai pagrindas, o kalėdinės dovanos. Ir dar tos edukacijos įsibėgėjo. Tai yra kas veikt.
Na, o nerašau, nes kažkaip nebesinori... Gal kada, bet kol kas ne.

Na va,kaip smagu,prisisaukem beveik visas.
Sunkus dabar laikas su tais virusais,serga labai daug zmoniu,bet ir orai tam palankus,atsals truputi,gal palengves visiems.UK raso,kad pikas jau slugsta,bent musu regione.Ir tai gerai.
Kavute,dukra is USA?Ar antroji?
Atsakyti
Luety, iš Kanados. Antroji.
Atsakyti
Labas, mielosios
Parsibeldžiu, pajutau, kad neišmetėt iš kompanijos. wub.gif Ačiū.
Visiems ligoniukams sveikatos. 4u.gif
Gyvenu kasdienybėj. Sakykim sveika.
Prieš gras dešimt dienų, važiuojant į darbuką apturėjau šiokį tokį neitin smagų nuotykį. Auto jau suremontuotas, mane krestelėjo. Iš pradžių atrodė viskas ok, po kurio laiko pradėjo pykint ir nepraeina. Nežinau ar nuo krestelėjimo, ar kraujotska trinka, o gal inkstukų problemos. Manau susitvarkys.
Apturėjom malonią patirtį pas kaimynus. Vis stebėdavaus kaip Ingridsi pasiseka Depe pigisi augalus nupirkti.
Ten dar gerisu. Kambsrinės gėlės dovanų. Tik ne šiaip pasiimi ir išeini. Jei nori- stovi įvairiu dydžių keramikiniai vazonėliai, maišsi skirtingų substratų, maišas keramzito. Imi persisodini ir nešies. Nenori teptis- trys dsrbuotojos tsi padaro ir su šypsena atiduoda persodintus augaliukus. Augalai gražūs, tik bebsigiančiais žydėti žiedelisis, bet su pumpurais. Lapiniai- gsl ne tsip puikisi nuaugę, bet gražūs. Va kokių akcijų lenkai turi.... biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui Muka už gražų žodį mano penčiakoms...
O jei tikrai pabandytumei numanantį masažistą (ę) , gal virusas sėdi ir skausmai kūne mėtosi. Aš taip daryčiau ...
Pou laikykis , nepasiduok tam virusui kiek gali 4u.gif
Mano kovidas nebuvo sunkus.
Bet aš kaimo merga , su 38 galiu karbonadą iškepti ir grindis išplauti biggrin.gif Dar matyt ir katės genas yr pas mane, anos skausmui nejautrios tongue.gif
Matyt joks ten bajoro genas pas mane nepapuolė ... Nors lyg buvo kokia ten nusigyvenusi bajoraitė iš Žagarės geneologiniame medyje ??? Bet ką ten suvaikysi , kur kairė , kur dešinė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Esu turėjusi blogesnių virusų už kovidą ax.gif
Buvau gera žmona šiandiena , virtienių su bulbų įdarų pridariau MB smile.gif retas patiekalas... pati miltus tik iš bado valgau bigsmile.gif

Ate42 - smagu Tave girdėti 4u.gif Dažniau užsuk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Dusia, aš taip pat nelepi, nors ir sergu, dažniausiai, savęs nelabai saugau, nors taip pat bajoriško yr pas mane. Gydytoja mane tai jau žino kaip nuluptą. Pulsas labai užšokęs, širdis maskatuojas, permušinėja, o širdies ydą turiu, tai gydytoja šįkart mane ant trumpo laiko, kad kokio miokardito neužsidirbčiau su "ai, man viskas gerai".

Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 11 04, 11:05)
Luety, iš Kanados. Antroji.

OMG kur dar nusibeldus,salta ten gi.Be to tai pati sunkiausia salis viruso suvarzymais.

QUOTE(ate42 @ 2022 11 04, 12:16)
Labas, mielosios
Parsibeldžiu, pajutau, kad neišmetėt iš kompanijos. wub.gif Ačiū.
Visiems ligoniukams sveikatos. 4u.gif
Gyvenu kasdienybėj. Sakykim sveika.
Prieš gras dešimt dienų, važiuojant į darbuką  apturėjau šiokį tokį neitin smagų nuotykį. Auto jau suremontuotas, mane krestelėjo. Iš pradžių atrodė viskas ok, po kurio laiko pradėjo pykint ir nepraeina. Nežinau ar nuo krestelėjimo, ar kraujotska trinka, o gal inkstukų problemos. Manau susitvarkys.
Apturėjom malonią patirtį pas kaimynus. Vis stebėdavaus  kaip Ingridsi pasiseka Depe pigisi augalus nupirkti.
Ten dar gerisu. Kambsrinės gėlės dovanų. Tik ne šiaip pasiimi ir išeini. Jei nori- stovi įvairiu dydžių keramikiniai vazonėliai, maišsi skirtingų substratų, maišas keramzito. Imi persisodini ir nešies. Nenori teptis- trys dsrbuotojos tsi padaro ir su šypsena atiduoda persodintus augaliukus. Augalai gražūs, tik bebsigiančiais žydėti žiedelisis, bet su pumpurais. Lapiniai- gsl ne tsip puikisi nuaugę, bet gražūs. Va kokių akcijų lenkai turi.... biggrin.gif

Kaimynai ismano komercija,smagu girdet,kad yra tokiu dar,tik gaila,kad ne Lietuvoj.
Kaip tavo sunus laikosi?MB?

Mudu prasiejom iki pajurio,pasedejom,paziurejom i ramia,kaip kudikis jura,pasidziaugem melynu melynu nepurskiamu dangumi siandiena,labai kaitria saulyte,vejas siaures vakaru,bet jura is pietryciu,tai mums nesijaute to vejo,pailsejom ir gryzom.
Issiviriau savo raugintu kopustu sriubos su kiaulienos sonkauliukais pries eidama,tai dabar turesiu skanius pietus.Skanaus man ir visom valganciom.
Atsakyti
jei čia apie grobius tai ir aš ax.gif trys rožės įkrito smile.gif po 2,70 pinigų.... vieta ermitazas smile.gif
Na duktres geriausias draugas jo jo draugas jismane net mamuku vadina irigi išvažiavo su žmona kanadon... kiek žinau su darbo viza ar kaip ... na sakė gerai kol kas...
kava jeigu dėl manęs tai...
Pou jo sloga tai kažkokia nesamoninga kol išsivalai.. o dar tas kosulys iki vėmimo... na netikiu kad covid... bet kad virusastai faktas man CRB rodė o va MB išsivystė į bakterijaar taip galibūti... et virusas dabar reikia išsikapstyti ane mirksiukas.gif čiupkit ligoniukai 4u.gif
Dusia jo galvojau apie masažiste prisiminiua sena tavo patarimą...jklmn šiai dienainėr kada nes po masažo norėtusi pagulėti nors valandą... na sugalvosiu...
Luety tavo pietūs wub.gif mmmmm reikia ir man kada šiteip... biggrin.gif
Dusia tu tobula žmona MB gauna tikpas uošviene... ir ačiū die ji darnori ir gali.. o jau bandelių grožis wub.gif sakė ir skonis tongue.gif

Atsakyti