Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Dusia, sergu aš. Lovoj antra para.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 03, 17:26)
<p>Dusia, sergu aš. Lovoj antra para.</p>

Pou, širdele sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Peršalimas?
Luety dėkui wub.gif
Kojinės toks tinginio mezginys smile.gif Galvoti nereikia jei nesudėtingas mezgi ....
Atsakyti

Testas neigiamas, bet panašu į kovidą.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 11 03, 15:26)
<p>Dusia, sergu aš. Lovoj antra para.</p>

Oi,sveik,sirdele 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pou,sveik,visos čia siunčiame tau greičiau pasveikti. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą . Jei rasčiau kur pasiskinti šermukšnių tai pašaldyčiau ir sudžiovinčiau. Maniškis šiemet menkai derėjo , o dar tas menkas uogas paukščiai suryjo . Nes visokių žvirblinių bele kiek sodyboje:)
Pou sveikatėlės Tau wub.gif 4u.gif
Luety, karma yra kalė...Pareis tai moteriškei už tokį elgesį, ir greitai . Pasaulis greičiau sukasi , taigi viskas vyksta greitai ... O Tu susimokėjai tik pinigiais. Gal buvo prisikaupę visatai ? Čia tokia mano filosofija...
Vakar buvau jogoj , labai pasiilgusi buvau . Tai nutariau , kad du kartus per savaitę sporto salė , vieną karta joga . Bo jaučiu , kad trūksta raumenims tempimo .
O čia atnešu psisiskaitymui apie hormonus iš FB ( Sveikatos gurmanai ), gal kam įdomu :

HORMONŲ TARKARAŠTIS
🕕 Atsikėlus iki 6:00 ryto, gaminasi SERATONINAS – laimės hormonas. Serotoninas stabilizuoja nuotaiką ir kelia džiaugsmą.
🕕 6:00 - pakyla Kortizolio lygis - hormonas, kuris paruošia mūsų organizmą aktyviam budrumui!
Dabar įjungta logika ir mąstymas. Pats laikas susirašyti dienos planus, apsispręsti ir padėti veikti.
Svarbu: Ryte išgėrus 500 ml vandens ir darant pratimus, STRESO hormonai išsiplauna!!!
🕖 7:00 - MELATONINAS nustoja gamintis, todėl atsiranda vietos lytiniams hormonams. Nebėra prasmės miegoti, tolesnio miego reikšmė = 0, vadinasi, tai yra gyvenimo švaistymas. Pradėk veikti.
🕗 8:00 - lytiniai hormonai arenoje. Jie yra steroidai – hormonai, kurie sudaro mūsų raumenų karkasą. Atėjo laikas mankštai, gimnastikai, sporto salei ir dauginimuisi!
🕙 10:00 - 14:00 Atsibunda neurohormonas – jaunystės hormonas. Jis atsakingas už intelektualinį, protinį darbą, lytinį potraukį, tvirtą atmintį. Laikoma visų lytinių ir steroidinių hormonų motina.
🕑 14:00 - 16:00 - jei šiuo metu jaučiate aštrų mieguistumą, neišsižadėkite sau malonumo pamiegoti ar pamedituoti 20 minučių! Tai AUGIMO HORMONO – grožio ir amžinos jaunystės hormono – pikas. Ir, pageidautina, po šio miego reikalingas apšilimas arba mankšta, nes augimo hormonas yra atsakingas už raumenų audinio formavimą.
🕔 nuo 17:00 - Kortizolis pradeda mažėti. Svarbūs sprendimai turi būti atšaukti.
🕘 21:00 – pradedamas gamintis MELATONINAS. Mažėja kūno temperatūrą, norime šilumos ir artimųjų rūpesčio. Atėjo laikas šeimos apkabinimams!
🕙 22:00 - hipofizė išskiria opioidinius hormonus. ENDORFINAI sukelia malonumą ir mažina skausmą bei stresą. Šiuo metu užmiegant, miegą lydės patys maloniausi pojūčiai. Dienos stresas baigėsi, kūnas yra pasirengęs RESTARTUOTI. Miego vertė nuo 22:00 iki 4:00 yra labai vertinga. Miego trūkumas šiuo metu yra kenskmingas.
🕑 2:00 - AUGIMO HORMONAS - grožio ir amžinos jaunystės hormonas - pradeda veikti. Jo dėka vaikai „skraido per miegus“, o suaugusieji išlieka jauni, gražūs, tvirtais kaulais ir kokybiškais raumenimis.

Atsakyti
Permečiau vaikams hormonus.Sūnus dieną pamiegoti sugeba 10-20 minučių,aš taip nemoku. ax.gif
Dusiuk,šermukšniai jau sutvarkyti paukščių. ax.gif
Pas mane geltonas šermukšnis tik antrametis,kelios uogos buvo.Šiemet dar vieną pasisodinau,matysime. mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikutės,

Kokie gražūs šermukšniai. Pas mus prie namo auga, tai grožiuosi.

Tikiuosi, visos sveikos!

Kava dingusi jau senokai, kas nors atsitiko gal?

Atsakyti
Tai su virusais pravalas ,dabar visi bus hormonologai biggrin.gif
Turiu pasakyt ,kad sedulu kizylo uzpiltine labai skani ir tos uogos skanios biggrin.gif
Siandien pas mus paskutine vasaros diena,reiks sugrebt lapus,sudegint ,ateis ruduo.
Kavai dabar turbut darbymetis,derlius pats,visokie moliugai ,kopustai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 04 lapkričio 2022 - 10:40
Kur Muka dingusi man tikrai neramu ax.gif
AA senos dainos su tais hormonais, bet prisiminti nėra blogai biggrin.gif
Lapų niekada nedeginu , puikus mulčas. Arba suberiu į daržą , sukasu - puikiausia trąša mano smėlynuose. Uosio lapais rudenį mulčiuoju česnakus, vėliau sudygsta, ir trąša. Bet čia Lietuva.
Pou kaip savijauta šiandien ?

Atsakyti
Pas mane labai daug lapu .Ir krenta jie neiskarto visi.O riesutmedz\iu dar dega baisiai smirdinciais dumais.
Atsakyti
Sveikos,mielosios, 4u.gif 4u.gif
Pou,kaip sveikata siandien?
Kavaisucitrina,tikrai darbymetis,apsikuops darbus ir uzbegs,tikiuosi 4u.gif
O del Mukutes tikrai neramu.Traskejo traskejo vargsiuke,gal kas atsitiko?Juk dar nera labai didelis darbymetis buhalterijoj?Gal dar pasirodys,tikekimes.Sunku ja pagaut kitur,nes FB ji neturi.Dusia,gal kokia zinute parasyk,jei nepasirodys.
Ingridos kava sermuksnine ir dar karsta,garuojanti,aciu.
Dusiai aciu uz hormonalini apsvietima 4u.gif Mano MB kaip tik tame laike sugeba nukrist ant sofutes,15-20 min.ir jau keliasi,o as negaliu diena isvis miegot,nebent buciau 3 paras be miego.O jei jau atsigulu kada diena,tai man be 2-3 val niekaip neatsibust.Reiskia neturiu jaunystes hormono.
Pas mus sode lapu mazai,medziu nera,o tame miskelyje smulkuciai lapeliai,po tais medziais miskelyje ir nukrinta.Dabar pjaunam dar vis savo zolynelio zole ir nesam i siltnami,jauciu prisidauginsim vel sraigiu,o jau buvo vos ne isnyke,labai retas reiskinys.
Pas mus 8 silumos,ziuriu i gatve jauna pana eina su kepure,saliku,striuke,o vezasi lialiu vezinuke be kepures,basom kojytem,kojytes raudonos,rankytes raudonos,vezimas atsuktas i veja.Nu man kraupu,as niekaip nesuprantu angliskai auginamu vaiku metodikos.Tokiu labai daug,todel manau,kad yra kazkokia metodika tame.
Atsakyti