Pas mane kosmėjos dvimetrinės šiemet. Dar kelios žydi,nenuroviau.Vieną šiltnamį bent nuroviau,sodinsiu kelias braškes.Gal bus ankščiau?Šiandien dar tris raudonas nusiskyniau.
O dumplūnių kad privalgiau,kelis krūmus dar palikau,jau noksta ir uoga viduje sutrūkinėja,nėra kaip vaikams palikti,tai valgiau į valias.Vaikams labai patiko šiemet.
Prirūko senas namas,eisime namukan miegoti,nėra traukos visai.
Dar puskibirį slyvų išgarinau sultims,nes viena slyva dar pilna slyvų.
Vakar 5 kg priskyniau aviečių,gerai dukra išsivežė šaldymui nes mano visi šaldikliai braška.
Gaila anksti temsta,daugiau laiko liks mezgimui.
Labas rytas.
Šilta,gera dar........... lynoja lengvai.Bandysiu miškan dar pakliūti,širdis nori. Bet čia pietus pavalgius,iki to laiko reikia susikasti šiltnamį,pripilti vandens,talpyklą atlaisvinti,šalčiai ateis juk vistiek?Gal išeis braškes pasodintiDar jurginai nebaigti,baiginėja jau baiginėja lauko darbai.
Ar tik pas mane gilių mažai?Nors šimtametis ąžuolas prie prūdo?
Labas rytas,
aciu uz geltonai rudeniska kava,Ingrida.
O pas mus lietus,pila,kaip uz tevyne,ko gero sala nuplauks po tiek lijimo.
Vakar tik atsikandau sudmaiscio is MB arsenalo ir eme kimstis gerkle,nosiarykle,krenkstimas kazkoks,kaip iserus pieno,kad buna,kai jo netoleruoji.Fui,kad as daugiau.... niekada.Dar ir si ryta atsikrankstineju.
Na musu darbai sode stringa del istisinio lietaus.Ryt ,atrodo,nelis,bent taip rodo,bet sias dvi dienas ,baisu.
Ingrida,yra ir pas mane balta kosmeja didele labai gausus krumas,o ruzava maziuke.Gal veisles tokios.Vaikystej mes augindavom tai tokia aukstas,isskydusias,ne tokias sakotas,kaip man isauga.Gal nuo trasu priklauso.
aciu uz geltonai rudeniska kava,Ingrida.
O pas mus lietus,pila,kaip uz tevyne,ko gero sala nuplauks po tiek lijimo.
Vakar tik atsikandau sudmaiscio is MB arsenalo ir eme kimstis gerkle,nosiarykle,krenkstimas kazkoks,kaip iserus pieno,kad buna,kai jo netoleruoji.Fui,kad as daugiau.... niekada.Dar ir si ryta atsikrankstineju.
Na musu darbai sode stringa del istisinio lietaus.Ryt ,atrodo,nelis,bent taip rodo,bet sias dvi dienas ,baisu.
Ingrida,yra ir pas mane balta kosmeja didele labai gausus krumas,o ruzava maziuke.Gal veisles tokios.Vaikystej mes augindavom tai tokia aukstas,isskydusias,ne tokias sakotas,kaip man isauga.Gal nuo trasu priklauso.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 11 03, 08:29)
Tai nors vandens kiekis atsistatys, o tai dar to truktu
O kokie dar darbai toki velu rudeni?
Tai sualergizavo kazkas is to maisto,dabar gi labai daug visokiu analogu naudoja
O kokie dar darbai toki velu rudeni?
Tai sualergizavo kazkas is to maisto,dabar gi labai daug visokiu analogu naudoja
Man atrodo,kad jis jau atsistates,tiek lyja ir ne taip,kad lytu,o pila is dangaus kazkokia baleja paverte.
Pas mus gali dirbt sode visa ziema ir tu darbu bus.Mano zieminiai svogunai ir cesnakai nesodinti,dar moliugines auga,rugstynes reik nukirpt,pelargonijas kazkur sunest,yra tu darbu.
Atsipjoviau puse lidlines bulkutes,MB nusipirko dvi,kas jose privaryta,nezinau,atrodo,kad ant liezuvio kokiu plauku pateke,po to eme i gerkle kistis,kimt gerkle,atsikrenkst noras,nes kalbet neina.Man taip budavo,kai maske panesiodavau kokioj pardej pradzioj,po to meciau tas kiniskas ir siuvau savo,praejo.Man atrodo kazkokiu ten karmelionu buna jose,o gal ir maiste?
Labos ,
Kurgi visos kitos dingę ?
Muka , kaip gyva?
Pou kaip pas tave reikalai ?
Lesius FB prajuokino ... žaisiukas avytė
Man kaime dar irgi yra darbų. Bet nežinau kada nuvažiuosim. Savaitgalis gali būti užimtas kitais reikalais.
Mezgu kojines, pasidėsiu į spintą... Juodai dienai , voverės genas Neturiu ilgesnio vakaro , kad pradėti megztuką . Reikia susikaupimo .
Apie visokias bulkutes nieko neibeišmanau , 100 metų nesu pirkusi jokių bulkučių. Iš perkamų saldumynų jei kažkam prireikia kartais nusiperku Rimi šakotį, vienos kepyklos yra geras - be jokių priedų . Sudetis gera. Kiaušinai miltai cukrus grietinė ? Kažkas tokio. Nesvarbu , kad mano MB kūdas, bet maistą prisižiūri labiau negu aš ...
Kažkaip pagalvojau apie Ukrainos grūdus . Jei teisybė ką žmonės pasakoja tai ten laukus rusai nupurškia bjauria chemija ... O paskui mes suvalgysim? Lietuviai išaugina daug ir geros produkcijos, tik mažai lieka žmonėms. Geresnis biznis lietuviškus išvežti , o atvežti pigių
Luety lietaus siųsk Lietuvai . Sausa pas mus ...
Kurgi visos kitos dingę ?
Muka , kaip gyva?
Pou kaip pas tave reikalai ?
Lesius FB prajuokino ... žaisiukas avytė
Man kaime dar irgi yra darbų. Bet nežinau kada nuvažiuosim. Savaitgalis gali būti užimtas kitais reikalais.
Mezgu kojines, pasidėsiu į spintą... Juodai dienai , voverės genas Neturiu ilgesnio vakaro , kad pradėti megztuką . Reikia susikaupimo .
Apie visokias bulkutes nieko neibeišmanau , 100 metų nesu pirkusi jokių bulkučių. Iš perkamų saldumynų jei kažkam prireikia kartais nusiperku Rimi šakotį, vienos kepyklos yra geras - be jokių priedų . Sudetis gera. Kiaušinai miltai cukrus grietinė ? Kažkas tokio. Nesvarbu , kad mano MB kūdas, bet maistą prisižiūri labiau negu aš ...
Kažkaip pagalvojau apie Ukrainos grūdus . Jei teisybė ką žmonės pasakoja tai ten laukus rusai nupurškia bjauria chemija ... O paskui mes suvalgysim? Lietuviai išaugina daug ir geros produkcijos, tik mažai lieka žmonėms. Geresnis biznis lietuviškus išvežti , o atvežti pigių
Luety lietaus siųsk Lietuvai . Sausa pas mus ...
Atiduodu visus cepelinininius debesis pritvinkusius lietaus uz dyka,tik imkit,man lietus nusibodo,elektra reik zibint diena,kas mane nervina,varo i depresija.
As permezgu blogai numegztus pagal mane daiktus.Permezgiau pirstines,,neina foto padaryt,tamsu,noriu det i ebay.Permezgineju antras,negerai nyksti buvau idejus,nepatiko kaip,dabar dar kojines turiu kelias permegzt,zodziu pereviazai dabar pas mane.Tame tarpe vakar isskalbiau naujai megztas kojines ir reik foto.Dar liemene netraukia pabaigt,nezinau kodel,o planu sukasi simtai galvoj.
Tas bulkutes ir as seniai uzmirsau,bet esu silpnas sutverimas,vat uzsimaniau pasivogt is MB ir D nubaude .MB silpnas irgi ant tokiu kepiniu,bet,kai as supykstu,kad jis tai valgo ir mane dar nervina,tada jis issikepa savo ir labai skanu koki obuolini,lygiu jam nera.
Cia Mukai,apir pelargonijas,man reik gero oro,kad galeciau tuom uzsiimt sode,o tada sunesiu nupjautas i siltnami ant lentynos i siltdeze,gal isgyvens,o as turesiu nauju daigu.Myliu pelargonijas ne todel,kad tai bobuciu gele,bet todel,kad visa vasara zydi ryskiai.
https://www.youtube....h?v=TTpYA2qeSWM
As permezgu blogai numegztus pagal mane daiktus.Permezgiau pirstines,,neina foto padaryt,tamsu,noriu det i ebay.Permezgineju antras,negerai nyksti buvau idejus,nepatiko kaip,dabar dar kojines turiu kelias permegzt,zodziu pereviazai dabar pas mane.Tame tarpe vakar isskalbiau naujai megztas kojines ir reik foto.Dar liemene netraukia pabaigt,nezinau kodel,o planu sukasi simtai galvoj.
Tas bulkutes ir as seniai uzmirsau,bet esu silpnas sutverimas,vat uzsimaniau pasivogt is MB ir D nubaude .MB silpnas irgi ant tokiu kepiniu,bet,kai as supykstu,kad jis tai valgo ir mane dar nervina,tada jis issikepa savo ir labai skanu koki obuolini,lygiu jam nera.
Cia Mukai,apir pelargonijas,man reik gero oro,kad galeciau tuom uzsiimt sode,o tada sunesiu nupjautas i siltnami ant lentynos i siltdeze,gal isgyvens,o as turesiu nauju daigu.Myliu pelargonijas ne todel,kad tai bobuciu gele,bet todel,kad visa vasara zydi ryskiai.
https://www.youtube....h?v=TTpYA2qeSWM
Labai nemėgstu permegzti ... Sunkius darbus darai Luety
PS nešioju kojines kuriu atnara nevienoda - viena 1*1 stulpelis, kitų 2*2... Tinginė aš . Nedovanočiau tokių , bet sau kaime yr dzin... Kaip ten sako - kreiva plyta sienoje suteikia jai unikalumo Kažkokioj protingoj knygoj perskaičiau .
Lietuvoj irigi tamsu . Pakrapnoja bet nelyja normaliai .
PS nešioju kojines kuriu atnara nevienoda - viena 1*1 stulpelis, kitų 2*2... Tinginė aš . Nedovanočiau tokių , bet sau kaime yr dzin... Kaip ten sako - kreiva plyta sienoje suteikia jai unikalumo Kažkokioj protingoj knygoj perskaičiau .
visai netamsu, tik truputį apsiniaukę ir net nelyja nei kiek. Iš po nakties balos tik. Šilta, vėjo nėr, oras super
Aha, ir kaip nepirkt tokio žaislo? )) bet pirkau pagrinde dėl leidžiamų garsų - ne cypia spaudžiant, bet taip žemai kvarkia. Lesiui baisiai patinka ))
Aha, ir kaip nepirkt tokio žaislo? )) bet pirkau pagrinde dėl leidžiamų garsų - ne cypia spaudžiant, bet taip žemai kvarkia. Lesiui baisiai patinka ))
QUOTE(Dusia37 @ 2022 11 03, 10:54)
Labai nemėgstu permegzti ... Sunkius darbus darai Luety
O man ne,jei nepatinka,galiu isardyt iki pamatu ir permegzt is naujo,iki tiek,kad dziugintu mano aki.Kad apnarelis kitoks,tai nesiparinciau,bet buna kitokiu kliauzu.Pirstines buvo megztos ne pagal mano sena sablona pirstu ismezgimo,o pagal bepirsciu vienu pirstiniu sablona ir nepatiko,kaip isidejo nykscio isplatinimas,nors pirstines buvo jau numegztos abi iki galo.Viena jau permezgiau nuo tos vietos,kur statosi nykstys,kita isardziau siandien.
Mezgu kojines,pagal tos lietuves video,kur tu mezgei helixa kitaip,kur kas antra eile keist siula ir megzt viena gera viena bloga.Pasiemiau melanzini siula viena,o kita lygu.Melanzinis turi ruzavu tarpu,vienspalvis ruzavas.Nu mezgu atsiviepus,galvojau,sunaikinsiu melanzini siula,jis man nepatinka,kaip isdestytos juostos,bet turbut ardysiu.Ir pagal ta video jau pradedu gal trecias kojines ir isardau,nu nerandu grazaus spalvu derinio turbut.Einu vel ieskot,ka daryt su melanzu.
Dalis spalio kojinių , trejos vilna, dvejos kojiniai siūlai .
Ardau ir aš jei prisikliurkinu ar kažkas labai nepatinka.
Saintlina, bet tai fainas žaislas jei dar ir su garsu
Mano katė jau visai pasenus, vis tik 11 metų britukei ... Retai benori žaisti .
Ardau ir aš jei prisikliurkinu ar kažkas labai nepatinka.
Saintlina, bet tai fainas žaislas jei dar ir su garsu
Mano katė jau visai pasenus, vis tik 11 metų britukei ... Retai benori žaisti .
Dusia,grozis grozis grozis Ypac antru grazus spalvu derinys.NUOSTABIOS!
As idejau savo naujausias pirstines i instagrama,pertvarkiau ebay visu idetu prekiu pasto kainas.Mano buvo kad siunciu Royal mail antra klase dideliu laisku,tokiu,kur telpa i duru plysi.Bet atsirado viena ponia is Londono,kuri po savaites atidare ebay man vadinama keisa ir praso grazint pinigus,su manim nekontaktuoja.Ebay praso sekimo numerio,o kitokiu opciju nera,kad jiems galeciau pasiust foto su kvitais,kad irodyt,jog as pasiunciau.Reiskia ebay nepripazysta paprasto irodymo,jei jis yra be sekimo numerio ir ko gero,teks grazint poniai pinigus.Netikiu,kad ji negavo pirstiniu,nes man dar taip nera buve.UK pastas dirba gerai.Kur nors yra uzstriges,arba kaimynai nusavino,nes ten daugiabutis.Poniai parasiau laiska,prikabinau irodymus,kad pasiunciau,ji man neatsako.Zodziu,tokiu kliauzu turiu.Teks palikt dovanu jai pirstines ir dar grazint pinigus,ko ne geras bizniukas?O as padidinau pasto islaidas visoms prekems ir pralosia pirkejas per tokias ponias.Ai,tiek to,Dievui ant garbes.
As idejau savo naujausias pirstines i instagrama,pertvarkiau ebay visu idetu prekiu pasto kainas.Mano buvo kad siunciu Royal mail antra klase dideliu laisku,tokiu,kur telpa i duru plysi.Bet atsirado viena ponia is Londono,kuri po savaites atidare ebay man vadinama keisa ir praso grazint pinigus,su manim nekontaktuoja.Ebay praso sekimo numerio,o kitokiu opciju nera,kad jiems galeciau pasiust foto su kvitais,kad irodyt,jog as pasiunciau.Reiskia ebay nepripazysta paprasto irodymo,jei jis yra be sekimo numerio ir ko gero,teks grazint poniai pinigus.Netikiu,kad ji negavo pirstiniu,nes man dar taip nera buve.UK pastas dirba gerai.Kur nors yra uzstriges,arba kaimynai nusavino,nes ten daugiabutis.Poniai parasiau laiska,prikabinau irodymus,kad pasiunciau,ji man neatsako.Zodziu,tokiu kliauzu turiu.Teks palikt dovanu jai pirstines ir dar grazint pinigus,ko ne geras bizniukas?O as padidinau pasto islaidas visoms prekems ir pralosia pirkejas per tokias ponias.Ai,tiek to,Dievui ant garbes.