broliene isskrido si ryta i Palanga,mums ten labai arti Silute.Jos tevelis jau 5 metai,kaip ilsisi ramybeje.
Musu gimine mamytes dauguma Silutes kapinese,proseneliai ir seneliu broliai bei seserys Z.Naumiescio kapinese,o mano tevelio artimieji Varniu kapinese,yra ir Silutes kapinese ir dvi seserys ir brolis.Gal vasara pavyks aplankyt visus,bent dauguma.O ten vis daugeja ir daugeja besiilsinciu ramybej.Mylimiausias pusbrolis,kuris vyresnis uz mane 5 metus,susirgo laimo liga,issikapste,bet eina kaip gandras,aukstai keldamas kojas,eisena sutriko.Gaila labai,labai aktyvus zmogus buvo.
Pas mus puse desimtos,o lauke jau 18.Saule sunkiai lenda pro nupurksta dangu.Bet turetu vejas nupust nuo juros ir bus silta.Tarnaite skalbia,pietus vakar pasidariau,reiks i soda pavaziuot,gal liks dar jegu ir prie juros pasisedet.
Saugiu kelioniu,graziu poteriu prie jusu artimuju kapeliu.
Šilta ir pas.mus... nepamenu tokio šilto rudens. Tik labai sausa... kai giliau pakapstai.
Luety ką mes,gi dabar ? Kepurės nuotraukos nematėm
ir Kojinių projekto?
Vabalai taigi ciekauni.
Mačiau kokius siūlus Ingrida pirks. Seklys morka aš. Bus gražus megztukas
Pas mane 4 projektai megztukų galvoje, siūlai paruošti .
Kada?
Ingrida ,svenciu laikotarpiu vengti riebiu patiekalu,kad neisprovokuot priepolio.
Rudas slapimas jau rodo ,kaz\kas kaz\kur paejo ir pastrigo.Bilirubinas slapime ir turbut sistemoje,daug gert ir bandyt isplaut.Nesibastyt vienai niekur ,bo jei uz\strigs didesnis akmuo tai ir nualpti galima.
O pas mus dregmes uztenka.
Saulyte taip ir neprasimusa pro ta baisia uzsklanda,bet 20 silumos yra,tik jau gryni tropikai,nes dregme didele.Niekas lauke nedziusta.
kepure laukia pompono,issiustas yra,kai prisiusiu,parodysiu
Ka dabar megzt,nezinau,niekas nebeidomu,o man turi but kurybiskos kancios
Kol kas ieskau,plaunu numegztus.Pasidariau is plastmasiniu tokiu padekliuku pirstinem blokatorius,nes be blokatoriu nesiziuri,jie butini.Reikia pasiuvinet rokoko stilium bepirstes vienas pirstinaites,bet reik ikvepimo.Taip ir tasausi.Man buna tokie gapai,kurie mane sutelkia.
Pas mus vėl vyrai žaidžia karą. Technika pirmyn - atgal... kokie dideli tie tankai. Nejauku. Ir jos tikrai labai daug... ir gerai ir neramu.
Dusiuk,Dusiuk,bebuvo tik trys matkeliai.Sakė kitą pirmadienį bus papildymas.Neįsigyjau. Dėl fermentų eini į bet kokią kliniką,privačią,pasakai,kad nori išsitirti kepenų kasos fermentus ir viskas?Jokių siuntimų nereikia?Reikia susimastyti.
AA sutinku,ketvirtadienį kai spaudė galvą,nejauku miške buvo vienai.Pasiskambinau bent mamai jei išgriūčiau,kad žinotų kur ieškoti kūno,nes mb irgi mieste.
Apvažiavome Aukštaitiją,žvakutės sudegtos.
Ingrida, jei moki pinigus jokių siuntimu nereikia. Dažniausiai darausi Antėjoje, ji šalia namų...
O aš vis varvinu seilę žiūrėdama į Patrės siūlus ir.mezginius... viskas pas ją man gražu. Aš iki tokio kruopštumo nedaaugau, tai pritaikiau save.
Labas rytas.
atsikeliau anksti,kuno laikrodis nespejo dar persiorientuot.
Pas mus 15 silumos ir lirtus visa diena.Liudna.Nei foto daryt,o yra ka,nei kur eit,nezinau,teks megzt,bet tamsu,be spec,lempos niekaip.Vkar kiemelio geles ptvarkiau,geriausios tai tokios smulkios vijoklines,jos atzelia,gave lietaus ir zydi iki pavasario beveik,Jos panasios i surfinijas,tik mazaziedes.
Sode du ciklamenai zydi,perkeliau i didelius vazonus,bet jie senukai jau pas mane,bulves labai dideles,ir dar daug pasodinau is seklu,turesiu kitam metaui jaunu,graziu.
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už gražią kavą
Pasodinau česnakus ir žieminius svogūnus. Matysiu ar užaugs, ŽS vaikinukas įsiūlė. Toks pats maniakas ant daržų kaip aš
Lysves lengvai susikasiau, va ką reiškia metai rimtesnio sporto. Gėris yra galėti .
Šiandien važiuosim iki Vilniaus , katę reikia parsivešti. Turėsiu kompanijonę ankstyvam rytiniam mezgimui.
Gražaus sekmadienio
Labas rytas.
Šalna?
Įdomu avietes jau nušaldė?Šiandien kaip tik galvojau mieste susiskinti dar.Gal aukštai nepraėjo šaltis?
MB pasiskaitė šaltalankio vynas būna pikantiško skonio.Gal mūms reikia pabandyti?Žinau kur yra plantacija.Na jei laikas leis,o kodėl nepabandžius? Kur miegu sename name,vynai pasikeisdami man lopšinę burbuliuoja.Labai įdomu kriaušių skonis vyno koks bus ,sedulos,mėlynų slyvų su avietėmis?
Darbingos pasktinės spalio dienos.Buhalterėms darbymetis?
Dėkui Ingrida už rudeninę kavą
Bent man darbymentis būna mėnesio pradžia , o paskui PVM, kol susigraibai visas sąskaitas faktūras. Po PVM ( 25 diena) iki kito mėnesio pradžios labai geras laikas atostogoms būdavo Dabar įmonių mažiau , žmonių mažiau, greičiau darbus pasidarau. O pats tas darbymetis, tiesiog javapjūtė metams pasibaigus ...
Ingrida atsargiai su tais naminiais vynais ... nepatikimas dalykas. Ne chemikė aš bet yra niuansai. Būtent dėl tų niuansų ir negaminiu . Parduotuvėje pirktas saugesnis .
Katė namie , vaikai pačiupinti . Vakar buvo labai įsižeidusi Bet ryte jau pamezgėm kartu:) Senai katei ir dar autistei smagiau su pensininkais gyventi negu su jaunimu
Gražios dienos