Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labos, 

Oras puikus šiandien. Pasidarysiu darbus už pinigus ir eisiu daržo kasti :D . Vis kelis šimtus gramgramų lašinių pamesiu  :D 

Luety , norėčiau ginčytis dėl to pareigos jausmo ir man priklauso.... Ale tingiu.  Tik tiek galiu pasakyti , kad su požiūriu "man priklauso" tik fabrike prie konvejerio dirbti. Arba valstybinėse tarnybose. O jei nori pinigų užsidirbti ir karjerą padaryti nepavyks  :B  Ir pagal lietuvišką darbo kodeksą yra  kiek kitaip... 

Mano buvusi pavaldinė buvo labai pareiginga mergytė... gražiai susidėliodavom atostogas ir darbus.

Kaip visur, žmogiškasis faktorius...

Gražios dienos :4u:​ 

Atsakyti

Tai priklauso, nedraudžiama - išėjo. O jei kitą kartą Muka visam mėnesiui išeis, nes ji gali, jai priklauso? Ir savo darbus permes mėnesiui tai buhalterei? Kaži ar jau ji bus labai patenkinta.

Vienas dalykas, kai išeini ir sugrįžus savo darbu darai pati, ruošies prieš atostogas, pasiskirstai, padirbi daugiau, kitas, kai tavo darbus daro kiti.

Atsakyti

Pagal darbo kodeksą priklauso tik dvi savaitės nepertraukiamų atostogų. Visa kita įmonės vidinės tvarkos taisyklės...  Muka, labai Tave suprantu. Sakyčiau paprastai , keisk pavaldinę, jei pasitikėti negali. Jei tai tavo galioje.

Atsakyti
Dusia, bet DK nedraudžia eiti vienu gabalu. Jei vadovas išleidžia, tai gerai. Bet vaduojantis turi sutikti. Tai ir sakau, jei žmogus dirba prie projektų kažkokių, kuriuos pats daro ir atostogaujant jo darbo kiti nedirba, tai viskas kaip ir ok, išeina, kada mažiausiai darbo, savo darbus nudirba pats, bet kai kitas turi vaduoti pilna apimtim, dar jei už tai nemoka nieko, tai ACIPRAŠAU.
Atsakyti

Pou, nedraudžia , bet neįpareigoja...

Tokios situacijos ir parodo, su kuo gali eiti į kalnus, su kuo ne. 

Yra didelės įmonės, su tvarka, grafikais ir tt. Ir yra mažos, kur viskas remiasi į žmogiškus santykius. 

Kiek aš suprantu situaciją Mukutei pakišo kiaulę... buhalterė žinodama, vadovas nesigilindamas. 

Viską galima susiderinti, ir mėnesio atostogas jei reikia... žmoniškai tariantis. 

Buhalterių darbe yra niuansai, nemenkos baudos nepateikus ataskaitų laiku. Ir žmonės, kurie neturės ką valGyti, jei aš atostogauju mėnesį...

Atsakyti
oi mergai jeigu pasakysiu, kad aš šiame darbe tik puse etato ir už ne milioną...ai bandau save raminti, kad nebus viskas padaryta o ir neprivalau pabūsiu kamščiu ir tiek... kas man nepatika visai ... aš šioje įmonėje pradirbau apie 25 metus tai mano kūdikis buhalterinis biggrin.gif dabar paprašė padėti... bet aš va galvoju ar sau leisti galiu mėnesį... ojeigu įjungus p...mo sindromą gal....
Pou širduke mažinu tikrai ... va šilauogėmsvietajua beveik paruošta... ir žinia tiek nereikia ale va griauti šiltnamį ... oi vis prabunda ta mano pelė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 28, 11:25)
oi mergai jeigu pasakysiu, kad aš šiame darbe tik puse etato ir už ne milioną...ai bandau save raminti, kad nebus viskas padaryta o ir neprivalau pabūsiu kamščiu ir tiek... kas man nepatika visai ... aš šioje įmonėje pradirbau apie 25 metus tai mano kūdikis buhalterinis biggrin.gif dabar paprašė padėti... bet aš va galvoju ar sau leisti galiu mėnesį... ojeigu įjungus p...mo sindromą gal....
Pou širduke mažinu tikrai ... va šilauogėmsvietajua beveik paruošta... ir žinia tiek nereikia ale va griauti šiltnamį ... oi vis prabunda ta mano pelė  biggrin.gif

na va,kai nezinai smulkmenu,itai ir gaunasi iskreiptas vaizdas.Stiprybes,Mukute tau,dabar toks laikotarpis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 10 28, 14:55)
na va,kai nezinai smulkmenu,itai ir gaunasi iskreiptas vaizdas.Stiprybes,Mukute tau,dabar toks laikotarpis.

ačiū man jos kaip niekad reikia smile.gif 4u.gif
O kaip jūsų sveikatos ?
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 28, 11:57)
ačiū man jos kaip niekad reikia smile.gif  4u.gif
O kaip jūsų sveikatos ?

Asciu,neblogai.As jau visai gerai,o Mb vis pakosti.Siandien darem inhaliacijas su salbutamoliu,kol kas nieko naujo.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Vakar bute suvalgėme savo užaugintą arbūzą paskutinį.Na ir aišku inkstai išsiplovė,kaip ketvirtą nubudau į tualetą,taip ir stačiau,kasiau,gaminau......... bigsmile.gif bigsmile.gif Ir filmo seriją pažiūrėjau ,galvojau nuvysiu mintis,nė velnio. ax.gif
Dar dieną prieš tai padauginau šokolado.Šlapimas kaip gira,kepenys,kasa?Tai vakar atsisakiau pietų,bet jau vakarienės neiškentėjau. ax.gif Žiūriu po 60 reikės pradėti rimčiau žiūrėti ką dedu į burną? ax.gif
Šindien turnė po Rokiškį.MB visa giminė sugulųsi ten.Tai kai pasiėmi padėklą žvakių(sako kuo mažiau),bet atvažiavus,ten teta su vyru guli,ten dėdė su žmona.Juk nuėjus ne gi neuždegsi kievienam po mažą žvakutę.Pas dvejus senelius.Jie kažkaip sėslūs visi tame krašte. rolleyes.gif
Iš ryto lekiu dar apdalinti vėlynių puokštes,vakar kiek spėjau,dar vos nesutemus apskyniau avietes.Šaldiklis braška,dar sukišau ant viršaus. bigsmile.gif
Atsakyti

Gražios visoms dienos 🌷

Atsakyti

Labas rytas,

Kaime lyja.

Mano giminė irgi labai sėsli, visi vienose kapinėse... seneliai proseneliai, dėdės, tetos. Iš abiejų pusių .  Gal antradienį darysim turne.

Mažai padirbau vakar,  kaip visada rudenį man nėra nuotaikos darbams. Pavasarį lekiu laukais ... pamezgiau kojinės, noriu sunaikinti likučius tai miksuoju.  Tokių gražių brangių siūlų mačiau pirkti kojinėms, bet negaliu pirkti, namie nebetelpa esami...  kitą savaitę reikia pradėti megztuką. Kai susiskaičiuoju ir numezgu įgilinimą greitai einasi. Su azijietišku rostoku ne taip gražiai ir smagiai gula, kaip su įgilinimu...

Ingrida geros kelionės! 

Visada galima pasidaryti tyrimus dėl kasos ar kepenų fermentų... kol kas ne karvę kainuoja.

Gražaus šeštadienio!

Atsakyti