Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

Ingrida, kaip aš sakydavau, kai vaikas peršalimo ligomis mažas sirgdavo - trečią parą geriau, nes jau aš kaip akmenukas užmiegu.

Svarbiausia yra neužsiciklinti, nepergyvent, kad nesimiega, nes tada užsisuka ydingas ratas. Mano vaikui porą metų bėda su miegu, bet prie viso to, jis dar ir pergyvena, kad neužmiega, pervargsta labai nuo to.

Jei ilgai vartoti vaistai, tai be jų organizmas maištauja.

Niuktelėjusi diena, bet šilta. Žvakių kapinėms labai geromis kainomis yra Lidle, jei dar kuri ieškote.

Gražios dienos!

Atsakyti
Labas rytas,
Ingrida, toks dalykas kaip kanapių aliejus manau yra ilgo grojimo papildas. Būtent papildas, o ne pročkelė nuo miego . Efektas bus pavartojus ilgesnį laiką... Pvz ir bičių duonelę rekomenduoja vartoti 15 dienų , kad organizmas "prisikauptų " vitamino B , kad atsistatytų nors kiek žarnyno mikroflora. Ilgiau galima, trumpiau nepajausi efekto .
Bet tai tik mano nuomonė smile.gif
Miegojau labai gerai , nes vakar sporto klube kojų diena . Šiandien jaučiu tą vietą iš kur kojos dygsta biggrin.gif . O trenerė sakė , kad mane pataupo , po atostogų taigi rolleyes.gif
O šiap vienos kitos nedamigtos nakties nevadinu nemiga. Nedamigusi viską darau lėčiau ir tiek . Tokia organizmo reakcija. Nemiga kai neužmigimas, ar ankstyvas atsibudimas tesiasi daugiau nei savaitę.
Pou dėkui dėl žakių 4u.gif Gal prasuksim nusipirkti . Mačiau nuolaida iki 2022 10 30.
Važiuosim šianadien iki kaimo . Norėtusi greičiau ten nudirbti rudeninius darbus ir uždaryti sezoną. Pasiilgau savaitgalio Kaune, niekur neskubant .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas,

man miegas nera labai didelis faktorius i savijauta diena.As galiu miegot mazai,bet but zvali diena.O siaip tai nezinau,uzeina tokie momentai,kai nesinori miego is vakaro,nors atrodo jokiu energetiku nenaudoju.Pats tas nemiegojimas ir busena tuo metu,tai man nepatinka,vis ieskau budu ka veikt,kai tai uzeina,bet jau tikrai ne filmai,ne elektronika,nes ji dar labiau apsviecia akiu dugna ir visai nesimiega.Kartais padeda toliau padetas telefonas su miego muzika,bet tada rupestis,kas isjungs,kai uzmigsiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Vakar isdziuvo tik kojines,o visa kita reiks perskalbt,nes silumos nejungem,lauke 19 buvo,kur jau ten siluma,tai viskas dregna.Nepasiseke
Atsakyti

Luety , kai mane užpuola ilgalaikė nemiga, o reikia dirbti protinį darbą būna sunku susikaupti... viską darau labai lėtai.

Muka kur dingai saulele? Pasirodyk...

Atsakyti
Taip spaudė galvą.Nuvažiavu į mišką pasidaviau šiek tiek ir šiek tiek praėjo.Reikia spaudimo matavimo aparatą nusipirkti,senasis sugedo,nieko nebus. ax.gif
Porą nerastų baravykų ir ruduokės.Ko tiems grybams reikia?Ir drėgmės lygtais užtenka ir šilumos?Nuvažiuočiau į girią ar į savo vietas tikrai daugiau raščiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 27, 14:44)
<p>Luety , kai mane užpuola ilgalaikė nemiga, o reikia dirbti protinį darbą būna sunku susikaupti... viską darau labai lėtai.</p><p>Muka kur dingai saulele? Pasirodyk...</p>

ai kad nėra ką ir pasakoti ... dyyyyrbu ... na buhalterės ar kuri galite išeiti atostogų mėnesiui... aš tik pasvajoti galiu o va mano kolegė ėmė ir išėjo ...tai ....
Atsakyti

ai kad nėra ką ir pasakoti ... dyyyyrbu ... na buhalterės ar kuri galite išeiti atostogų mėnesiui... aš tik pasvajoti galiu o va mano kolegė ėmė ir išėjo ...tai ....

Muka, vieni žmonės turi pareigos jausmą kiti ne... imk širdele  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 27, 12:12)

Protinga moteris.Jei tai priklauso istatymu,reikia ir naudotis.darbas ne vilkas i miska nepabegs,grys ir padarys.
Kaip sovietmeciu buvo?Visi galejo atostogaut po 24=26 darbo dienas,o like pavaduodavo isejusyji.Tada zmogus pailsi ir gryzes dirba daug produktyviau. ax.gif

QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 27, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73006970" data-time="1666869151"><div><p>ai kad nėra ką ir pasakoti ... dyyyyrbu ... na buhalterės ar kuri galite išeiti atostogų mėnesiui... aš tik pasvajoti galiu o va mano kolegė ėmė ir išėjo ...tai ....</p></div></blockquote><p>Muka, vieni žmonės turi pareigos jausmą kiti ne... imk širdele  4u.gif​ </p>

Prie ko cia pareigos jausmas.jei tai apibrezta istatymu,tai ieina i pareigos jausma visa tai. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Luety įstatymas yra įstatymas. Dabar žiūrėk kas skaičiuos, darys darbo užmokestį tau jeigu aš buhalteris išeinu atostogų pagal įstatymą. Čia tik pavyzdys,kuris liečia žmones o kur ataskaitos ir t.t. Taip kad yra pareigos jausmas...O sovietmečiu tą patį darbą dirbo ne 1 kaip dabar o visi skyriai....
Nenoriu į sodą visai ...viskas ...užsirišo....o darbų kiek laukia blink.gif noriu savaitgalio su serialu 4u.gif
Darbingos dienelės 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

Mukut, tau ženklas, kad kitąmet sode daryk visko minimaliai. Jei augini tik dviems, kam tau tiek daigų sodint ir paskui darbuotis per negaliu. O jei išties negali, daryk prastovą - viską turguj nusipirksi gi. Kai dviems, tai ne taip ir brangiai gausis. 

Šįmet pas mus morkų derlius prastas, tai man sėklos dvigubai turbūt kainavo. Tai vien tik sėklos, o darbas, važinėjimas? Daržininkystė yra brangu ir jei neteiktų malonumo, tikrai tuo neužsiimčiau. Jei tau per sunku šiuo momentu, kam save kankini, tiek tu, tiek tavo sąžinė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 28 spalio 2022 - 08:42
Labas rytas,

tamsu kaip s...oj.Dangus apnestas storais cepelinais.Silta,16 silumos,o ryt zada 21.Pasiuto jie ar ka? biggrin.gif
As del tu atostogu ax.gif Nu bet jei pagal istatyma as galiu ir man to reikia,kodel as turiu sukt galva del atlyginimu,ataskaitu\/cia vadovybes reikalas pasirupint ant ko perkelet uz tam tikra atlygi tai.
O jei vienas buhalteris,tai galima kazkaip pasitvarkyt gal.?na bet jei isejo,reiskia galimas variantas.Tik reikia naudotis.
Ingrida,kokia oranzine kava bigsmile.gif bigsmile.gif
Geros dienos visom,gi P E N K T A D I E N I S
Atsakyti