Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Luety , Margo kepurė TOBULA bus , labai faina pagal video 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Muka, smagu , kad sveikstat 4u.gif
Man Turkija jaunystę gražino . Keiktis noriu , taip gerai kelis mėnesius gyvenau . Ko gero tie masažai ax.gif

PS daug metų dirbdavau prie kompo po 12-14 val ... Todėl ir nenoriu biggrin.gif
Atsakyti

Luety , Margo kepurė TOBULA bus , labai faina pagal video 4u.gif4u.gif4u.gif
Muka, smagu , kad sveikstat 4u.gif
Man Turkija jaunystę gražino . Keiktis noriu , taip gerai kelis mėnesius gyvenau . Ko gero tie masažai ax.gif

PS daug metų dirbdavau prie kompo po 12-14 val ... Todėl ir nenoriu biggrin.gif

Kol supratau, apie kokią jaunystę kalbi :) 

Su tomis jaunystėmis atsargiai reik labai, turiu labai šaunų pusbrolį iš tetos "jaunystės" laikų. Tetai, pamenu, šokas buvo.

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 26, 08:55)
Luety , Margo kepurė TOBULA bus , labai faina pagal video  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Muka, smagu , kad sveikstat  4u.gif
Man Turkija jaunystę gražino . Keiktis noriu , taip gerai kelis mėnesius gyvenau .  Ko gero tie masažai  ax.gif

PS daug metų dirbdavau prie kompo po 12-14 val ... Todėl ir nenoriu  biggrin.gif

parodysiu,Dusia ,ir savo,kai isplausiu,isdzius,pompona gal gausiu greit.Irgi grazi gavosi.
Tu jaunysciu,kol ateis senatve,dar bus nemazai,Man buvo taip,kad atejo ir be vaistu neisejo.Ir taip kelis kartus.Bet suejo 54,ir mano jaunyste dingo negryztamai. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 spalio 2022 - 10:11
QUOTE(Pou @ 2022 10 26, 11:06)
Su tomis jaunystėmis atsargiai reik labai, turiu labai šaunų pusbrolį iš tetos "jaunystės" laikų. Tetai, pamenu, šokas buvo.</p>

Be šansų virš 50, kai abu virš 50 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Bet jau ginekologė taip sakė...
Atsakyti

Be šansų virš 50, kai abu virš 50 biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Bet jau ginekologė taip sakė...

Aš tai tavo ginekologei galiu parodyt labai gražų inžinierių, kurio tėvams (abiems) buvo be šansų :) Jei jau kortos sukrenta, kartais būna tie šansai :), nors ir reti.

Beje, mano Tėtis, kai gimė, Seneliui buvo 50 m., Močiutė jaunesnė, bet nestipriai.

Atsakyti
Pou mano ginekologė sakė per 27 darbo metus nesutiko , kad abu virš 50 biggrin.gif
Jei būtų 43-46 - sakė įmanoma.
Gal seniau žmonės sveikiau gyveno ?
Aš pati senų tėvų vaikas, mamai 43 tėtis virš 50:) Anūkė, pagal tarybinius laikus ...
Reikėtų biški geresnės sveikatos negu pas mane smile.gif Randai ir tt.
Ilgą jaunystę aš irgi nurašau ant gyvenimo būdo . Brendimas man labai anksti prasidėjo . Teorija anksti gulęs, anksti kelsi toje srityje neveikia . Pagal giminės moteris ( genetiką ) - per ilgai ...

Atsakyti

Pou mano ginekologė sakė per 27 darbo metus nesutiko , kad abu virš 50 biggrin.gif
Jei būtų 43-46 - sakė įmanoma.
Gal seniau žmonės sveikiau gyveno ?
Aš pati senų tėvų vaikas, mamai 43 tėtis virš 50:) Anūkė, pagal tarybinius laikus ...
Reikėtų biški geresnės sveikatos negu pas mane smile.gifRandai ir tt.
Ilgą jaunystę aš irgi nurašau ant gyvenimo būdo . Brendimas man labai anksti prasidėjo . Teorija anksti gulęs, anksti kelsi toje srityje neveikia . Pagal giminės moteris ( genetiką ) - per ilgai ...

Dusia, ir sveikiau, ir kontracepcija kitokia, ir aplinka: oras, gruntas, vanduo labai įtakoja hormonines pusiausvyras. Aišku, kad labai daug faktorių.

Tik tiek, kad kaip žinai, retą kartą ir lazda gali iššauti. Taip jau labai nepasitikėk vienos ginekologės patirtimi, nes kitos ji gali būti visai kitokia.

Ištyrus TB, labai tikėtina, kad dar koks pūgžlys laksto gyvybingas, o tau jau nors ir rudenėja, bet gi ne visai. Gal su išnešiojimu ir būtų stipresnių bėdų, bet su gyvybės užmezgimu visko gali būt.

Atsakyti
Pou , aš dar biški fatalistė ... Vaikai mus renkasi ne mes juos smile.gif
Mano MB dar drąsiai gali ant antros vados biggrin.gif jei tik noro turi , o proto ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Svarbu jauną pasigautų.
Gimdė mano draugė trečią 46 ar 47, faina, laiminga, džiaugiasi abu.
PS , aš kad esu nėščia sužinau dar toli gražu iki visokių testų - praktiškai po poros dienų smile.gif Tokia organizmo reakcija .
Kai viena ginekologė prieš kokis 4 ar 5 nutarė, kad man reikia operacijos nuėjau dar pas kelias. Visų nuomonė tokia pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi koks geras oras.O audra juroj kokia didele,19 silumos,vejas pietu,siltas,nors ir smarkus.Ilgai vaiksciojom pajuriu,net 6,5km padarem.Esu pavargus,vos parejau,kelenai maudzia,bet laiminga.Labai dziaugiuosi tokiu pasivaiksciojimu.
Viskas isskalbta,dziusta lauke,tikiuosi iki vakaro isdzius.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 26, 11:37)
Gal su išnešiojimu ir būtų stipresnių bėdų, bet su gyvybės užmezgimu visko gali būt.</p>

pritariu, tikrai įmanomas variantas. Buvo ir mano aplinkoj.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 26, 15:53)
pritariu, tikrai įmanomas variantas. Buvo ir mano aplinkoj.

Laikai tokie , kad 27-35 labai sunkiai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Jei vakar puikiai išmiegota,šiąnakt jau ne taip.Nors CBD lašinu. ax.gif
Atsakyti