Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 25, 16:00)
Bandyk kita naršykle .

Muka , kada Tau reikėjo gaminti DAUG ???
Va Ingridai reikėjo  mirksiukas.gif  trys vaikai , kai jie visi paaugliai  rolleyes.gif .
Aš kai ko gaminu daugiau, pvz mėsos lėto kepimo . Paskui daug panaudojimo kai yra teisingos mėsos .
Kai mudu dviese 1-1,5  litro puodai tarnauja . Kai parvažiuoja šeimyna reikia didesnių .

na MB valgus buvo dabar jau ne ... aš pati pastebėjau, kad žymiai mažiau valgau. Juokėmės, kad tuoj neapsimokės į turkus važiuoti valgydavom tik vieną kartą blink.gif O kiek anksčiau darydavau dabar penktadalio nesuvalgome...
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 25, 13:09)
Jūs pasitikrinate vairavimo teises.

praėjusiais metais keičiau, tai nesitikrinu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ate42 @ 2022 10 25, 13:18)
Neatidaro Mano VMI. Rašo klaida...

pas juos problemos, šian delfis rašė. Aš irgi vakar negalėjau įeiti. Žinau, kad baudą turiu gauti už greičio viršijimą ir ilgai negaunu, tai vis glesteriu.
Atsakyti
Jei teisingai suvesti elektroninio pašto adresai tai apie viską vmi informuoja . Apie baudas irgi biggrin.gif Išbandyta savo kailiu mirksiukas.gif
Muka 4u.gif Taigi visiems taip. Mažai bereikia maisto senatvėje ...
Vakar ir šiandien dirbau VMI sistemose , veikė , leido ... Tik patys tingėjo duomenų neatnaujino, deklaracijų nesukėlė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 spalio 2022 - 14:45
Muka,cia tau:

Массаж стопы снимает боли в спине
Вторник, 25 Октября 2022 г. 10:40 + в цитатник
Вы можете найти свой позвоночник... на ребре стопы.

Туда проецируются все проблемы в спине.

Они обнаруживаются в виде болезненных точек.

Методика массажа:

Найдите на стопе «позвоночник».
Сядьте на пол со скрещенными ногами.
Возьмите в руки любую стопу.
Линия между пяткой и большим пальцем на внутреннем "ребре" - проекция позвоночника.
Визуально разделите эту линию на части: крестец, поясница, грудной и шейный отдел.
Большим пальцем с усилием промните эту линию в направлении от пятки к носку.
Если в позвоночнике есть проблемы, вы найдете здесь их отражение. Они ощущаются как болезненные и жесткие точки.
Массируя их, вы не воздействуете на позвоночник напрямую.
Вы делаете еще лучше: вы расслабляете те нервные окончания, которые создают напряжение.
Общий расслабляющий эффект почувствуется с первого раза!
Atsakyti
Kur dinge?
Numezgiau Margo kepure,ryt ryte nesiu viska maudyt,formuot,dziovint ir det i siuntini ,siust i FR.Visa diena mezgiau,su pertraukomis pavalgyt ir i WC.Lauke lietus,nera kas daugiau veikt.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Puikiai išmiegota,vistiek porą obuolių suvalgiau,prieš miegą,pilvas prašė. ax.gif
Jaučiu CBD lašinsiu kiek nepamiršiu,bent savaitę ksdien? ax.gif
Luety,puiki liemenė,spalva labai graži. wub.gif Turiu užsakymą šiltam vyriškm megztiniui,kada baigsis darbai lauke,gal? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Lyja.
Dėkui Ingrida už moliūginę kavą 4u.gif Helovyno nešvenčiu , ne mano šventė . Ir moliūgo neskaptuosiu smile.gif
Luety man megzti visą dieną be judesio būtų darbas ir priedo kančia biggrin.gif Pardavimui megzti negalėčiau - tiek valandų sėdėjimo taigi sveikatos gadinimas. Kelios valandos vakare pats tas.
Muka , kaip pas Tave reikalai ? Kaip sveikatos ? Ką daktarai MB pasakė ?
Luety , kai išdžius , parodyk kepurę... Noriu kitokią numegzti , bet visos negražios, bobiškos smile.gif Vienžo per daug yra modelių , neišsirenku ...
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti

Ingrida, kokia šilta foto, taip ir norisi susirangyti ir įkvėpti aromato.

Luety, graži liemenė paneliukei. Gėlytes gali gi ir neprisiųti, gal anūkė norės savo gėlyną susikomponuoti :)

Gražios dienos visoms  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Pou gal pradėjai šaliką megzti ?
Ar vis dar konservuoji mirksiukas.gif ?
Atsakyti

Pou gal pradėjai šaliką megzti ?
Ar vis dar konservuoji mirksiukas.gif?

Nea, jau puodus aną savaitę užkėliau "ant viškų". Viskių reikaliukų dėl sūnaus atsirado, tai ten, tai šen, grįžtu namo vakare jau nusitrepsėjus. Kitą savaitę pusę Lietuvos reiks apsukti, o po to gal jau išsitrauksiu savo pukuočiukus :)

Atsakyti
Labos

Luety ačiū 4u.gif
Dusia MB jau gerėja, pataikė antibus, daktaras griežtai liepė išgerti kursą, kad uždegimas nepasidarytų lėtiniu. Tai va su vaistais abu 4u.gif Bet jau gerėja tongue.gif vis pasijuokdami, kad atostogos buvo įspūdingos dar iki šiol neatsigauname biggrin.gif
Reikia susiplanuoti sode darbus, nes be planu šūds gaunasi pratrepsiu o nieko nepasitumiu į priekį.
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 26, 07:25)
Labas rytas,
Lyja.
Dėkui Ingrida už moliūginę kavą 4u.gif  Helovyno nešvenčiu ,  ne mano šventė . Ir moliūgo neskaptuosiu smile.gif
Luety man megzti visą dieną be judesio būtų darbas ir  priedo kančia  biggrin.gif  Pardavimui megzti negalėčiau - tiek valandų sėdėjimo taigi sveikatos gadinimas.  Kelios valandos vakare pats tas.
Muka , kaip pas Tave reikalai ? Kaip sveikatos ? Ką daktarai MB pasakė ?
Luety , kai išdžius , parodyk kepurę... Noriu kitokią numegzti , bet visos negražios, bobiškos smile.gif Vienžo per daug yra modelių , neišsirenku ...
Gražios dienos  4u.gif

Labas rytas,

nu lyg nelyja bigsmile.gif bigsmile.gif
Dusia,o kiek yra zmoniu ,kurie visa diena issedi akis ismeige i kompa,todel,jog ju darbas toks.As nesedziu,kada oras puikus,mezgimui tada lieka tik popiete.Bet vakar baisus oras,nu ka veikt.Zinau,kad nera gerai,bet man buvo smagu. bigsmile.gif ax.gif tongue.gif Kepure gatava.
Dusia,ji vaikiska,Margo dar tik 7 metai,nemegsi gi kokios moteriskos.Mezgiau palei sita video:
https://www.youtube....h?v=rXG4jAOs5S8
tik mano atvirksciai spalvos,ir balta ne balta,o pieno baltumo.Man patinka,uzsakiau pompona kailini dirbtinio kailio.
Dabar tokias mezga https://www.youtube....8...dex=1&t=43s
https://www.youtube....s...dex=3&t=29s
https://zhurnal.ryko...anie-spicami-2/
https://www.youtube....h?v=53O4oKNixrw dabar jaunimas tokios formos lyg nesioja,
turiu daug tu schemu,bet neina cia idet is liveinternet.ru
Atsakyti