https://cbdfinola.lt...piu-aliejus-30/
Va tokį aliejų atvežė dukra.Turiu silpnesnį,kiek bandžiau silpną,neveikia jis manęs.
AA tu man pasakyk,kaip tą skrandį užrišti?Pas mus įprotis su mb vakare ledai prasideda.Paskui man sūriai............bandysiu iškentėti.Na bute vakar nepersivalgiau?Man atrodo vakar fiziškai mažai dirbau?Kai padirbu daug,krentu kaip lapas vakare,kad ir prisivalgau.
Skanu,kopūstai visuose pavidaluose,bet kaip tingisi juos ruošti,ypač kai valgome tik dviese.4 galvos jau dvi savaitės laukia paraugimo.Na po vėlinių tikrai.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 25, 13:04)
Ka tik suvalgiau dideli bliuda kopustu su kiauliena.
Ingrida,tesiog ipraskit pavalgyt iki sesiu , o desertus valgykit pries sunku darba,kad greitas cukrus greit ir iseitu.
Ingrida,tesiog ipraskit pavalgyt iki sesiu , o desertus valgykit pries sunku darba,kad greitas cukrus greit ir iseitu.
Bandysime.Šiaip pas mus vakarienė 18.30,žinios prasideda,sėdame pri stalo su naujienomis.
Bet kaip reikės tuščiu pilvu užmigti?
Mokesčiai sukėlė žemės mokesčio deklaracijas , tiek JA tiek FA.
Sumokėti iki 2022 11 15. Pasitikrinkit , kurios žemingos
Mano vyras niekad neina tuščiu pilveliu miegoti , bet jis rytais nevalgo iki pietų jam maisto nereikia.
Noriu paršienos ir kopūstų
Kaimuke reiks karkas aluje ištroškinti, galėsim valgyti savaitę .
Ingrida - reiktų tą aliejų pavartoti kokį mėnesį . Kad būtų efektas. Gerai plaukams, nagams, nervų sistemai . Ir vėl visi nori "gydyti" vieną simptomą nemigą ... O ne visumą.
Mano vyras niekad neina tuščiu pilveliu miegoti , bet jis rytais nevalgo iki pietų jam maisto nereikia.
Noriu paršienos ir kopūstų
Kaimuke reiks karkas aluje ištroškinti, galėsim valgyti savaitę .
Ingrida - reiktų tą aliejų pavartoti kokį mėnesį . Kad būtų efektas. Gerai plaukams, nagams, nervų sistemai . Ir vėl visi nori "gydyti" vieną simptomą nemigą ... O ne visumą.
jūs mane paprotinkite kaip išmokti gaminti dviem, kad paskui visą savaitę nemūčinti to pačio maisto....
Luety bais gražu
Grįžus iš turkų pirma ką nusipirkome raugintų kopūstų ir pritroškinau su paršiena
Luety bais gražu
Grįžus iš turkų pirma ką nusipirkome raugintų kopūstų ir pritroškinau su paršiena
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 25, 12:41)
Mokesčiai sukėlė žemės mokesčio deklaracijas , tiek JA tiek FA.
jau gavau e-mailu pranešimą sumokėjau iškart, nes paskui būtinai pamiršiu.
QUOTE(Muka @ 2022 10 25, 13:46)
jūs mane paprotinkite kaip išmokti gaminti dviem, kad paskui visą savaitę nemūčinti to pačio maisto....
Luety bais gražu
Luety bais gražu
Laba,
Mukute, tai labai paprastai- puodus keist.
Šiandien VMI buvau kaip tik dėl žemės.Dukra parašė,kad jau gavo žemės mokestį,o man metai iš metų neatsiunčia nei elektroninio nei paštu.Tai ką jūs galvojate,nesiregistravus neįleidžia,stovi bobulė prie durų,vmi tuščia.Ne nu tas kovidas padarė savo. Teks skambintis.
Jūs pasitikrinate vairavimo teises.Savaitgalį sesuo pradėjo pasakoti,kaip bendradarbė nuvažiavo į Estiją,ten sustabdė ,pasirodo galiojimas teisių pasibaigusios.MB pasižiūrėjo trys mėnesiai pasibaigę teisės,ačiū dievui man dar 4 metai.Tai valio medicininę praeiti...........ir t.t.
Jūs pasitikrinate vairavimo teises.Savaitgalį sesuo pradėjo pasakoti,kaip bendradarbė nuvažiavo į Estiją,ten sustabdė ,pasirodo galiojimas teisių pasibaigusios.MB pasižiūrėjo trys mėnesiai pasibaigę teisės,ačiū dievui man dar 4 metai.Tai valio medicininę praeiti...........ir t.t.
QUOTE(ate42 @ 2022 10 25, 15:02)
na mano zepter brongus ir gaila keisti
nieko man dar neįkelta į vmi kad nepamiršti
QUOTE(Muka @ 2022 10 25, 14:14)
na mano zepter brongus ir gaila keisti
Neatidaro Mano VMI. Rašo klaida...
QUOTE(ate42 @ 2022 10 25, 14:18)
Neatidaro Mano VMI. Rašo klaida...
Bandyk kita naršykle .
Muka , kada Tau reikėjo gaminti DAUG ???
Va Ingridai reikėjo trys vaikai , kai jie visi paaugliai .
Aš kai ko gaminu daugiau, pvz mėsos lėto kepimo . Paskui daug panaudojimo kai yra teisingos mėsos .
Kai mudu dviese 1-1,5 litro puodai tarnauja . Kai parvažiuoja šeimyna reikia didesnių .