Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ingrida,nustok vakarais valgyt ir kelt insulino atakas.
Ir jei zmogui melatoninas israsytas ,tai paskutinis valgymas turi 6 val vakaro turi but .
Muka ,gi tie vaistai ne biski nepadejo,nemanai,kad reikia kitokiu vaistu.
Man irgi skanu kopustai,dabar isvis,kopustai tris kart per diena,niam.
Na pagaliau ,nors viena blondine ,pagaliau pakeite rytu z\mogus.Luzio taskas,dabar jau bus idomu politikoje.
Kur citrina su kava,kiba kas nutiko?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 25, 10:44)
Ir jei zmogui melatoninas israsytas ,tai paskutinis valgymas turi 6 val vakaro turi but .
Na pagaliau ,nors viena blondine ,pagaliau pakeite rytu z\mogus.Luzio taskas,dabar jau bus idomu politikoje.

na susileidau tik 5 ampules ir kaip ryte susileidžiu jau lengviau visą dieną judėti būna... man visad 10 išrašydavo ....
O kaip kopūstus dar darai, apart troškintų ir salotų. Aš gundausi iškepti va tokį:
https://www.onplay.l...srelemis/97237/
O kava jaučiu įsižeidė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 25 spalio 2022 - 08:52
Na kepti kopustai skaniau su kiauliena.Tiesa sakant triusio valgiau labai seniai.
O toki apkepa tai darau su trupuciu bulviu koses,isplaktos su kombainu,arba su virtais ryz\iais.
Cia turbut visi tie netikri balandeliai ,turbut vadinasi.
Atsakyti
Labas rytas,

Apie kanapių aliejų turiu tokią info :
Nuo 10 iki 60 lašų kasdien, dalijant tą kiekį į tris lygias dalis. Mano rekomendacija - pradėti nuo trijų lašų vakare, nes poveikis atpalaiduojantis ir gali migdyti, o paskui palaipsniui didinti iki minimalios rekomenduojamos dozės, t.y. tirskart po tris lašus. Toliau - pagal savijautą ir poreikį.

Kažkada domėjausi , reikėjo mano artimam žmogui.
Mukute 4u.gif
Jei galiu patarti - nueik pas kokį masažistą, dabar, su skausmu . Yra kurie moka pagelbėti . Aš eidavau pas tą patį poną , kurio pavardė iš Š raidės. Nuimdavo aštrius skausmus .
Šiemet aš registruosiuosi pas masažistę kur pernais MB buvo ... Matysiu ką man sakys. Turiu keletą smulkių bėdelių . Organizmas visuma ...
Vakar pasportavau po pertraukos . Galvojau bus sunkiau . Normaliai visai sekėsi ... Atostogos ir poilsis netgi nuo sporto reikalingas tongue.gif
Mezgu kojines ir tingiu pradėti megztukus. Bo reikia skaičiuoti biggrin.gif Ot buhalterė biggrin.gif

Aš labai pasiilgau raugtų kopūstų . Teks raugti , bet dabar mėnulis ne tas biggrin.gif
Muka man labai skanu kepti orkaitėje kopūstai aptepti aliejaus, žolių , garstyčių , mišiniu . Kažkas tokio :

https://www.valgespa...rstyciu-padazu/
Aš ir karto padažu aptepu, valgau prie mėsos , ant keptų padažo nebepiu ...
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 25, 07:44)

Labas rytas,
silta 12 silumos,bet jau dregna,jo majo,seniai nejauciau tokios dregmes.
As del naujo PM truputi.Jis Svabo mokinys,dar bunant \Borkai,kai pastarasis sake,kad nuima lockdowna,tai sis ,budamas finansistu,reke,kad Borka daro blogai.Jis grynai banku produktas,labai turtingas ir nematau jame nieko gero,apart jaunystes.O jaunystei reikia patirties.Politikoje patirtis nera didele,nebent geras uznugaris gelbes.Nu paziuresim,bet jis man simpatiju nekelia,nenoriu tiket,kad ne grynaveisliui anglui labai rupetu Anglija.Na,as tokia politikos zinove,kad nedrystu nieko teigti,tiesiog taip ismasciau.

QUOTE(Muka @ 2022 10 25, 07:51)
na susileidau tik 5 ampules ir kaip ryte susileidžiu jau lengviau visą dieną judėti būna... man visad 10 išrašydavo ....
O kaip kopūstus dar darai, apart troškintų ir salotų. Aš gundausi iškepti va tokį:
https://www.onplay.l...srelemis/97237/
O kava jaučiu įsižeidė....

Recepta paskaiciau,zinoma skanu,bet kiek ten riebalu,cholesteroliu,tai jau geriau kopusta zalia grauzt. biggrin.gif bigsmile.gif Be visokiu grietineliu,suriu,sunku isgaut skoni is kopusto.Skaniausias raugintas kol kas man.
Atsakyti

Aš troškinu kopūstus obuolių sultyse su morkomis, taip pat labai skanu.

Labas rytas.

Muka, o tau stuburo magnetas ar darytas ar koks nors rimtesnis tyrimas? Su masažais galima labai prisižaist.  Pastoviai tai vienoj vietoj, tai kitoj vietoj tau kas nors išlenda. Gal užspausta? Skausmas įdomiai kartais migruoja. 

Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 10 25, 10:41)

Recepta paskaiciau,zinoma skanu,bet kiek ten riebalu,cholesteroliu,tai jau geriau kopusta zalia grauzt. biggrin.gif  bigsmile.gif Be visokiu grietineliu,suriu,sunku isgaut skoni is kopusto.Skaniausias raugintas kol kas man.

Pasenusi teorija biški smile.gif

Atsakyti
Man su obuoliais ir morkom z\alios kopustu salotos skanu.Su majonez\u ar su aliejum.O va virtu tai skaniau su paprikom,pomidorais ir isvis tada skaniau kimchi skonis,net su imbieru ,soju padaz\u.
Luety ,tu kokiu nors indijos z\moniu asmeniskai paz\isti?Siaip jau gyvenant uk tokios paz\intys automatiskai atsiranda,nes ju visur yra.Ten kur as gyvenau ,tai man tik geriausi atsiliepimai apie juos.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 25, 09:14)
Man su obuoliais ir morkom z\alios kopustu salotos skanu.Su majonez\u ar su aliejum.O va virtu tai skaniau su paprikom,pomidorais ir isvis tada skaniau kimchi skonis,net su imbieru ,soju padaz\u.
Luety ,tu kokiu nors indijos z\moniu asmeniskai paz\isti?Siaip jau gyvenant uk tokios paz\intys automatiskai atsiranda,nes ju visur yra.Ten kur as gyvenau ,tai man tik geriausi atsiliepimai apie juos.

Pazystu ir ne viena,nors pas mus maza ju populiacija,nueko neturiu pries juos bei pm,tik samprotauju,paskaiciusapie ji .
Margo liemene vartotojo įkelta nuotrauka
Geles dar neprisiutos,gal kazkaip kitaip isdestysiu,bet,kad paliksiu,tai taip,dabar daug kas panasiai puosia.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 25, 11:53)
<p>Aš troškinu kopūstus obuolių sultyse su morkomis, taip pat labai skanu.</p><p></p><p>Labas rytas.</p><p></p><p>Muka, o tau stuburo magnetas ar darytas ar koks nors rimtesnis tyrimas? Su masažais galima labai prisižaist.  Pastoviai tai vienoj vietoj, tai kitoj vietoj tau kas nors išlenda. Gal užspausta? Skausmas įdomiai kartais migruoja. </p>

Pou darytas ir nieko nerado. Man būna taip timteliu negera poza ir tada ate skausmas iki apsi... bet doklaka su neurorubinu susileidžiu ir atleidžia man.
Ačiū visoms už primintus ir naujus receptus ech skanu kopūstai ax.gif
Ai kaip Dusia kopūstą aš taip kalafiorą darau ax.gif
Ir dar man savojos kopūstai labai skanu, o briuselio pakepti su šoninukę tobuli tongue.gif
Atsakyti

AA, su obuolių sultimis troškinti jie gaunasi kažkas tarp marinuoto ir rauginto - saldžiarūgščiai traškūs  kopūstai. Aš juos žiemai taip į stiklainius kišu. Pagal receptą ten druskos, cukraus, acto, aliejaus, obuolių sulčių, pomidorų padažo, prieskonių dedasi. Bet greitam valgymui skanu ir su obuolių sultimis tiesiog, dar kiek druskos ir pipirų įmetant.

O šiaip, ką jau leidžiu sau, tai šviežius kopūstus su morkomis virti su šviežia šonine. Man labai skanu.

O tos paprastos salotos su šviežiu agurku, morka ir kopūstu su sezamo sėklomis, actu ir aliejumi, man nėra paprasčiau ir skaniau. Išvis, visi kopūstai, kopūstiniai (briuselio k., kalafiorai, brokoliai) skanūs, gal tas violetinis tik kiek aštrokas.

Atsakyti
Luety , labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir tos gėlytės labai tinka!

Kai mano dukrytė ėjo į darželį buvau numezgusi pieno baltumo sarafaną, o apačia papuošus nertom gėlytėm . Seni laikai , kompe nuotraukos neturiu . Geri laikai buvo smile.gif

Kopūstus su antaniniais obuoliais mama troškindavo . Skanu .
Esu gaminusi šeimynos nesužavėjo . Su obuolių sultimis nesu ragavusi .

Pietums keptų pomidorų sriuba ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 25 spalio 2022 - 10:51