Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Labas rytas,

savaitgalis lietingas,net perkunija buvo,kas retas reiskinys musuose.
Sestadieni ryte dar spejom iki lietaus nuvaziuot i soda,tai nuskyniau pomidorus,kelis daigus be bumbulu isroviau,kitus dar palikau,ridikeliu prisiroviau,vandens prisipyliau i backa ziemai,nes gale spalio uzsuks vandeni,paliejau siltnamio augalus:salotas,rukola,kopustus.Kopustai siltnamyje grazesni nei lauke.O po to mezgiau mezgiau.Beveik baigiau Margo liemene,liko tik apmegzt apie viena peti ir papipuost ir galesiu siust.
Sianakt isvis audra,lietus vejas stiprus,gerai,kad siltnami uzdariau aklinai.
Si ryta irgi ne kas,vejas,lietus,o man reik eit i miesta.
Atsakyti
Luety parodysi liemenę ?
Aš puženčiui kojines numezgiau dar vienas. Kojiniai siūlai , labai jau skirtingos, ber žinau , kad tokias mėgsta smile.gif Kelionė ilgoka , tai mezgu ...
Visos kurios be energijos - išbandykit bičių duonelės gėrimą ( ar žiedaulkių ) .
35 gr, 70 laipsnių vanduo vartoti 15 dienų . Mudu padarėm tarpą per atostogas , o dabar vėl vartojam . Kaip narkotikas- energija, darbingumas, savijauta visai kita.
Ingrida - gal turi kokį piešinuką savo pirštinių ? Man jos tobulos wub.gif Jaunystėje daug mezgusi žakardo ir labai patikdavo ... reiktų prisiminti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 24 spalio 2022 - 10:51
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 24, 11:46)

Ingrida - gal turi kokį piešinuką  savo pirštinių ? Man jos tobulos  wub.gif  Jaunystėje daug mezgusi žakardo ir labai patikdavo ... reiktų prisiminti  ax.gif

Neprižadu,reiktų ieškoti.Jei neskubu,po švenčių. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 24, 12:23)
Neprižadu,reiktų ieškoti.Jei neskubu,po švenčių. ax.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visai neskubu , jei kada paklius po ranka- pasidalink wub.gif
Turiu mezgimo 2 metams į priekį biggrin.gif O laiko normuotai ...
Atsakyti

Sveikutės,

savaitgalis gražus, o va dabar dangus užsiraukęs kažkoks :)

Vakar balkone savo surfinijas nuroviau, pelargonijų vazonus išmečiau - užpuolė baltasparniai. Taip gaila, pilnu tempu dar žydėjo viskas. Palikau dar viena didelį krūmą, jis atokiau stovėjo, gal dar neužropojo ant jos, - peržiemotų.

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Zmejai siaip turetu seniai miegot ,bet kur tau.Sestadieni grebiant lapus radau besikaitinanti ant isdegintos zoles biggrin.gif
Gyvulys net nuo zemes pakilo,paskrido ir i mahonijos kruma nuo sunu isirange,nabagas.
Del katinu ,tai jie yra oportunistai.Visada iesko kur geriau paest.
Atsakyti

AA, gyvačių aš bijau. Daug jų ten? Nuodingos?

Šią vasarą prie ežero sėdėjau kėdėj, pro pat kojas žalčiukas prasliuogė, kažkaip net širdis susitraukė. Ir grybaut dažniausiai su botais einu, jei netyčia užminčiau angį kokią, nes kaip minėjau, vaizdas visai šalia kiek neryškus darosi su mano akiniais.

Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 24, 11:12)
Zmejai siaip turetu seniai miegot ,bet kur tau.Sestadieni grebiant lapus radau besikaitinanti ant isdegintos zoles biggrin.gif
Gyvulys net nuo zemes pakilo,paskrido ir i mahonijos kruma nuo sunu isirange,nabagas.
Del katinu ,tai jie yra oportunistai.Visada iesko kur geriau paest.

Dusia,jei baigsiu siandien,parodysiu.
As irgi turiu planu milijonamtik laiko ribotai.
Alta,siaubas,kaip visi sliuzai man nemalonus,o cia dar teritorijoj ir lipa i medzius,kaip smaugliai.Nu slykstus sutverimai,nors ir Dievo kuriniai.. ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Gyvaciu pilna.Ir panasu ,kad visokiu.
Nenuodingos yra bailios ir slepiasi,bet namu neapleidzia ,net jei sunys jas terorizuoja ir eziu yra.
Is pradziu biski keista buvo, veliau pripratau.Cia net mieste ju pasitaiko,ypac juros puseje biggrin.gif
Atsakyti

AA, o buvo įgėlusi? Reik apdairiam būt ar jos tiesiog nušliaužia, kai žmogų pajaučia?

Atsakyti
Labas rytas.
Nesimiega.Iki trejų žiūrėjau filmą,mezgiau.Kažkaip bute nesimiega,sausas oras gal veikia?
Dukra atvežė kanapių aliejaus stipriausio varianto.Gaila sodyboje palikau.Gal reikia kasdien po lašiuką prdėti vartoti?Sakė jos pažystamai susitvarkė miegas,kai panaudojo.Bet turbūt reikia kasdien vartoti?MB geria melatoniną,gydytoja išrašė irgi jau stipriausią , su receptu.Kažkada įsiūlė man,ryte galva saudėjo. ax.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Ingrida negaliu pakomentuoti apie kanapių aliejų.
Dėl miego sako gerai dar prie melatonino pridėti 5HTP .
Baigiau susileisti vaistus jklmn skauda reikės vėl skambintis, kad išrašytų daugiau, nes į mašiną neįsėdu nesukaukus:(
Vakar pabaigiau pomidorus žalius pjaustyti ir uždėjau į džiovyklę, bus prieskoniam. O sunokinti pomidorai man jau neskanu, atėjo laikas kopūstų salotoms su majonezu ax.gif nu man žiauriai skanu 4u.gif
Atsakyti