Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Siryt moliugu sriuba ,is vakarykscio sultinio.
Moliugas sampson ,paskutinis siais metais.Vienas tik uzaugo ,bet jau tobulumas.Mazai seklu ,vidus be ertmes,nelabai saldus ,bet saldziu as turiu neapolio ilguosius.Tobulas bus moliugo tempurai.https://sakata.co.za/shop/vegetables/pumpkin/sampson-f1-hybrid-grey-pumpkin/
Atsakyti
Pas man šįryt kotletai su juoda duona ir raugintais agurkais smile.gif iki pusryčių suvaikščiojom 10 km, tai jaučiuosi nusipelniusi ))
Atsakyti
Kale dabar labai greit vaiksto.Vakar mane i kalna uztempe ,eina tik kiek jai reikia,zodziu vadovauja.
Saturnus turi labai astrius nagus,jau vaikstineja,laka piena ir darosi panasus i suni.
Visa ryta darbavausi su paskutiniais sejimais,dar kelios dienos saltos kurent ,tikiuosi sudygs iki silumos.Bent jau tikiuosi tos silumos.
Kotletai su duona yra agurkais yra dietinis maistas.Nieko nuodemingo .Dvi dienas geriu jaunu dilgeliu kokteili. Aciu dievui nors tos auga.
Atsakyti
10 km blink.gif Tai čia kokios 1,5 val. mažiausiai. Siaubas. Tai kada tu keliesi?
Aš iš ryto nepajėgi absoliučiai jokiai fizinei veiklai. Dar nuo mokyklos laikų prisimenu, kaip rytais su drauge bandėm bėgiot. Visiškai nebuvo rasta jokių jėgų, akyse aptemo, tuo ir baigėsi mano rytiniai sportai. Šnekėt, judėt ir šiaip normaliau dirbt galiu nuo kokios 12 val.
Alta, man reikia nelabai saldžių moliūgų. Bandžiau rast tavo užrodytus LT, bet tik vienoj pardėj radau, o ir ten neleidžia į krepšį dėt - matyt, nebeturi. Kokius gal dar žinai?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 20, 10:18)
10 km blink.gif Tai čia kokios 1,5 val. mažiausiai. Siaubas. Tai kada tu keliesi?

Alta, man reikia nelabai saldžių moliūgų.

Dvi su puse smile.gif nes nevisąlaik greitu tempu varom. Kartais sėlinam, kai stirnos akiraty smile.gif kaime išeinam šeštą, grįžtam iki devintos. Mieste penktą, grįžtam iki septintos, abo darban reik.

Moliūgai, kad ir kiek turėjau, rudenį buvę nesaldūs link pavasario vis tiek nusaldėja.
Papildyta:
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 03 20, 10:09)
Kale dabar labai greit vaiksto.Vakar mane i kalna uztempe ,eina tik kiek jai reikia,zodziu vadovauja.
Saturnus turi labai astrius nagus,jau vaikstineja,laka piena ir darosi panasus i suni.

Fainas vardas thumbup.gif pasiliksit sau, kaip suprantu?
Atsakyti
Labos ,
Dėkui Ingrida už gražią kavą 4u.gif
Tulpės wub.gif wub.gif wub.gif Labai myliu...
Kaime pašalas neišėjęs. Jokių pastarnokų nepasėsi .
Muka , kai uždegimas gerai yra šildyti?
Luety - ieškok pagalbos , ty daktarų . Stuburas ko gero ax.gif Juo ilgiau delsi tuo sunkiau atsistatys 4u.gif
Oras nuostabus, bitės dūksta, žiedadulkes jau tempia namo . Kad nors kiek palytų - gamta iš karto atsigautų.
Ingrida, kaip Jūsų bitelės peržiemojo ? Visos ar turit nuostolių? Ar man atrodo ar tikrai visos labai stiprios pas mane . Vidun dar nelendu , nelaikas. Bet labai gražai valosi avilius. Balandžio mėn dar man reikdavo padėti išvalyti . O dabar jau švaru už diafragmų .
Vakar susivėlinau su pietumis - vakariene... gavosi apie 6 val. Fu , gumulėlis po krūtine visą naktį jautėsi . Gult ėjau apie 11. Bet gerai - sotu iki dabar . Kadangi rytas pas mane lėtas, ilgas kavagėris , sekmadienis vis tik ... Tai jokių pusryčių negausiu . Neužsidirbau . Saintlina galiu tik pavydėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir tikrai žinau , kad šuo ne man tinginei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 20 kovo 2022 - 12:30
Sitie moliugai gal is geresniu butu
https://www.original...ylia-f1?page=14
Atsakyti
Labos ,

pas mus rodosilta 8 silumos,nu bet jutimine gal 3 kokie.Toks saltas rytu,siaures rytu vejas,kad net nemalonu but lauke.MB buvo sode,bet greit gryzo,sake neimanoma ant vejo.
As mezgu liemene,jau beveik pabaiga,liko visai nedaug.Jei pavyks,nusinersiu dar ir kardigana.Atsikeliu,vaikstau,mankstele padarau,tempimo koki pratima,lyg ir neblogai siandien.
Gydytojas telefonu nustate diagnoze,jau rasiau kokia,gydymo nera,pratimai.
Daugiau nieko nevyksta.Nieko ir nenoriu. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 03 20, 11:57)

Oras nuostabus, bitės dūksta, žiedadulkes jau tempia namo . Kad nors kiek palytų - gamta iš karto atsigautų.

Vieną bitę mačiau smile.gif pas mus dar nieks nežydi, žiedadulkių nėr iš kur paimt. Ir drugelį vieną miške mačiau, tokį ryškų ryškų geltoną.
Žemė sušalus lauke. Tai tik braškes nugrėbiau, sudeginau sudžiūvusius lapus. Užtat šiltnamy pavasaris ))
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 03 20, 16:11)

Gydytojas telefonu nustate diagnoze,jau rasiau kokia,gydymo nera,pratimai.

Kažką praleidau , neperskaičiau . Imk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2022 03 20, 17:24)
Vieną bitę mačiau smile.gif pas mus dar nieks nežydi, žiedadulkių nėr iš kur paimt. Ir drugelį vieną miške mačiau, tokį ryškų ryškų geltoną.
Žemė sušalus lauke. Tai tik braškes nugrėbiau, sudeginau sudžiūvusius lapus. Užtat šiltnamy pavasaris ))

Lazdynai žydi pas mane. Žirginėliai dulka, matyt iš jų žiedadulkes tempia. Ne tokiomis storomis kojomis kaip iš kačiukų, bet ne tuščiomis . Va tokio gražumo tas žiedelis , padidintas daug kartų .

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nežydi pas mus dar lazdynai. Kaime naktim stabiliai -9.
Česnakų dar nesimato smile.gif
Atsakyti