Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Mukute , Tu turi su kuo lyginti viešbučius, aš tik pliotkų pasiklausiau 4u.gif Gidas gyrė Utopija 4u.gif
Ingrida pirštinių grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Gali apsikačiuoti, kaip man gražu raštuotos biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 21, 15:32)
https://talpix.lt/u/zq5IyXR
Dar ne kalėdos,bet......šuns-avies vilnos kojinės,tapkutės vilnos,dukra jau džiaugiasi,kad galės nešioti po namus,pirštinitės dukrai.Ir obuolių sūris su sėklomis,šiandien priverčiau mb supakuoti. mirksiukas.gif
Tapkės labai greitai megzgasi,jau beveik visiems primezgiu.Ačiū Luety. 4u.gif  4u.gif

Labai labai gražu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 21, 15:48)
Mukute , Tu turi su kuo lyginti  viešbučius, aš tik pliotkų pasiklausiau 4u.gif  Gidas gyrė Utopija  4u.gif 
Ingrida pirštinių grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Gali apsikačiuoti,  kaip man gražu raštuotos biggrin.gif  wub.gif

Nėra ką ten lyginti smile.gif imi ir atostogauji pagal kišene smile.gif
Atsakyti
https://talpix.lt/u/hfLmphW
Neatsibodau dar?Mūsų vynai pirmi. mirksiukas.gif Labai įdomu skoniai kokie bus sedulos,kriaušių ir aviečių-mėlynų slyvų? ax.gif
Atsakyti
Dusia,o man ne labai tos kojines,tokios su iliuminaciu akim.Technika man zinoma,jau mezgiau gerves ta technika,o pakartot nebesugebu,nes tas geltonas nupirko kliente ir atsiunte padekos laiska,sake tokiu tobulu ir graziu kojiniu nera nesiojus dar.Kas man lyg medum patepta.
O atsimeni kavo pupeliu kojines,kur tu sakei geriau gintaro gabaliukais buciau pavadinus,tai negaliu parduot,reiks isardyt,tas rastas sutraukia iejima pedos i kojine.Bus velniu,jei kam teks.Isardysiu ir bandysiu kartot kazkaip kitaip.Ingridos kojines labai grazios,tobulos,tik as tokiu storu nenesioju,cia nera reikalo,bet Lietuvos ziemose,labai fainos.Tapukai nesimato,o pirstines panasias mano mamyte jaunystej nesiojo,dar buvo du bumbuliukai ant virsaus,kad suverzt apnareli.Turiu mamytes nuotrauka su tokiom pirstinem..Ar deginai suns vilna name nuo peliu,ziurkiu?
Puokste,ne mano skonio,bet kam patinka,kodel gi ne.Man arba gyvu geliu arba jokiu nereikia.
Oi,Mukute,laikykis,tau gal cia radikulitas,nerviniu sakneliu uzdegimas kazkurios dalies?eik gult,niekas paminklo nepastatys,velniop tie darbai.
O mudu turejom du zemus stiklainius po 3ltr,tokius platokus,kad tilptu i saldytuva,tai uzsiraugem kopustu.labai norejosi.Matysim ar pavyks. bigsmile.gif bigsmile.gif Kai irugs,kisim i saldytuva.Dirbau,kaip uz tevyne,yra reikalu,kol sumusi kopusta iki skyscio inde.MB pjauste smulkiai viska,as pjaustyt nemoku,man kad kuo greiciau viska,tai gaunasi ne kas.Liko truputi kopustu,tai pasitusinom pietums,visai puikus pietus gavosi,su bulba.Kaip seniai valgiau bulba ir dar savo. unsure.gif
.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 spalio 2022 - 15:56
Na ,po vaisiuko nieks nesikelia.Kiba nuo ko susirgom ,tuo ir gydomes biggrin.gif https://vinaritrade....D....75-Š».html
Atsakyti
Labas rytas,

as negeriau,buvau dushe,kutinejuosi palengva.Ziu ir Ingrida paslabus guli,jokiu pusryciu.
Diena trodo bus nebloga oro atzvilgiu,dabar 13 silumos,mostly cloudy.Gal issivaikscios tie debesai.
Kas naujo?
Atsakyti

Labos, 

Ingrida vaikais džiaugiasi  :4u: 

Pačios kavos išsivirkit  :B .

Žmogus planuoja dievas juokiasi, man laidotuvės savaitgaliui. Paskutinę tetą laidosiu ... atvargo.  Sunkiai buvo visiems. 

Spėjom grįžti, tai bet tiek...

Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 22, 09:46)
<p>Labos, </p><p>Ingrida vaikais džiaugiasi  4u.gif </p><p>Pačios kavos išsivirkit  cool.gif .</p><p>Žmogus planuoja dievas juokiasi, man laidotuvės savaitgaliui. Paskutinę tetą laidosiu ... atvargo.  Sunkiai buvo visiems. </p><p>Spėjom grįžti, tai bet tiek...</p>

O jej ,uzuojauta.As irgi dar viena turiu Lietuvoj,92 buvo vasara.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Netvarka,niekas kavos neišvirė? ax.gif
Pareinu.Oras pasaka,tai visos lauke?Ir visa savaitė graži?
Su vaikais šeštadienį dar spėjome porą valanadų su šanūku miške pasivaikščioti.Kai kas pirmą kartą gyvenime grybavo.Rudmėsių pasirinkome ,supažindinau vaikus su grybais. mirksiukas.gif
Šventė gerai praėjo,tik šeštadienį visi išsivažinėjo,vakar buvo toks ale poilsis.Medelius parišome,lauke daugiau darbas. ax.gif
Dar pomidorus skinu šiltnamiuose. ax.gif Ranka nekyla rauti dar.
Atsakyti
Labas rytas,
Kur visos dingę?
Mukute kaip sveikata ?
Ingrida, kaip šventė pavyko ?
Mano savaitglais sunkus ir visai nedarbingas... Bet dar nežada labai didelio atšalimo . Spėsiu tuos česnakus ir tulpes pasodinti . Katę gal ryt parsivešim .
Šiandien jau reikia grįžti į sporto klubą, nes vėl imsiu tešlėti .
Gražios dienos 4u.gif

Atsakyti
Labos smile.gif

Savaitgalis gulimas buvo, jėgų 0 kol apsirengiu ryte visa šlapia, vis dar kosėjam su MB, bet jau mažiau ačiū die ir MB uždegimas mažėja, šiandiena pas urologą... Vo tep pas mumi..
Sode nieko nenuveikiau vos medelius nubalinau per dvi dienas su iiilgu poilsiu... Česnakam neparuošta žemė, bet manau išsjudinsiu kaip nors.
Pomidorus nurinkau, bet dar daigų neišroviau, tai vyšninukai palikti tai mačiau raudonuoja.
Jazau du kačiukai atvesti o gaila o širdį spaudžia MB neleidžia šerti o jie kniaukia.....
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 24, 10:11)
Labos smile.gif

Jazau du kačiukai atvesti o gaila o širdį spaudžia MB neleidžia šerti o jie kniaukia.....

Mukute, svarbu katę gerai prišerti , kad pieno užtektų .
Rudeniniai kačiukai vis tiek sunkiai išgyvens... Bent jau gerų karmos taškų užsidirbsi . Mano MB nėra sentimentalus , bet visus laukinius katinius šeria , kiek kaime užklysta. Į senatvę daromės prietaringi ...
Atsakyti