Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Tai ne visur ir iki siol galejo. biggrin.gif Uk kriz\e irgi jau atejo,net grafikus gavo ,kur ir kada elektros nebus.Dusia sako ,kad ir i turkija atejo,nors as tai matau stipru vystymasi ir statybas,bet jei alko brangs tai blogai bus,turistams tikriausiai.Patys turkai vaz\iuoja gert armenijon.
Siaip tai jo ,riebus saldumynai geriau tuo ,kad maz\iau insulino ismetama. biggrin.gif
Atsakyti
Visur cukraus dedu minimliai,jei recepte stiklinėmis matuoja,pas mane šaukštais. ax.gif
Trečiadienį kepiau obuolių pyragą iš antaninių,man net rūgštokas gavosi,palikau svečiui du gabalus,nei trupinėlio nebe radome. mirksiukas.gif Kepsiu šiandien vėl,anataniių du krepšiai ,nesilaiko jie žiemai.Gal po išeiginių sūrius virsiu dar? ax.gif
Ganašą virsiu tortui,visai be cukraus,grietinėlė,šokoladas duos saldumą. mirksiukas.gif Į biskvitą dėjau,šaukštą,kad kiaušiniai geriau išsiplaktų. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 21, 12:02)
Tai ne visur ir iki siol galejo. biggrin.gif Uk kriz\e irgi jau atejo,net grafikus gavo ,kur ir kada elektros nebus.Dusia sako ,kad ir i turkija atejo,nors as tai matau stipru vystymasi ir statybas,bet jei alko brangs tai blogai bus,turistams tikriausiai.Patys turkai vaz\iuoja gert armenijon.
Siaip tai jo ,riebus saldumynai geriau tuo ,kad maz\iau insulino ismetama. biggrin.gif

AA nežinau , ar atėjo krizė į Turkiją ...
Vietiniai truputi purkštavo , kad viskas brangsta, ty gidai , personalas . O mudu taigi šnekūs žmonės.

Elektros atjunginėjimas yra smagus būdas valdyti žmonės. Kad ne namų ūkiai pagrindiniai vartotojai žino net pradinukas. Daug kas ir patikės. Gyvens žiemą prietemoje ir šaltai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 21, 08:52)
kitiems metam paruošta žemė šilauogėms ir kam tu 15 krūmų neklauskite...

Pas mus 18 šilauogių. Va jos tai susivalgo be problemų smile.gif nei šaldyt, nei perdirbt nereikia - sueina šviežios.
Papildyta:
QUOTE(IngridaB @ 2022 10 )
Vakar prigriebiau dar 4 obelis,šiandien susodinti reikia

Vis obelaites perkat, kur tiek obuolių dėsit? )))
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 21, 10:02)

Negavau jokio grafiko ir tik skaitineju atidaromus overtono langus apie tai.Uk nepadarys to ilgam,zmones pasius,jau dabar kas darosi savaitgaliais,streikai didziausi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 21, 13:01)
Pas mus 18 šilauogių. Va jos tai susivalgo be problemų smile.gif nei šaldyt, nei perdirbt nereikia - sueina šviežios.
Papildyta:

Pas mus 16 dar jaunų šilauogių dar tik paskanaujame. ax.gif
Oi tegul tik užauga,šeimyna didelė. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 21, 14:01)
Papildyta:

na tuomet paguodėte susivalgys smile.gif
Visai šalia Rubio gyvenome dabar... na man Utopia world su nerealiais vaizdais wub.gif
Kiekžmonių tiek nuomonių smile.gif
Drįsau valgyti kaipprie mano akių pjaustė mėsyte o tiksliau drožė 4u.gif
Pou cekava gi ax.gif
Nu va kava kažkuom įžeidžiau nesirodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 21 spalio 2022 - 12:47
Muka, man prie panašių skausmų buvo kitką išrašę, bet niekur neberandu pavadinimų. Dar paieškosiu. Priešuždegiminiai ir nuskausminantys, bet tikrai stipresni už nimesilį. Praėjo per maždaug dešimt dienų, ale jau po kokių trijų galėjau pati šunį išvest. Dar prašiau leidžiamų nuskausminančių, nes turėjom į varžybas važiuoti, bet nebeprireikė smile.gif O šiaip skausmelis nelabai malonus išties, ypač į mašiną sėdant/išlipant.
Atsakyti
https://talpix.lt/u/CRkO31s
Tarp darbų surenčiau marčiai.Savaitgalį senelio keturnedelis,kasmet aš jam veždavau į namus klėdinį vainiką.Šiemet bent taip pagerbisu.Darau vainikus tik iš natūralių medžiagų,turiu klientų ratą kasmet laukia puokščių.Šiemet į turgų nevešiu,užteks artimiesiams pridaryti ir saviems klientams.Po savaitgalio reikės imtis darbo. ax.gif
Atsakyti
Luety labai labai gražios kojinės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atrodo kaip išsiuvinėtos ?

Muka man prie nugaros skausmų būdavo vaistai :
Diclac - leidžiamų prašydavau dėl savo jautraus skrandžio .
Milgamma arba Neurorubine - leidžiami .
Ir nakčiai kokias tai tabletes rašydavo , mažas... kur nervų šakneles atpalaiduoja. Dieną gerti nerekomenduodavo . Vairuoti po jų negali . Be to mano gydytojas pirmiausia biliotenį su tokiais skausmais - jokio sėdėjimo . Vaistai perniek jei sėdi, grasindavo net neskirti jei neimsiu biliotenio. Skausmui aš nesu labai jautri ... Tik man kojas atiminėdavo , arba surankindavo - negaliu pajudėti . Va tai yra baisu . Gerai būtų masažas pas protingą ir gerą masažistą. Kuris išmano . Pereina per taškus , pamigdo nervą, tą kurs paspaustas ir duoda žiaurų skausmą .
Išgėrus nimensilio man skrandžio skausmas baisesnis negu nugaros ... Neturiu sveikatos tokiom ligom sirgti mirksiukas.gif

Vai kaip gerai, kad mes neėdrūs... Niolikos krūmų niekam nereikia. Susilaikymas ne tik dorybė bet ir sveikata biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
https://talpix.lt/u/zq5IyXR
Dar ne kalėdos,bet......šuns-avies vilnos kojinės,tapkutės vilnos,dukra jau džiaugiasi,kad galės nešioti po namus,pirštinitės dukrai.Ir obuolių sūris su sėklomis,šiandien priverčiau mb supakuoti. mirksiukas.gif
Tapkės labai greitai megzgasi,jau beveik visiems primezgiu.Ačiū Luety. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viskas taip ir daroma leidžiami : diklac ryte vakare neurorobine plius xsefas o naktį dar ėjau nimzalio iš turku vežiaus , paryčiais uzmigau.
Lyrikos negaliu uzvelka labai. Oi jo saintlina į masina ir iš jos blink.gif
Dusia ne ėdrus tiesiog mažinam daržą ir geriausiai pasiteisino šilauoges o jas tai tikrai suvalgys nes ilgai laikosi ….
Atsakyti