Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 20, 10:17)

O gražiausia vieta kurioje buvau yra Madeira. Rojus žemėje jei yra tai ten.  Bet man dar daug kas neaplankyta yra ...

va į Madeirą tai visai norėčiau smile.gif bet tokias keliones man labai sunku susiplanuoti dėl MB darbo. Amžinai jam kokie nors mirtinai reikalingi pabaigti darbai išpuola kaip tik planuotų atostogų metu. Tai ir atostogos paprastai gaunasi - šiandien susiruošėm, ryt išvažiavom.
O iš širdžiai artimiausių šalių man yra Austrija wub.gif
Atsakyti
Mano rekomenduojama kelionė Lietuvoje :
https://www.guliveri...rzai-joniskelis
Nuostabus gidas Joniškėlyje . Kam įdomu Lietuvos istorija...
Man labai patinka kelionės su gidu , žinoma jei geras gidas tai 80 pr kelionės gerumo .

Saintlina, nežinau , kaip su navigacija Turkijoje. Kad pagrindiniai keliai yra tai taip ... Bet kaip su šalutiniais ir tt ? Yra buvę Ukrainoje ir Juodkalnijoje - navigacija rodo , kad kelias yra o realiai nėra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mudviems su MB pasisekė - mudu abu mėgstam keliauti . 2022 metai penkios kelionės už LT ribų... Šiuo klausimu greiti. Be baimių ir stresų . Skristi nebijau , žmonių nebijau .

PS šita kelionė kaip visada nustebino įdomiai gerais sutapimais, ty sutiktais žmonėmis . Stebėjomės , kad taip susitikom. Kad Lietuva maža tai senai žinom, bet , kad Turkija tokia maža biggrin.gif

Atsakyti
Ne turkija maz\a , o visi i tapati hoteli susigruda biggrin.gif
Jei kas turi klausimu apie siaures lietuvos bambiz\u krasta as irgi galiu rekomenduot , ne tik dusia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 20, 13:11)
Ne turkija maz\a , o visi i tapati hoteli susigruda biggrin.gif
Jei kas turi klausimu apie siaures lietuvos bambiz\u krasta as irgi galiu rekomenduot , ne tik dusia biggrin.gif

Iš mūsų lėktuvo tik 4 žmonės į mūsų viešbutį. Tai nėra daug iš 200 žmonių . Ir būtent žmonės kuriuos mes teoriškai žinom, su kuriais 3 dieną išsiaiškinom , kad turime 100+ bendrų pažįstamų .
Matricą atsukinėja ?

Apie Šiaurės Lietuvą prašom tik gerai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif 4u.gif
Per tą miestą Joniškėlį ( patikrinkit, tikrai miestas) pravažiuoju 2 kartus metuose . Netgi sustojam , pasižiūrim. Bet vieną kartą papuoliau su gidu. Vau , kiek daug istorijos...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 20, 12:31)
bet tokias keliones man labai sunku susiplanuoti dėl MB darbo. Amžinai jam kokie nors mirtinai reikalingi pabaigti darbai išpuola kaip tik planuotų atostogų metu. Tai ir atostogos paprastai gaunasi - šiandien susiruošėm, ryt išvažiavom.
O iš širdžiai artimiausių šalių man yra Austrija  wub.gif

Tai ir sakau mano MB mėgsta keliauti ... pasako , kada jam lengvesnė savaitė ir mes maunam . Jokio ilgo planavimo . Ne Marokas, ne Vietnamas - skiepų nereikia . Tuos laikus , kad jam nereikia atostogų jau senai išaugo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man atrodo paprastesnė kelionė su kelionu agentūra, negu važiuoti savo jėgomis. Daugiau namų darbų važiuojant patiems.
Austrija man nepatiko , nors Alpės nuostabios. Ir Vokietija ne mano šalis.
Maistas neskanus, žmonės pikti, susiraukę biggrin.gif
Man tinka Portugalija ir Suomija ... nežinau , gal ten kažkada gyvenau ?
AA šiuo metų laiku labai daug Bulgarų atostogauja Turkijoje... Sutikom ir viešbutyje ir ekskursijose ir mieste .
Antalijoje daug vairuojančių moteriškių... dabar labai daugėja žmonių iš tos vienos šalies. Visada buvo , bet dabar ypač privažiavo.
PS "tos šalies" piliečiai išmoko tarpusavyje kalbėti patyliukais . O viešbutyje bare prašo kavos ar gėrimų angliškai biggrin.gif Aš tai nesigėdyjau , kad moku tą kalbą biggrin.gif

Atsakyti
As tai nesigediju ne vienos kalbos.Dar ko ,gedytis issilavinimo?
Nors va taip,rusiskai kalba nebutinai rusai.Kartais z\moniu grupe ,kurioje nera ne vieno ruso ,kalba rusiskai.Rimtai ,man daz\nai taip pasitaiko.Gerai angliskai kalbanciu deja maz\ai ,tai palauz\e liez\uvius pereinam ant suprantamesnes biggrin.gif
Ir taip ir as vis tramdau visus- nerekaukit rusiskai,jus net ne rusai biggrin.gif
Del austrijos,man ten maistas tai gana geras,o z\mones tai kaip pasiseka,o vokietija tai jau jei papulsi ant tu tikruju vokieciu tai tie labai griez\ti,bet ten man jau turkijos filialas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 20 spalio 2022 - 13:00
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 20, 12:49)
Austrija man nepatiko , nors Alpės nuostabios. Ir Vokietija ne mano šalis.
Maistas neskanus, žmonės pikti, susiraukę  biggrin.gif

man pasisekė - neteko ten piktų žmonių sutikti smile.gif ir maistas buvo puikus.

Suomija labai graži, bet.. teko pagyvent ten pusmetį, mokiausi pagal mainų programą. Tai teko bendrauti su suomiais daugiau nei tik turistui. Malonūs žmonės, bet vis dėlto tai kita kultūra. Pakeliauti ten norėčiau, bet pagyventi gal nelabai smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Sesuo tik Turkiją pripažysta,niekas daugiau neįtinka. biggrin.gif
Nikeo dar neišekpta,nieko neišvirta.Šiandien darbas virtuvėje.Vakar žadėjau išsikpeti bent riešutėlius,užkūriau pečių sename name,traukos vėl nebuvo,vyniojome patalynę ir namukan,taip ir liko nekepta.Šiandien daug darbo,tortą reikia išsikepti,porą pyragų,šašlykus rytdienai paraugti(vaikai užsinorėjo lauke išsikepti) ax.gif
Viosms gražios,darbingos dienos. 4u.gif
Vakar prigriebiau dar 4 obelis,šiandien susodinti reikia,pagliau didelį kadagį parsivežėme,jam surasti vietą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 21 spalio 2022 - 06:51

Laba,

Ingrida, kokias obeliukes pirkai? Man atrodo, savaitgalis bus gražus.

Valar buvo stiproka šalna.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 21, 08:48)
<p>Laba,</p><p></p><p>Ingrida, kokias obeliukes pirkai? Man atrodo, savaitgalis bus gražus.</p><p>Valar buvo stiproka šalna.</p>

Pirkau Bogatyr,labai gražus medelis,nuaugęs taip gražiai,šampion dar vieną paėmiau,Tina,negirdėta rūšis ir delikates. ax.gif
https://sodininkui.l...belis-tina.html
Atsakyti
Labas rytas,
Dėkui Ingrida už kavą 4u.gif
Gero laiko virtuvėje biggrin.gif 4u.gif , kad viskas pavyktų 4u.gif
Muka , o kaip Tavo nugara? Gal masažais pakrutino ko nereikėjo ?
Luety jau baigei gerti vaistus ? Kaip kojinių projektai ?
Jokioje šalyje be Lietuvos nesu gyvenusi ... Visur kaip turistas , prabėgom . Tai mano patinka - nepatinka yra labai subjektyvus . Suomijoje tikrai neneorėčiau gyventi ax.gif Depresija garantuota ... Bet gamta labai graži 4u.gif Jei jau bėgti iš Lietuvos tai tik į šiltą šalį.
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Labos smile.gif

Dusia tikrai neišjudino tiesiog kaip kosėjau timptelėjau šoninį raumenį,man taip yra buvę...ilgas procesas o jau judėjimas jklmn sėsti stotis gulti ir t.t. naktį jau nimezilį gėriau prie to kad suleista neurorubinas ir xsefas... praeis... kosulys mažėja.. gydytoja patarė dvi savaites pagerti aspiriną, vitaminą D ir cinką...O MB antibai ir pas urologą, uždegimas šlapimtakių...
Tiesakokiam viešbutį buvai ?
Ingrida na tik nepervark su tortais ir t.t. tiesa kokį tortą gaminsi?
Obelys, kriaušės viskas nieko nereikia.... kitiems metam paruošta žemė šilauogėms ir kam tu 15 krūmų neklauskite...
Atsakyti