Labas rytas,
Parsiradom.
PGal jau paskutinė kelionė šiemet ? Nebet savaitgaliui kur nuskristi.
Knyga va šita:
https://www.knygos.l...kratyti-akiniu/
Randams reikia skirti dėmesio . Kas dieną masažuoti. Kai tik atsimeni - ir masažuoji . Po kokio pusmečio dingsta. Jogos tenerė kažkada papasakojo, kai dar su dukra lankėme jogą. O ji turėjo labai bjaurų randą ant kelio, vaikystėjė griuvusi važiuodama dviračiu. Aš praklausiau , o ji išgirdo , nes biški panelę nervindavo vasaromis bjaurus randas. Išmasažavo tiek , kad dingo visiškai . Jei savo akimis nebūčiau žinojusi koks tas randas buvo - nebūčiau patikėjusi ... Randas buvo toks , kad teko fizioterapiją lankyti po sugyjimo. Nes skaudėdavo priklaupus. Arba man dukrą ateiviai pakeitė .
PS nesu daktarė , mokytoja, dar kažkas.
Dalinuosi tik tuo ką išbandžiau savo kailiu. Kiekvieno reikalas - patikėti , keisti ir tt. Ar likti prie to ką turim.
Luety man dar iki pensijos toli . Aš dirbantis žmogus ...Ir laikrodis reikalingas, ir terminai darbe uždėti . Pavėluosiu - piniginė bauda ir nepatikimumas.
Aš tik stebiuosi - kaip greitai mano metuose pralekia savaitė. Ir kai pamenu savaitę atostogų vaikystėje... Taigi būdavo amžinybė
Paauglystė man dar anksti ar vaikystė . O vyrams tai iš viso pats darbingiausias amžiaus tarpas nuo 50 iki 60. Moterims nuo 50 reiktų užsiimti kūryba ir grožiu, o ne vien darbas už pinigus . Vėlgi , tai tik tokia teorija.
Gražios dienos
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 20, 08:40)
Parsiradom.
O vyrams tai iš viso pats darbingiausias amžiaus tarpas nuo 50 iki 60.
ir kaip kelionę apibendrintum - patiko?
man pagal vyrus savoj aplinkoj atrodo, kad jų darbingiausias amžius iki 50 o gal išvis nuo 30 iki 40.
QUOTE(saintlina @ 2022 10 20, 10:04)
man pagal vyrus savoj aplinkoj atrodo, kad jų darbingiausias amžius iki 50 o gal išvis nuo 30 iki 40.
Saintlina , jei mudu nutarėm , kad grįšim tai vadinasi patiko Tik į kitą kurortą , apžiūrėti biški kitas vietas. Saulė, jūra, geras servisas - viskas tobula tingiam poilsiui. Sutikom žmonių kurie Turkijoje po 10-12 kartą bet nebuvę nei vienoje ekskursijoje... Mudu ne tokie, mums dar reikia šalį pažiūrėti . Turkiją tokia neutrali šalis, tiltas tarp rytų ir vakarų ... Egiptas daugiau egzotikos, Turkija pasirodė neutrali. Čia apie kurotą kalbu . Šalis didelė. Yra visko ...
Apie metus, darbus, vyrus, moteris irgi skaičiau ...jei vyras nebesiplėšo darbuose po 50 ima sirgti . Kaip ir motrerims po 50 nebetinka vien kalti pinigus . Mano aplinkoj yra visokių , kas serga, kam biznio ir karjeros viršūnė
Mukute, kaip sveikata ?
Mačiau buvai prisijungusi ...
QUOTE(saintlina @ 2022 10 20, 08:04)
Labas rytas,
Dusia,sveika sugryzus!
Lynoja,bet gal issigiedrins,nes silta 15 silumos.Nu ir kaip raut pomidorus,kai taip silta ir dar yra zaliu.Dar laikysiu,nerausiu.
Bet siemet kiek ilgai pas mane yra pomidoru ir kaip anksti as ju susilaukiau.Mistika kazkokia,vis galvoju,negi tikrai tas sodinimo budas pasavaiciui pasiteisino?Tiesiog smagumas.Pernai prasidejo anksti,bet anksti ir baigesi,o cia,jau tuoj lapkritis,o pomidoru dar issisrpsta ir maro nesimato,nors lenkas kaimynas jau turi savo laukiniuose.Nematau jo,pasakyciau,kad nusirautu.Kiti dar bulves turi nenukase antro sejimo.Ziurejau FB UK sodininkiu grupej,viena pasodino bulves rugpjucio 15,dabar kasa dideliausias.Antroj pusej,pasodintos silumoj,matyt greiciau auga.Grazios tokios.
Mano aplinkoj,vyrai subresta dideliem darbam tik po 50.Cia jau uzfiksuota.Cia is vyro puses,o is mano gimines ,tai iki 50.
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 20, 11:27)
Saintlina , jei mudu nutarėm , kad grįšim tai vadinasi patiko Tik į kitą kurortą , apžiūrėti biški kitas vietas. Saulė, jūra, geras servisas - viskas tobula tingiam poilsiui. Sutikom žmonių kurie Turkijoje po 10-12 kartą bet nebuvę nei vienoje ekskursijoje... Mudu ne tokie, mums dar reikia šalį pažiūrėti . Turkiją tokia neutrali šalis, tiltas tarp rytų ir vakarų ... Egiptas daugiau egzotikos, Turkija pasirodė neutrali. Čia apie kurotą kalbu . Šalis didelė. Yra visko ...
Apie metus, darbus, vyrus, moteris irgi skaičiau ...jei vyras nebesiplėšo darbuose po 50 ima sirgti . Kaip ir motrerims po 50 nebetinka vien kalti pinigus . Mano aplinkoj yra visokių , kas serga, kam biznio ir karjeros viršūnė
Mukute, kaip sveikata ?
Mukute, kaip sveikata ?
Labos
Ai ką čia apie ligas.... MB jau antibai ..aš dar laukiu jų..CRB 18 ... covido neigiamas... bronchitas ....
Labai džiugu, kad tiko viešbutis... Aš buvau ekskursijose pirmus kartus liko slapta svajonė Kapadokija o visa kita...
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 20, 09:27)
Saulė, jūra, geras servisas - viskas tobula tingiam poilsiui. Sutikom žmonių kurie Turkijoje po 10-12 kartą bet nebuvę nei vienoje ekskursijoje...
tai aš nepriaugau dar tokiam poilsiui )) man čia košmaras atrodo - visą dieną gulėti prie didžiulio viešbučio baseino.. Aš kol kas irgi iš tų, kuriems reikia kažką pamatyti, kažkur eiti/važiuoti ir geriausia, kad nebūtų daug žmonių aplink
Ir šiaip suprantu, kad manęs visai netraukia nors kiek egzotiškesnės šalys. Niekur iš Europos nesinori važiuoti. Bent jau kol kas. Turbūt ateis tas laikas, kai norėsis tų tinginio atostogų, bet kol kas dar ne.
QUOTE(saintlina @ 2022 10 20, 11:42)
tai aš nepriaugau dar tokiam poilsiui )) man čia košmaras atrodo - visą dieną gulėti prie didžiulio viešbučio baseino.. Aš kol kas irgi iš tų, kuriems reikia kažką pamatyti, kažkur eiti/važiuoti ir geriausia, kad nebūtų daug žmonių aplink
Ir šiaip suprantu, kad manęs visai netraukia nors kiek egzotiškesnės šalys. Niekur iš Europos nesinori važiuoti. Bent jau kol kas. Turbūt ateis tas laikas, kai norėsis tų tinginio atostogų, bet kol kas dar ne.
o man patinka ir tiesa prie baseino ni ni ....o prie jūros
QUOTE(saintlina @ 2022 10 20, 10:42)
Tai viena diena galima pagulet ,kol keliones nuovargis praeina
O siaip tai sedamasi i autobusa ir vaz\iuojama kur autobusas vez\a.Man tai viskas idomu.
Ne tie ekskursiju autobusai ,bet tie kur vietiniai vaz\ineja
Svabiausia atsimint kur gyveni,bet vietiniai taxistai tai z\ino pagal tas apyrankes.
Saintilna, tu kaip mano MB ... 15 metų niekaip neįkalbėjau Pasirašė tik Egiptui , nes ten nardymas: Raudonosios jūros vaizdai tokie, kad visokie akvariumai nublanksta . Sūnaus svajonė panardyti buvo , tai kaip ir dovana po magistro baigimo.
O dabar MB jau aptingęs yra. Po aktyvių atostogų Čekijon , buvo gerai ir nesiplėšyti .
Turkija ta šalis, kur pakankamai daug yra ką pažiūrėti . Gali išsinuomoti mašiną ir važiuoti pats, galima su eksursijomis.
Baseinių aš irgi nesuprantu , man jie vaikams labiau skirti atrodo . Mano reikalavimai viešbučiui visada būna , kad ant jūros kranto .
O gražiausia vieta kurioje buvau yra Madeira. Rojus žemėje jei yra tai ten. Bet man dar daug kas neaplankyta yra ...
O dabar MB jau aptingęs yra. Po aktyvių atostogų Čekijon , buvo gerai ir nesiplėšyti .
Turkija ta šalis, kur pakankamai daug yra ką pažiūrėti . Gali išsinuomoti mašiną ir važiuoti pats, galima su eksursijomis.
Baseinių aš irgi nesuprantu , man jie vaikams labiau skirti atrodo . Mano reikalavimai viešbučiui visada būna , kad ant jūros kranto .
O gražiausia vieta kurioje buvau yra Madeira. Rojus žemėje jei yra tai ten. Bet man dar daug kas neaplankyta yra ...
Mano kaip tik gera pažįstama keliauja po Turkiją, teisingiau vakar paskutinė diena kelionės buvo. Tai vieną dieną prie jūros, o kitos - malėsi po visą šalį. Nuostabios foto. Bet ji tokia žygeivė.
Man taip pat, kol galiu vaikščiot, patinka pamatyt kuo daugiau. Tik va į užsienį dabar nea. Gal kada nors, bet trumpam galėsiu.
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 20, 10:12)
O siaip tai sedamasi i autobusa ir vaz\iuojama kur autobusas vez\a.Man tai viskas idomu.
Svabiausia atsimint kur gyveni,bet vietiniai taxistai tai z\ino pagal tas apyrankes.
va nebent žnot, kad taksistas suras kur parvežt )) nes taip tai bijočiau, kad pati nerasiu Turbūt patrauklesnė alternatyva būtų išsinuomuot automobilį - navigacijos dėka jau gerokai drąsiau būtų
Z\inok as is lietuvos kaimo atsikrausciau i antra pagal dydi bulgarijos miesta ,dydz\io tokio kaip keturi vilniai.Ir vairavau ,be jokios baimes ,tik su keiksmaz\odz\iais ,be gps.
O va istambule as supratau ,kad cia jau ne mano galimybems.Gal tuose kurortuose,kur nera penkiu juostu ir imanoma,bet vistiek sunku.Ir daug moteriskiu pasiduoda pries italija,turkija,na bulgarijos jkalnus dar kaz\kaip,bet irgi atrodo kad vargse sankaba tuoj sudegs.Z\odz\iu rytai dielo tonkoje.
O va istambule as supratau ,kad cia jau ne mano galimybems.Gal tuose kurortuose,kur nera penkiu juostu ir imanoma,bet vistiek sunku.Ir daug moteriskiu pasiduoda pries italija,turkija,na bulgarijos jkalnus dar kaz\kaip,bet irgi atrodo kad vargse sankaba tuoj sudegs.Z\odz\iu rytai dielo tonkoje.