Kaip smagu skaityt
Pas mus irgi gražus oras. Saulė, šilta. Tik jūros nėr
Labas rytas, pas mus apniukę, saulutė dingo.
Ingrida, daug dar grybų? Aš tai sugebėjau miške koją susimušti kaip reikalas. Įlindau į jaunuolyno pakraščiuką kazlėkaut ir nepamačiau vagos, slystelėjau, šaka atšoko ir stuktelėjo į kelio sąnarį. Tai ir guzas, ir skauda, net pabudau iš skausmo, kai verčiausi ant kito šono. Bet tepu Traumeeliu ir dabar jau gerai.
Reik jau akinių su dvejomis zonomis. Iš arti, jei su akiniais, vaizdas jau neryškus darosi, per stipriai koreguoja lęšiai, skirti į tolį.
Ingrida,
mano Tėčiui rudmėsės pačios pačiausios. O va man, tai nieko ypatingo.
Šilbaravykių, kazlėkų, makavykų radom, voveraičių ir baravyką dar radau - patį pirmą šįmet. Aš neblogai radau, vyras gerą saują. Bet iš gero puskrepšio, porą litrų virtų tik, sukrenta tie visi slidokai.
Bet jau šįkart daug ir nevalgomų grybų miške matyt, anuos kartus na taip tuščia, kad dar taip nemačius.
Mačiau du grybautojus su pilnom pintinėm grįžtančius, na bet ko norėt, mes gi sekmadienį tik apie pietus išsiruošėm. Važiavom daugiau pasivaikščiot. Tik tiek, kad dar prisiminiau jaunuolyno pakraščiuko kazlėkyną, ten ir slystelėjau, nes laukas suartas, pušelės pasodintis, tai tokiom vagom dideliausiom, kurios jau samanėle apžėlusios.
Muka, aš kai sirgau, Citroseptą gėriau, o nuo kosulio pradžioj drėkinau gleivinę pastilėm su islandine kerpena ar kakavos sviesto gabaliuku.
Jei neišsikapstai, paskambink gydytojai, gal jau į bakterinį perėjo ar gal reik slopint kosulį. Padarytų kraujus, plaučių fotkę, paklausytų. Gal sinusai užgriebti. Ta bjaurastis gi labai linksmai pasilaksto.
Man į ausis buvo nubėgus, gerklė tokia skaudi buvo ir išburkus, kad viskas užspausta, nieko negirdėjau, sinusai. Tai Cirrus gėriau, kad viską sutrauktų.