Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Luety @ 2022 10 17, 16:04)
buvom pajurin pasivaiksciot,oras nuostabus,savijauta taip pat.

Kaip smagu skaityt thumbup.gif

Pas mus irgi gražus oras. Saulė, šilta. Tik jūros nėr smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Visai šiltas vėjas lauke. ax.gif Bet pečių pakūriau dėl vyno. mirksiukas.gif
Vakar šaldiklin sudėjau rudmėses apkepintas svieste,dviems dienoms bus užvalgyti.Dabar galvoju kazlėkus apviriau,ar suvalgyti ar sumarinuoti?Svarstymai? ax.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mus apniukę, saulutė dingo.

Ingrida, daug dar grybų? Aš tai sugebėjau miške koją susimušti kaip reikalas. Įlindau į jaunuolyno pakraščiuką kazlėkaut ir nepamačiau vagos, slystelėjau, šaka atšoko ir stuktelėjo į kelio sąnarį. Tai ir guzas, ir skauda, net pabudau iš skausmo, kai verčiausi ant kito šono. Bet tepu Traumeeliu ir dabar jau gerai.

Reik jau akinių su dvejomis zonomis. Iš arti, jei su akiniais, vaizdas jau neryškus darosi, per stipriai koreguoja lęšiai, skirti į tolį.

Atsakyti
Labos

Grybauti neinu šaldikliai pilni nuo pernai ax.gif o ir nėr kada sode darbų marios o jėgų nėra visai vos kojas pavelku, kosulys neduoda gyventi nei man nei MB parsivežėme zarazą man trečia savaitė blink.gif nosis užgulta galva plyštanti... tai kiek tu sode gali krapštytis, net pirtis nepadėjo...O dar prie viso to nugara atsinaujino nei kostelti negaliu skuasmas jomajo lipk sineom, diklofenakas jau leidžiamas, tai akyse šviesiau kosėjant smile.gif ačiū die pomidorus nusiskyniau žalių ne kažką bet savaitgali užraugsiu porą kibiriukų... kitus sakiau džiovinsiu ir malsiu, ačiū Dusia priminei, neblogi prieskoniai ir į sriubą....
Luety ačiū die jau tau gerėja o TB kaip?
Pou su Ingrida grybautojos užtikrintos. Pou čiupk 4u.gif
O aš net trejus akinius pasidariau vieni skaitymui, kiti vairavimui o treti ir tam ir anam ax.gif
Atsakyti
https://talpix.lt/u/PUELcc1
Vakarykščiai,nėra rimtų grybų prie manęs Pou.Vieną šilbaravykį vakar teradau ir tas stirnos atkastas.Voverytė medžiais laksto nėra ką valgyti. bigsmile.gif O rytoj rodo jau lietų su snaigėmis Gismeteo. bigsmile.gif Viskas amen.
Merginos sveikite.Tfu tfu sąnariai paskauda iš lovos išsiritus,paskui negaliu sirgti,reikia į priekį judėti. mirksiukas.gif Savaitgalį vaikai suvažiuoja,giminė,reikia gi gimtadienį pašvesti? mirksiukas.gif Pilna antanainių obuolių,jie gi nepastovės ilgai,einu kepti pyragą,su mb suvalgome kažkaip dar svečiams įdedu lėkštutėn. mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi vakar skundesi ateje buve sobutylnykai visais tais simptomais,tai daviau nurodymus kur alyvmedz\iai kaime auga biggrin.gif
Ei z\mones ,bromheksinas,bromheksinas,kiek galima kartot. biggrin.gif Smulkiuju bronchu pletimas.
Labai tikiuosi ,kad kiz\ylas su greifrutais isvyste imuniteta,o dar labiau kad kaktusu spygliai letenose biggrin.gif Opuncijas rinkom biggrin.gif
O tai serga visi visur.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 18, 07:46)
Reik jau akinių su dvejomis zonomis. Iš arti, jei su akiniais, vaizdas jau neryškus darosi, per stipriai koreguoja lęšiai, skirti į tolį.

ir man jau reik.. bet neprisiruošiu. Gal morališkai?..
Pas mus grybų nėr. Buvom sekmadienį miške, tai per abu radom tris voveruškas, tris kiškiabaravykius ir vieną makavyką. Prisimenu metus, kai baravykų nebuvo. Bet kad išvis grybų nebūtų visą rudenį.. išsikraustė grybai kiba?
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 18, 10:21)
Man irgi vakar skundesi ateje buve sobutylnykai visais tais simptomais,tai daviau nurodymus kur alyvmedz\iai kaime auga biggrin.gif
Ei z\mones ,bromheksinas,bromheksinas,kiek galima kartot. biggrin.gif Smulkiuju bronchu pletimas.
Labai tikiuosi ,kad kiz\ylas su greifrutais isvyste imuniteta,o dar labiau kad kaktusu spygliai letenose biggrin.gif Opuncijas rinkom biggrin.gif
O tai serga visi visur.

Bromheksiną geriam jau antra savaite tabletuota forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 18, 09:23)
Pas mus grybų nėr. Buvom sekmadienį miške, tai per abu radom tris voveruškas, tris kiškiabaravykius ir vieną makavyką. Prisimenu metus, kai baravykų nebuvo. Bet kad išvis grybų nebūtų visą rudenį.. išsikraustė grybai kiba?

Į Žemaitiją išsikraustė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai jei nepadeda ,tai keiskit i actifed,o siaip manau kad rimtai susirgot,virusas nervus pazeide.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 18, 10:53)
Tai jei nepadeda ,tai keiskit i actifed,o siaip manau kad rimtai susirgot,virusas nervus pazeide.

kokius nervus? to dar betrūko.....
Atsakyti

Ingrida,

mano Tėčiui rudmėsės pačios pačiausios. O va man, tai nieko ypatingo.

Šilbaravykių, kazlėkų, makavykų radom, voveraičių ir baravyką dar radau - patį pirmą šįmet. Aš neblogai radau, vyras gerą saują. Bet iš gero puskrepšio, porą litrų virtų tik, sukrenta tie visi slidokai.

Bet jau šįkart daug ir nevalgomų grybų miške matyt, anuos kartus na taip tuščia, kad dar taip nemačius.

Mačiau du grybautojus su pilnom pintinėm grįžtančius, na bet ko norėt, mes gi sekmadienį tik apie pietus išsiruošėm. Važiavom daugiau pasivaikščiot. Tik tiek, kad dar prisiminiau jaunuolyno pakraščiuko kazlėkyną, ten ir slystelėjau, nes laukas suartas, pušelės pasodintis, tai tokiom vagom dideliausiom, kurios jau samanėle apžėlusios.

Muka, aš kai sirgau, Citroseptą gėriau, o nuo kosulio pradžioj drėkinau gleivinę pastilėm su islandine kerpena ar kakavos sviesto gabaliuku.

Jei neišsikapstai, paskambink gydytojai, gal jau į bakterinį perėjo ar gal reik slopint kosulį. Padarytų kraujus, plaučių fotkę, paklausytų. Gal sinusai užgriebti. Ta bjaurastis gi labai linksmai pasilaksto. 

Man į ausis buvo nubėgus, gerklė tokia skaudi buvo ir išburkus, kad viskas užspausta, nieko negirdėjau, sinusai. Tai Cirrus gėriau, kad viską sutrauktų.

Atsakyti