Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Ate,skaniai skaitosi. wub.gif wub.gif Pasiilgau antienos. ax.gif Prakaito kvapo. wub.gif
Neatsimenu kada miltinius blynus kepiau.Nenušaukite perku šaldytus,tai su kumpiu,tai su varške. ax.gif
Malkavome,kibiriuką 5 litrų vėl aviečių priskyniau,bute virtuvę kuopiau. ax.gif Nesibaigiantis remontas. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai dar nesam stiprus,tai buvom sode,nedaug ka padarem.Nuskynem pomidoru daugiau kaip puse kibiro,pasodinau kopustus i lauka,rukola i siltnami,MB nupjove avietes ir uzpyle meslo nuo lysviu,kur buvo perdaug,dar issikasiau viena kaliarope jau subrendusia,paskutine ir vaziavom namo.Zole reik pjaut,bet buvo po lietaus,dregna,ne labai smagu tokia pjaut.Ridikeliai jau turi raudonu bulvyciu,bet dar mazos,manau uz savaites jau bus galima raustinet.
Migdo mane vaistai,isgeriu tablete ir dingstu porai valandu ten kur stoviu ar sedziu.Nulauzia juodai.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti

Labas rytas,

Ingrida, kaip gražiai paserviravai 🌷

Luety, nesveikuojat, tai pamažu. Visas pasaulio laikas jūsų, kur skubėt?

Man buvo trišakis gal proeš 8 metus labai užsidegęs. Išrašė taip pat šių vaistų, dirbau ir negalėjai dirbt, na taip migdė... bet toks jau jų veikimas.

Atsakyti

Labos,

Lietus ir vėjas, neišplaukėm laiveliu... atsisakėme. Tikiuosi gražins pinigus, nereikės kovoti. Visi 6 lietuviai iš mūsų viešbučio atsisakėme.... kitos  kompanijos atšaukė, tez turas ne.

Rytoj vėl geras oras žadamas.

Luety baigsi vaistus ateis įkvėpimas.

Man pavyko pamegzti prie Viduržemio jūros  :D .  Smagu visai, kojinės...

Atsakyti
Labas rytas,

nakti lijo ziauriai,nespejau pribegt prie adaro lango,tai turejau bala ant grindu,po to nutilo ir nutilo.Lietus dabar idomus,lyg merga pritvinkus,ism....za ir vel ramu. biggrin.gif Mano kopustus bus uzmurdes toks lietus.
Aciu uz kava,Ingridai,grazu.
Dusia,nesuk galvos del tu pinigu,issimusit,arba siandien ves uz tuos pacius.
O as vel nezinojime ka veikt.Nors veikt yra mase darbu,bet kazkoks stuporas,nieko nenoriu,niekas neidomu,tik sedet ir vepsot i viena taska.Cia gal man nuo tu vaistu.Ryt reik duot ataskaita telefonu,kaip jauciuos.Nu bet nors trisakis atstojo nuo manes,idomu kiek ilgam.Praejusi karta po tu vaistu tai gal 30 metu nejutau.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Pagaliau pas mus palijo. ax.gif Vakar prietemoje grįžome,nežinau kas darosi šiltnamiuose,darže,gėlyne. ax.gif Oras šilta,gera.Po pietų važiuosiu miškan,o gal? ax.gif
Miegojau tarp 4 kibirų vyno pupsėjimo.Sedulos skaidrus kibiras,matosi,kaip tirščiai kyla,leidžiasi.Net pelė bijo brautis į vidų matyt nuo pupsėjimo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2022 10 16, 10:03)
Labas rytas,

nakti lijo ziauriai,nespejau pribegt prie adaro lango,tai turejau bala ant grindu,po to nutilo ir nutilo.Lietus dabar idomus,lyg merga pritvinkus,ism....za ir vel ramu. biggrin.gif

Koks smagus palyginimas 👍 nebuvau tokio girdėjus 😁
Atsakyti

Labos, 

Kur visos dingę? Muka kaip gyva po savaitgalio?

Mums atkėlė ekskursiją rytojui.  Susitarėm. Biški ima pabosti kaip varliukui valgyti ir miegoti. Pamenat buvo toks filmukas apie Coliukę...

Oras pagal MB, apie 25 ir debesuota... man saulė nemaišytų. 

Gražios dienos!

Atsakyti
Labas rytas,

dregna pas mus,tai lyja,tai ne ir jau geru,sauletu dienu nusimato labai mazai.
Vakar vaziavom pas broli i kita miesto gala,tai jau medziai kaip graziai nusidaze rudenio spalvom,lapu prikrite daug,smagu matyt tokia atskirti rudens nuo vasaros.Paprastai pas mus budavo vasara ir staigiai medziai be lapu,dar zalius vejas nuplesdavo,o dabar vejo mazai,tas pats svelnus ir dregnai silta.

Santlina,nu man toks jausmas,kai taip papila staigiai ir nustoja,lyg istustinus koki inda. biggrin.gif biggrin.gif

Smagiu tripu po turkijos vandenis. 4u.gif 4u.gif
O siaip.eiline diena,nieko naujo ir aciu Dievui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 17 spalio 2022 - 11:09

Sveikutės,

namai jau šilti pas mus, išsinėriau iš savo šiltų drabužių. Jaučiu, kad ir vėl vasarinę savo ploną antklodytę trauksiu.

Buvom vakar su vyru apie pietus po mišką pavaikščiot išvažiavę. Gerą puskrepšį prigrybavau (į mano krepšį telpa du kibiriokai).

Tai šiandien kepu kepsniukus su faršu ir grybais ant viršaus. Na dar sūris ir majonezas. Visiškai nesveikas maistas, bet labai skanus. Retai galima.

Saulė dangumi ridinėjasi, nuostabi diena.

Atsakyti
Pas mumi irgi nustojo lyt,saulyte islindo,tai buvom pajurin pasivaiksciot,oras nuostabus,savijauta taip pat.
Atsakyti