Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(kavasucitrina @ 2022 03 19, 11:15)
ate, tai čia dėl gaidžio taip? Reiks tada mamai pasiūlyt, bet ta gaidžių labai nenori, užtai vargsta, kol senes su jauniklėm sugyvendina smile.gif
Ne, manęs nei pykina, nei galvos skauda. Anos man niekad neskauda - matyt, nėra viduje ko skaudėti biggrin.gif

Manau, kad ne dėl gaidžio. Jis dar tik paauglys.
Tiesiog vištos tupia pagal hierarchiją. Vierchai- aukščiausiai. Mes taip apsnūdusias vakare ir sukilnojom. Jauniklės aukščiausioj laktoj. Senes nukėlėm žemyn. biggrin.gif Prabudusios rado įvykusią tylią revoliuciją ir nesipriešino. biggrin.gif
Bet čia tik mano mintys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 19 kovo 2022 - 11:46
Labas rytas, 4u.gif
pas mus jau dabar ryte 11 silumos.Kita savaite rodo bus net 18,ne labai tikiu,nors buna tokiu anomaliju,uzkaitina ir po to atsala.
Vakar vakare buvom sode paziuret,tai pomidoru daigai man atrodo visai nepaauge,o tie kurie prie siltnamio sienos arciau,tokie patamseje net.Tai uzkisau ten dvigubos agro.Isveziau ir paprikas persodintas,uzgozti langai,nemegstu,reik kitka set,nebera vietos joms,bet padejau pietu pusej ant lentynos,uzdengiau agro.Nores gyvens,kaip nori.
Koja ryte sustingus,vaikstau atsargiai,nes nera stipri,ryte mankstinu,tai iki pietu nors neskauda.O geriausiai jauciuosi lovoj su ja.Nei skauda,nei vaiksciot nereikia.Tas skausmas jau ima ikyret,tas diskomfortas zudo,bet kol kas nera kito kelio,kaip mankstos.Keliuos nuo kedes daznai ir tampau ja,darau stuburo tempimus,tada vel galiu eit su minimaliu skausmu.Nu jpklm,kaip nesmagu,kai pavasaris,o esi zmogus toks sukiuzes.
Ate,mes bandem det vistas naujas aukstai ant laktu,tai mygom tapo kova,nors ir apsnude buvo.Toks triuksmas pasipyle,kad neklausk.Matyt gaidys kiek drausmina taviskes,nes mes gaidzio neturejom.smagu jas budavo stebet,visos su charakteriais.
Gerai,kad ir nebeturim vistu,nes vazinet dabar pas jas 2xd butu prabanga,Benzinas pas mus £1,67.Baka pripilt jau pedisoko neuztenka,o issivazineja greit.
AA anukas jau visas vyras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 19 kovo 2022 - 11:57

AA, koks mielas anūkas - gražus vaikis!

Dar taip nebuvo, tik dabar sukišau pomidorus. Pavargdavau, naktį jau nebūdavo noro po darbo sėklų kilnot.

Atsakyti
Labs smile.gif
Nejaučiu aš nei žemo, nei aukšto slėgio. Kaime su Lesium tupim. Uch, kiek stirnų privaikyta nuo vakar )))
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 19, 15:14)
<p>AA, koks mielas anūkas - gražus vaikis!</p><p></p><p>Dar taip nebuvo, tik dabar sukišau pomidorus. Pavargdavau, naktį jau nebūdavo noro po darbo sėklų kilnot.</p>

Dar nekisau pomiku ax.gif
Atsakyti

Mukut, aš į diskelius sukišau ir ant gyvatuko "pakoriau".

Vyras serga, žiūrėsim, ką testas parodys.

Atsakyti
trys valandos sode ir nematyt kas padaryta. biggrin.gif
Siltnamis palietas.Supurenta ir vel palieta,ridikai lauke sulieti.Burokeliu paseta.Supratau,kad paprikos geriau gyvens nei pomidorai,nes ju vazonai pietinej pusej ir dar po agro,tai ten taskentas,o pas pomidorus vesu.Galvasukis,kaip viska sutalpint pietinej pusej siltnami,kai lentyna yra riboto ilgio.Ryt zadu ankstyvuosius pomidorus sukist i lysve siltnamyje,gal jau nebebus salnu pas mus.?
Su koja ne kas,30% darbingumo atima.Bijau virst,stabilumo nebeturiu,nebegaliu nieko kelt,nest,nu jpklmn,nezinau nei ka daryt.O sode daug tokiu darbeliu,kur vazona pasinest,pasistatyt su zemem,viska turiu prasyt.Eina nnnn,kaip nekenciu tokios saves. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Luety, gal sode reiktų sodininko staliuko? Kad viskas būtų lygyje, kai nereik lankstytis.

Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif

Nu va, pavasaris ateina, visos sukruto figuras taisyti. Taip ir reikia. Pas mane dabar varles figura, turiu dideli pilva, vis dar nesugyju.

Taip dziaugiausi sugryzusi i darba, bet neilgam manes uzteko blink.gif Treciadieni apturejau trauma darbe, truko vidinis blauzdos raumuo. Vel atostogos 6-8 savaites, vaikstau su kastyliais. Gryzau namo po ligonines, kazko negerai pasijutau, pasidariau testa, kovidas. Ketvirtadienio nakti pilva pradejo skaudeti, ryte i ligonine, vel infekcija viduje, vel antibiotikai, vel viskas is naujo. Sake, jei tie antibiotikai nepades, tai vel reiks operacija daryt. A v ostalniom, prekrasnaja markiza, vsio xorosho, vsio xorosho smile.gif

Darzu nesodinu, bet MB daro vistoms gardeli, vel kelias norim isitaisyt, labai jau liudna be ju. Orai visai neblogi, silta, sauleta, ieinu i lauka pasedeti vis ne pastoviai kambary buti. Nezinau kaip as iskesiu tiek ilgai namie.
Atsakyti

JustDi, matyt, varei prieš operaciją gerai, kad dabar visaip kaip stabdoma esi.

Stiprios, stiprios sveikatos! Saugok save. Ta operacija tik atrodo paprasta.

Atsakyti
JustDy jazau ale talžo čia …. Tu stipras esi zmogeins … laikykis 4u.gif
Pou aš jau tiesiai kisiu in žeme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 03 19, 14:20)
<p>Luety, gal sode reiktų sodininko staliuko? Kad viskas būtų lygyje, kai nereik lankstytis.</p>

Pou,as turiu dideli sodininku stala.Jei reiktu pasilenkus viska daryt,niekaip.Visi pikiavimai,persodinimai tik ant stalo.Dar ir didele trinka atsisest turiu,kad but pusiau sedom,kad nereiktu ilga laika stovet.Aciu ,tau sirdele,kad rupinies.
JustDi,nelinksma tavo padetis.Labiausiai neramina pakartotine infekcija ir kovidas.
Teveliui diagnoze liudijime kovidinis plauciu uzdegimas. unsure.gif unsure.gif Ir kas gali paneigt,kad tai ne nuo trecio skiepo?Tegul bus tai mano sapaliones ir samokslo teorija.
Atsakyti