Vat ir stengiuosi kuo daugiau medžių užauginti,burokų,man daržovių daug nereikia. Daržas už tai ir nedidelis.Geriau gėlės,medžiai.
Pelės ,pelėnai gal paliktų kokias žymes,dabar dingo cieli?
Šiltuose kraštuose dingo visi gėlimai.Sutinku su AA.Mūms tinkamas oras,tik,kad su ta LT išsiskirti nenorime. Kai mb gimė Sibire ištisai sirgo plaučių uždegimu,grįžo į LT dingo liga.Vat irgi netinkamas klimatas ten.
Išgėriau tabletę mb miegui.Jei ne pelė iš vakaro pakrebždeno,į grindis padaužiau nusiramino,išmiegojau kaip kūdikis.Tik galva šiek tiek ne taip normali. Nemėgstu aš tų tablečių,bet įsliūlė........
Vakar pakasiau žemę,na tikrai gal kokius 2x2 česnakams ir ranka jau tirpo naktį.O tiek planų susikasti,gal pavasarį?
Labas rytas,
Ingrida,visai neseniai skaiciau,kad peles,ziurkes iseis visam gyvenimui,jei padeginsi gryna vilna arba suns vilna kiek galima arciau tos vietos,kur jos griauziasi.Jos nekencia to kvapo.Pabandyk,mazu pades.
Zemes nekasu seniai,turiu toki trisaki,ikisu,pasuku ir tvarkoj.Beje sako,kad negalima zemes kast,vartyt,sugadini kazkoki ten derlinga sluoksni,galima tik purent purintuvu.Su juo net kieciausia zeme issipurena,kam tau tas kasimas.Be to gi kasi su koja,prie ko cia ranka.
As turiu va toki https://ltsale.2022o...k...0kaina&id=1
Pou zelionkos nima tik bais smėlėtos, bet sūdytos, raugtos su burokėlių mišraine kūčiom svajonė
Ingrida bet jau rankos tirpimas buvo aprimęs? tai gal laikas stabdyti arklius
Šiandien sodan, reikia išsikrutinti, nors kosulys baisulinis abiem,ačiū die MB tempajau nekyla...bet va manau pirtukę užsikūrsime pasikaitinsime, kokio česnako marmalu pakviepuosime... mažu atleis bronhus...senai taip buvo sugriebęs kosulys...
Luety kaip tavo sveikata ir TB?
Muka,aciu uz domejimasi,kasdien vis geryn.As vakar ryte kosejau,siandien issimaudziau,lyg ir nebera kosulio,MB dar kosti,bet vis mazyt ir geryn.Dideles sveikatos dar nera,issimaudziau,kol issidziovinau plaukus,visa slapia.Bet gal man cia nuo to vaisto trisakio nervo,nezinau.Siandien jau reik didinti doze,net bijau.
Vo ,gal kokiu ideju kas pasigaudys ,jei uz\ejo toks girtavimas
Luety ,ilguoju laikotarpiu tas arimo ar kasimo vengimas nepasitvirtina.Z\eme reikia arti.O UK yra visai kas kita,ten reikia is naujo dirvos bioma uz\veist.
O va bulgarija siuo poz\iuriu rojus.Bent jau kur gyvenu,dirvoz\emis tobulas.Man vis tenka uk expatams aiskint ,kad nereikia z\emes maisais pirkt ,cia z\eme reikia maisais pardavinet
O jos ir pirkt nera,tik kaz\kokiu lietuvisku durpiu,prasciausios kokybes
Dar tenka propaguot gyvunu mesla,tarp vietiniu bulgaru,kurie siuo atveju irgi papindeje ir meslo svarba pamirse
Ingrida rasdavau tik sėklų po krūmu, bet ir tai ne visada. Svarainių sėklose yra kokio ten gėrio, nepamenu... labai gerai būtų sumalti svarainius su sėklomis, sušaldyti ir vartoti žiemą. Gražina Gum yra parašiusi... ypač kas dažnai serga peršalimu.
Luety, išsigydyti reikia!!! Geriau vieną kartą iškęsti negu po mėnesio vėl gerti vaistus.
Dėl darbų, kol galiu tol dirbu... negalėsiu susikasti daržo, vadinasi jis man nereikalingas. Man pvz yra geriau apkasti mulčą rudenį... taip pasigerina žemė. Luety pas tave ir klimatas kitas, ir ne daržas o pakeltos lysvės. Kitaip daržininkauji.
O daržas pas mane ne iš reikalo. O dėl to kad man patinka... man versti MB užsiimti mano hobiu? Egoistiška.
AA tu daug augini. Mano daržas 1 aras... tiek surasti galiu. Luety pečiai ir trcepsas dirba labiau negu koja kasant.
Nezinau kas juos doroja.Turiu du svarainiu krumelius is pavasario naujus pasodinom.Svarainiai uzaugo trys.Ant to medelio,kur vienas dabojom dabojom,kol dingo be zymes.
Ant antro buvo du,grazus,kaip citrina dydzio.beradau viena ant zemes,o ant krumelio nei vieno.Nei seklu,nei kokiu zymiu.Pikta iki negaliu,pagauciau pasmaugciau,kad juos naikina.
Labas rytas.
skaniu blynu padave,bet ne man,palieku kitoms.
Is ryto lijo,dabar vejas saltokas,nors 13 silumos.
Nezinau ka veikt,mezgimo krize,nieko nebenoriu,kazin kodel?
Kur visos? Paskutinius pomidorus skina?
Laba,
Ir ką gi tu su obuoliais kepsi? Aš antytės galinę dalį iškepiau su obuoliais. Tik suvalgėm ir prisėdau pasksityt.
Krūtinėlė bus pirmadieniui po darbo, nes greitas reikalas. Visos kitos kūno dalys virto šaltuenos indeliu ir sriubos pora porcijų. Mudu du, užtat maitinsimės pusę savaitės.
Šunė irgi gavo kremzlytes ir krūtinėlės kauliuką.
Šiandien jau kapus aptvarkėm, viržiukus pasodinau, žvskelę uždegėm ir po maldą sukalbėjau. Lai ilsis .