Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 13, 14:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73002025" data-time="1665656711"><div><p>Oho skanu vartotojo įkelta nuotraukateko valgyti vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Jo man tas vaikų mažų vilkimas į atostogas lėktuvu... košmars didžiausia egoizmo išraiška....
Na dėl 10 kaip grįši papasakosi vartotojo įkelta nuotrauka
Hamama pasiimk geras daiktas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Var ir pagalvojau, kad dievulis saugo, kai vaikai maži buvo buvo mes buvom biedni... kokios ten Turkijos. Mačiau, kad šeimyna vežasi kūdikį ir baba kūdikiui prižiūrėti... gal nebūsiu tokia baba  biggrin.gif,  aš gal egoistė.</p><p>Ir hamakas ir masažas bus... Lietuvos  kainos. Ir pora ekskursijų, nes savaitgaliui lietų žada. Vienžo tinginio atostogos... </p><p>Apie mano norus, anie paprasti... jūra, vaizdas, švara.  O visa kita nuo požiūrio priklauso. Pati žinai kokių būna žmonių.</p>

ir dažnu atveju babos būna prižiūrėti verysad.gif diskutavome ir mes su MB .... gal jau ne vaikai tegu būna su tėvais ax.gif nors nežinia kaip man sušvies biggrin.gif Kainos masažų pakilusios kur būdavo po 20 dabar be 50 nelabai verysad.gif
Atsakyti
užklausiau dėl baravykų. Nėr...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 13, 15:26)
užklausiau dėl baravykų. Nėr...

na tada ir pas mane nėra ax.gif
Atsakyti

Saintlina, kelia ir baravykus. Bet daugiausiai šilbaravykiai ten karaliauja. Man jie taip pat super.

Va ko nerenku, tai zelionku, nes neaugo ten, kur rinkau, pažinau. Baisu apsipažinti.

Atsakyti

Saintlina, tau ten irgi darbo yra tose varžybose.  Tekinom vos ne reikia lakstyti. Fainas video :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia37: 13 spalio 2022 - 15:49
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas,
Išgėriau tabletę mb miegui.Jei ne pelė iš vakaro pakrebždeno,į grindis padaužiau nusiramino,išmiegojau kaip kūdikis.Tik galva šiek tiek ne taip normali. ax.gif Nemėgstu aš tų tablečių,bet įsliūlė........ mirksiukas.gif
Vakar pakasiau žemę,na tikrai gal kokius 2x2 česnakams ir ranka jau tirpo naktį.O tiek planų susikasti,gal pavasarį? ax.gif
Atsakyti
Labos,

Pou zelionkos nima tik bais smėlėtos, bet sūdytos, raugtos su burokėlių mišraine kūčiom wub.gif svajonė ax.gif
Ingrida bet jau rankos tirpimas buvo aprimęs? tai gal laikas stabdyti arklius mirksiukas.gif
Šiandien sodan, reikia išsikrutinti, nors kosulys baisulinis abiem,ačiū die MB tempajau nekyla...bet va manau pirtukę užsikūrsime pasikaitinsime, kokio česnako marmalu pakviepuosime... mažu atleis bronhus...senai taip buvo sugriebęs kosulys...
Luety kaip tavo sveikata ir TB?
Atsakyti
Mukute,tai kad pristabdyti. ax.gif Kiek aš čia pakasiau. ax.gif

Neauga pas mus zelionkos,ne smėlėtos vietos. mirksiukas.gif
Galėjo stirnos svarainius suvalgyti?Buvau palikųsi nokti dar žalias,nebėra. bigsmile.gif Bet gi rūgščios? blink.gif Gerai dauguma nuskyniau.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 )
Vakar pakasiau žemę,na tikrai gal kokius 2x2 česnakams ir ranka jau tirpo naktį.O tiek planų susikasti,gal pavasarį? ax.gif

Gal riešo kanalo sindromas?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2022 10 14, 10:23)
Gal riešo kanalo sindromas?

Kažkada žiūrėjo,nepasitvirtino. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Ingrida, tu savo arklius kažin ar sustabdysi. Pirmiausia, tu jų nenori stabdyti, antra, jie įgavę pagreitį ir šauniai rieda, nors ir apšlubę biggrin.gif
Mano arkliai jau ganosi, nenoriu jų nuvaryti, ir dirba tiek kiek būtent man vienai gana. Dėl kitų jau visiškai nesistengiu eikvoti jėgų ir nesiplėšau. Bet tai čia aš savo varpinėj sėdžiu ir skambinu.. Auginu braškes, 15m lysvė,.bet čia man vienai. Suvalgysiu visas kol šviežios ir jokių uogienių.
O tu ar suvalgysi TIEK česnakų? bigsmile.gif
Žodžiu, neprieštarauju tam , kad stengiesi, dirbi, tavo energija įspūdinga, man (ir ne tik man ;) toli iki tavęs, bet ar neišgyvensi su mažiau? Priklausomybė kaip ir. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labos, 

Ingrida pas mane svarainius suvalgo  pelės. Jei pavėluoju nuskinti. Ar pelenai, nežinau kas ten gyvena...

Kaip man tinka šiltas jūrinis klimatas, vakar nei karto nesukosėjau.  Šiltuose kraštuose aš turėjau gimti.  Man šaltis yra blogis... 

Energingesnė aš šilumoje,  kai vėsu aš kaip meška, migčiau žiemos miegu ir nekrutėčiau. 

Gražios dienos!

Atsakyti