Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 11:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73001910" data-time="1665643708"><div><p>jeigu viską darai iš meilės iš širdies... blogų sprendimų nebūna čiupk vartotojo įkelta nuotraukao kaip dukterėčios ir švogerio sveikata, gydymas padeda?</p></div></blockquote><p>Būna ir blogų.</p><p></p><p>Svainis gydymo negauna, mes neturim tiek pinigų, be to, pažeidimai per daug dideli gydymui.</p><p>Mergaitė gydymą gauna. Lenktyniaujam su laiku. Negalima sakyt, kad gydymas neveikia, tačiau liga agresyvi ir jaunam amžiuj eiga jos dar agresyvesnė, pažaidos akivaizdesnės. Tikiuosi, kad gydymas pristabdys dar labiau nei dabar pristabdė ir per tą laiką atsiras veiksmingi vaistai, kurie veiks patį ligos mechanizmą.</p>

na jo.... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

nesuprantu,ko cia pesiojates?viskas gerai,verskit jumoro forma ir vaziuojam toliau.
Pas mus taip graziai ir gausiai lyja.Smagu ziuret i toki lietu be vejo.
Nu ir ka veikt tokia diena?Nei lauke,nei kieme,tik name. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus nelyja, šiaip niuktelėjęs dangus smile.gif Pasivaikščiot netrudo - ir valio smile.gif

Su žaliais pomidorais aš nežinau ką daryt. Bandžiau kažkada sumarinuot, tai nieks jų nevalgo. Raugt kažkaip galima, bet nesu bandžius. O pomidorų žalių vėl pilna, ir šian šalną stiprią praneša. Mamikė jau skambina, kad gal reik skint. O man paskui taip nepatinka tie nokstantys dėžutėse. Bet tai niekur nedingsi, pažėjau prognozę, dar kita savaitė nebloga, o paskui jau nori nenori reiks viską išskint.
Lesius be kitų prizų gavo vizitą į grožio saloną. Tai kokia prasmė vest, jei lietūs ir purvynė prasidės? )))
Atsakyti

Klausyk, o tu gavai ką nors? Galėjo ne ti Lesiui, bet ir tau vizitą padovanot. Tau tai nebūtų baisus nei purvas, nei lietus. Bet kažkuris pasinaudotumėt.

Jau šildo pas jus? Grybauji, jau Dzūkija pilna grybų, berods.

Žalius nokinu. Jei neskanūs sunokę ne ant augalo, tai sukišu savo sultyse - ten skonis pagerėja. Bet dar kol kas man skanūs ir dėžutėj sunokę. Aurkus vakar paskutinius išmetėm pavėpusius.

Dariau kopūstus obuolių sultyse. Uždariau sezoną. Didieji puodai, kombainai ir visokie kitokie rakandai keliauja ant podėlio.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 12:04)
<p>Klausyk, o tu gavai ką nors? Galėjo ne ti Lesiui, bet ir tau vizitą padovanot. Tau tai nebūtų baisus nei purvas, nei lietus. Bet kažkuris pasinaudotumėt.</p><p>Jau šildo pas jus? Grybauji, jau Dzūkija pilna grybų, berods.</p><p></p><p>Žalius nokinu. Jei neskanūs sunokę ne ant augalo, tai sukišu savo sultyse - ten skonis pagerėja. Bet dar kol kas man skanūs ir dėžutėj sunokę. Aurkus vakar paskutinius išmetėm pavėpusius.</p><p>Dariau kopūstus obuolių sultyse. Uždariau sezoną. Didieji puodai, kombainai ir visokie kitokie rakandai keliauja ant podėlio.</p>

Sveikinimai dideliausi 4u.gif
su grybais prašome nenervinti ax.gif
Kol kas dar nepajutau šildymo 4u.gif
Na mtysiu ką rasiu aš šiltnamyje nes tris savaites nebuvau unsure.gif
Atsakyti

Labos, 

Netgi karšta...

Muka Tavo kolegė šauni! Viską ko  paprašiau 10-tukui.

Vakar lėktuve supratau , kad visai tie anūkai gali palaukti  :D . Muka supranti apie ką aš....kūdikių kankinimas 3 val lėktuve.

Kaip ir sveika, popiet bandysiu maudytis.

AA sveikata toks sąlyginis dalykas... aš save ir MB laikau sveikais. Nei spaudimo, nei cholesterolio, nei sąnarių bėdų,  Menki peršalimai... na tik patreniruoja mūsų imuninę sistemą. Baigsis darbai kaime, atostogų pasileidimai ir tt, pasisveikatinsim.

Žali pomidorai gerai yra džiovinti, malti, naudoti kaip prieskonius karštiems patiekalams. 

Gražios dienos!

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 10:04)
<p>Klausyk, o tu gavai ką nors? Galėjo ne ti Lesiui, bet ir tau vizitą padovanot. Tau tai nebūtų baisus nei purvas, nei lietus. Bet kažkuris pasinaudotumėt.</p><p>Jau šildo pas jus? Grybauji, jau Dzūkija pilna grybų, berods

galvoju, ką aš gavau.. gal tą žuvų pašarą? biggrin.gif Pledu galėsim bendrai naudotis )) Ir avienos paštetas, spėju, žmonėms skirtas, bet atiduosiu avinukų gerbėjui. Visa kita tai vien šuniška, grožio salonas irgi biggrin.gif

Nea, nešildo. Mačiau, kad nuo pirmadienio. Nešalta dar namie, aš vis dar langus atsidarau. Bet jau šeimyna eina iš paskos ir uždarinėja. Kaime nebuvau jau trečia savaitė. Gal šį savaitgalį nuvažiuosim.
Atsakyti

galvoju, ką aš gavau.. gal tą žuvų pašarą? biggrin.gifPledu galėsim bendrai naudotis )) Ir avienos paštetas, spėju, žmonėms skirtas, bet atiduosiu avinukų gerbėjui. Visa kita tai vien šuniška, grožio salonas irgi biggrin.gif

Nea, nešildo. Mačiau, kad nuo pirmadienio. Nešalta dar namie, aš vis dar langus atsidarau. Bet jau šeimyna eina iš paskos ir uždarinėja. Kaime nebuvau jau trečia savaitė. Gal šį savaitgalį nuvažiuosim.

Uf, na tai taip, organizatoriai galvoja, kad šunų savininkai būtinai turi būti žvejai. Galėtų ir savininkui kokį padorų prezentą įteikt.

Matau, kaip FB nuotraukas su baravykais ir dzūkai kelia. Apie kitą asorti patylėsiu. Bet jau vyro jaučiu neišrausiu tokią tolybę važiuot pagrybaut. 

Kaune taip pat nuo 17  d.

Atsakyti
Pas mane siemet pirmas opunciju derlius bus.Va cia tai issukis.
Atsakyti
QUOTE(Acqua Alta @ 2022 10 13, 13:41)
Pas mane siemet pirmas opunciju derlius bus.Va cia tai issukis.

Oho skanu ax.gif teko valgyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusia37 @ 2022 10 13, 12:38)
<p>Labos, </p><p>Netgi karšta...</p><p>Muka Tavo kolegė šauni! Viską ko  paprašiau 10-tukui.</p><p>Vakar lėktuve supratau , kad visai tie anūkai gali palaukti  biggrin.gif . Muka supranti apie ką aš....kūdikių kankinimas 3 val lėktuve.</p><p>Kaip ir sveika, popiet bandysiu maudytis.</p><p>AA sveikata toks sąlyginis dalykas... aš save ir MB laikau sveikais. Nei spaudimo, nei cholesterolio, nei sąnarių bėdų,  Menki peršalimai... na tik patreniruoja mūsų imuninę sistemą. Baigsis darbai kaime, atostogų pasileidimai ir tt, pasisveikatinsim.</p><p>Žali pomidorai gerai yra džiovinti, malti, naudoti kaip prieskonius karštiems patiekalams. </p><p>Gražios dienos!</p>

Jo man tas vaikų mažų vilkimas į atostogas lėktuvu... košmars didžiausia egoizmo išraiška....
Na dėl 10 kaip grįši papasakosi smile.gif
Hamama pasiimk geras daiktas 4u.gif
Atsakyti

Oho skanu ax.gifteko valgyti biggrin.gif
Papildyta:
Jo man tas vaikų mažų vilkimas į atostogas lėktuvu... košmars didžiausia egoizmo išraiška....
Na dėl 10 kaip grįši papasakosi smile.gif
Hamama pasiimk geras daiktas 4u.gif

Var ir pagalvojau, kad dievulis saugo, kai vaikai maži buvo buvo mes buvom biedni... kokios ten Turkijos. Mačiau, kad šeimyna vežasi kūdikį ir baba kūdikiui prižiūrėti... gal nebūsiu tokia baba  :D,  aš gal egoistė.

Ir hamakas ir masažas bus... Lietuvos  kainos. Ir pora ekskursijų, nes savaitgaliui lietų žada. Vienžo tinginio atostogos... 

Apie mano norus, anie paprasti... jūra, vaizdas, švara.  O visa kita nuo požiūrio priklauso. Pati žinai kokių būna žmonių.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 11:16)
Uf, na tai taip, organizatoriai galvoja, kad šunų savininkai būtinai turi būti žvejai.

ne, organizatoriai irgi šunininkai ir tikrai ne žvejai biggrin.gif Bet rėmėjai gi bet kokie tinka ))

Reik draugės užklaust, kaip ten su grybais pas mus. Ale kai baravykai auga, tai ir be užklausimo siunčia foto, arba - radau 200 baravykų )
Atsakyti