Įkraunama...
Įkraunama...

PLEPESIAI PRIE ŽIDINIO

Kadangi Vikipedija bent mokyklose ar universitetuose nepriimama kaip informacijos šaltinis, tai man vietoj to rašinėlio užteks trumpo, aiškaus lietuvių k. žodyno.
"pãnika [gr. panikon; pagal sen. gr. dievo Pano vardą], sąmyšis, didelė baimė, siaubas, staiga apimantis žmones"
Na, va, nei sąmyšio, nei didelės baimės, nei siaubo, ir nei staiga - nieko manyje nerasta. Įsitikinau, kad šio žodžio reikšmę žinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 12, 16:23)
Kadangi Vikipedija bent mokyklose ar universitetuose nepriimama kaip informacijos šaltinis, tai man vietoj to rašinėlio užteks trumpo, aiškaus lietuvių k. žodyno.
"pãnika [gr. panikon; pagal sen. gr. dievo Pano vardą], sąmyšis, didelė baimė, siaubas, staiga apimantis žmones"
Na, va, nei sąmyšio, nei didelės baimės, nei siaubo, ir nei staiga - nieko manyje nerasta. Įsitikinau, kad šio žodžio reikšmę žinojau smile.gif

Na va kaip gerai mokėti save įtikinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2022 10 12, 17:00)
Na va kaip gerai mokėti save įtikinti  biggrin.gif

ĮSItikinti, ne įtikinti mirksiukas.gif
Jo, žinok, manau, kad geriau abejoti, bet pasitikrinti ir įsitikinti, nei tiesiog išdidžiai žinoti smile.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Atsakyti
Labos smile.gif

Kava tu kaip visad biggrin.gif tavo žodis paskutinis lotuliukas.gif kaip sakoma amen tongue.gif
Na ką niūruma aplankė gamtą lyja, nors geltoni lapai vis dar džiugina akis. Metų ratas rieda link pabaigos, po visų šventų tamsuma ir t.t. Sode darbai cypia pomidorai kabo ax.gif na bet gal šį savaitgalį visus išskinsiu o ką daryti su žaliais... raugti, daryti mišrainę... ką jūs darote ?
Su Mb nutarėme mažinti daržą t.y. šilauogių dar vieną lysvę užsodinti tai dirvą reikia iš rudenio pasiruošti t.y. išsikasti tranšėją, nusipirkti durpių o pavasarį teliks tik sukišti šilauoges. Valgo uogas, o jos ir neblogai laikosi. AA aha ne ton pusėn aš ax.gif kas plečia o kas mažina aš kaip vėžys atbulai rolleyes.gif

Atsakyti
Muka, o tu norėtum savo priekabiavimus beigi išvartymus ir pradėt, ir užbaigt? Na, su tais norais tai įvairiai būna – išsipildo arba ne biggrin.gif
Atsakyti

Labai skaniai atrodo tos avietės. Sukirsčiau ir tą šokoladinį skanumyną. Niam.

Geros dienos.

Atsakyti
As turiu idomia teorija apie z\ecposplitos dieva pana.Ir isvis tai kaz\koks bendrinis z\odis ir nusivertimas(verciant is kaz\kokios uz\sienio kalbos)Yra panteonas.Tipo politeistines religijos buveine.Yra pandavai,etnine grupe,is tu nez\inomu,tokiu kaip nartai,z\odz\iu tai labai nepopuliari ir maz\ai z\inoma sritis.
Panikos priepuolis visai naturali z\mogaus reakcija,nesuprantu ko cia stebetis ar teisti z\mones uz\ tai.Vaistais gydoma.
Labai daug panikos sukele su tuo virusu.Karas ne tiek panikos sukelia.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2022 10 13, 10:11)
Muka, o tu norėtum savo priekabiavimus beigi išvartymus ir pradėt, ir užbaigt? Na, su tais norais tai įvairiai būna – išsipildo arba ne biggrin.gif

jokio noro neturiu ... giliai dzin kuri ką užbaigia, bet va kažkam tai ne mirksiukas.gif kava kada aš priekabiavau prie tavęs blink.gif ptfu ptfu ptfu ....
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 10:19)
<p>Labai skaniai atrodo tos avietės. Sukirsčiau ir tą šokoladinį skanumyną. Niam.</p><p></p><p>Geros dienos.</p>

Pou gal nuvijai pilkąją ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muka: 13 spalio 2022 - 08:35

jokio noro neturiu ... giliai dzin kuri ką užbaigia, bet va kažkam tai ne mirksiukas.gifkava kada aš priekabiavau prie tavęs blink.gifptfu ptfu ptfu ....
Papildyta:
Pou gal nuvijai pilkąją ....

Mukut, ten ne pilkoji buvo, tiesiog realiai sunkus laikotarpis, daug nelengvų sprendimų, dėl ko yra dvejonės ir sąžinės graužatis ar geri tie sprendimai.

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2022 10 13, 10:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Muka" data-cid="73001898" data-time="1665643024"><div><p>jokio noro neturiu ... giliai dzin kuri ką užbaigia, bet va kažkam tai ne vartotojo įkelta nuotraukakava kada aš priekabiavau prie tavęs vartotojo įkelta nuotraukaptfu ptfu ptfu ....
Papildyta:
Pou gal nuvijai pilkąją ....</p></div></blockquote><p>Mukut, ten ne pilkoji buvo, tiesiog realiai sunkus laikotarpis, daug nelengvų sprendimų, dėl ko yra dvejonės ir sąžinės graužatis ar geri tie sprendimai.</p><p></p><p></p>

jeigu viską darai iš meilės iš širdies... blogų sprendimų nebūna čiupk 4u.gif o kaip dukterėčios ir švogerio sveikata, gydymas padeda?
Atsakyti

jeigu viską darai iš meilės iš širdies... blogų sprendimų nebūna čiupk 4u.gifo kaip dukterėčios ir švogerio sveikata, gydymas padeda?

Būna ir blogų.

Svainis gydymo negauna, mes neturim tiek pinigų, be to, pažeidimai per daug dideli gydymui.

Mergaitė gydymą gauna. Lenktyniaujam su laiku. Negalima sakyt, kad gydymas neveikia, tačiau liga agresyvi ir jaunam amžiuj eiga jos dar agresyvesnė, pažaidos akivaizdesnės. Tikiuosi, kad gydymas pristabdys dar labiau nei dabar pristabdė ir per tą laiką atsiras veiksmingi vaistai, kurie veiks patį ligos mechanizmą.

Atsakyti