"pãnika [gr. panikon; pagal sen. gr. dievo Pano vardą], sąmyšis, didelė baimė, siaubas, staiga apimantis žmones"
Na, va, nei sąmyšio, nei didelės baimės, nei siaubo, ir nei staiga - nieko manyje nerasta. Įsitikinau, kad šio žodžio reikšmę žinojau
"pãnika [gr. panikon; pagal sen. gr. dievo Pano vardą], sąmyšis, didelė baimė, siaubas, staiga apimantis žmones"
Na, va, nei sąmyšio, nei didelės baimės, nei siaubo, ir nei staiga - nieko manyje nerasta. Įsitikinau, kad šio žodžio reikšmę žinojau
Na va kaip gerai mokėti save įtikinti
ĮSItikinti, ne įtikinti
Jo, žinok, manau, kad geriau abejoti, bet pasitikrinti ir įsitikinti, nei tiesiog išdidžiai žinoti
Labas rytas.
Kava tu kaip visad tavo žodis paskutinis kaip sakoma amen
Na ką niūruma aplankė gamtą lyja, nors geltoni lapai vis dar džiugina akis. Metų ratas rieda link pabaigos, po visų šventų tamsuma ir t.t. Sode darbai cypia pomidorai kabo na bet gal šį savaitgalį visus išskinsiu o ką daryti su žaliais... raugti, daryti mišrainę... ką jūs darote ?
Su Mb nutarėme mažinti daržą t.y. šilauogių dar vieną lysvę užsodinti tai dirvą reikia iš rudenio pasiruošti t.y. išsikasti tranšėją, nusipirkti durpių o pavasarį teliks tik sukišti šilauoges. Valgo uogas, o jos ir neblogai laikosi. AA aha ne ton pusėn aš kas plečia o kas mažina aš kaip vėžys atbulai
Labai skaniai atrodo tos avietės. Sukirsčiau ir tą šokoladinį skanumyną. Niam.
Geros dienos.
Panikos priepuolis visai naturali z\mogaus reakcija,nesuprantu ko cia stebetis ar teisti z\mones uz\ tai.Vaistais gydoma.
Labai daug panikos sukele su tuo virusu.Karas ne tiek panikos sukelia.
jokio noro neturiu ... giliai dzin kuri ką užbaigia, bet va kažkam tai ne kava kada aš priekabiavau prie tavęs ptfu ptfu ptfu ....
Papildyta:
Pou gal nuvijai pilkąją ....
jokio noro neturiu ... giliai dzin kuri ką užbaigia, bet va kažkam tai ne kava kada aš priekabiavau prie tavęs ptfu ptfu ptfu ....
Papildyta:
Pou gal nuvijai pilkąją ....
Mukut, ten ne pilkoji buvo, tiesiog realiai sunkus laikotarpis, daug nelengvų sprendimų, dėl ko yra dvejonės ir sąžinės graužatis ar geri tie sprendimai.
Papildyta:
Pou gal nuvijai pilkąją ....</p></div></blockquote><p>Mukut, ten ne pilkoji buvo, tiesiog realiai sunkus laikotarpis, daug nelengvų sprendimų, dėl ko yra dvejonės ir sąžinės graužatis ar geri tie sprendimai.</p><p></p><p></p>
jeigu viską darai iš meilės iš širdies... blogų sprendimų nebūna čiupk o kaip dukterėčios ir švogerio sveikata, gydymas padeda?
jeigu viską darai iš meilės iš širdies... blogų sprendimų nebūna čiupk o kaip dukterėčios ir švogerio sveikata, gydymas padeda?
Būna ir blogų.
Svainis gydymo negauna, mes neturim tiek pinigų, be to, pažeidimai per daug dideli gydymui.
Mergaitė gydymą gauna. Lenktyniaujam su laiku. Negalima sakyt, kad gydymas neveikia, tačiau liga agresyvi ir jaunam amžiuj eiga jos dar agresyvesnė, pažaidos akivaizdesnės. Tikiuosi, kad gydymas pristabdys dar labiau nei dabar pristabdė ir per tą laiką atsiras veiksmingi vaistai, kurie veiks patį ligos mechanizmą.